Swinrrr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Για σας παικτες, θέλω να στήσω η να βρω μια εφαρμογή που θα γράψει την φωνή(ηχο) μέσω του server (real time ).Η εφαρμογή θα είναι μέσα στο webpage . Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω ;Thenks.
Swinrrr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αυτό με Action Script class Microphone ..... Microphone.getMicrophone(); Έχεις φτιάξει κάτι παρόμοιο;Και τι γίνεται αν θα μπουν 1000 χρήστες ταυτόχρονα για να γράψουν; Προφανώς χρειαζεται κάποια διαδικασία συγχρονισμού ...
Swinrrr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εχω την ιδέα πως γίνεται: 1. να κάνω real-time audio stream from microphone (client to server) 2. Να φτιάξω ένα λογισμικό με java για να καταγράφει την ροή και να αποθηκεύει σαν .wav . Eνω αν θα το ήξερα πως γίνεται να αποθηκεύει σε μορφή .wav (καθώς λαμβάνει audio) με χρήση action script ... Για το πρώτο i will use this http://blog.svnlabs.com/record-audio-from-websites/
Retromaniac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μια απορία. Ασχολείσαι με πάρα πολλά θέματα ταυτόχρονα, από τι έχω προσέξει... Τα τελειώνεις ή τα παρατάς στην μέση;
Swinrrr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 -Για περισσότερα θέματα βρίσκω την απάντηση μόνος μου, λόγου επειγον ανάγκης -κάποια αφήνω, επειδη βρίσκω άλλους τρόπους αντιμετωπίσεις -και αλλά ανοίγω για να μπορεί να με κατευθύνει κάποιος σωστά και να μου πει από τι θα ξεκινήσω . Ουσιαστικά θα προσπαθήσω να φτιάξω προς το παρoν εφαρμογή : real-time text sending καθώς το πληκτρολογούμε στο flash θα έρθει στο php server μέσα του socket .
Retromaniac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αφού για τα περισσότερα θέματα βρίσκεις απάντηση μόνος σου, μήπως είναι καλύτερα πρώτα να το ψάχνεις λίγο και μέτα να ανοίγεις καινούργια θέματα σαν τα μανιτάρια; Και αν τελικά δεν βρεις απάντηση (στην μειοψηφία των περιπτώσεων όπως λες και εσύ) τότε εδώ είμαστε να ανοίξεις θέμα...
Swinrrr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς μετά από 6 ώρες ψάξιμο δεν μπορώ να βρω απάντηση για αυτό που ψαχνω . Απορώ , καθόλου δεν ασχολείται κανείς με το real time streaming εδώ στην Insomnia ;
Retromaniac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μιλάω γενικά για όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει όχι για το συγκεκριμένο θέμα...
Swinrrr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, άκου με λιγάκι , όταν δεις κάποιο post του Swinrrr και έχει κάποια απορία , σημαίνει ότι : 1. ειχε ψάξει 2. Είναι προβληματισμένος 3. Για να μπει ο Swinrrr στην insomnia , σίγουρα χρειαζεται κάποια βοήθεια . Τώρα εγώ θα ρωτήσω , έχεις κάποια ιδέα πως μπορώ τουλάχιστον να μεταδώσω χαρακτήρες στο real time από flash application στο PHP server μέσα του socket ;
Retromaniac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, άκου με λιγάκι , όταν δεις κάποιο post του Swinrrr και έχει κάποια απορία , σημαίνει ότι : 1. ειχε ψάξει 3. Για να μπει ο Swinrrr στην insomnia , σίγουρα χρειαζεται κάποια βοήθεια . Οπότε για να καταλήξουμε το έχεις ψάξει, χρειάζεσαι σίγουρα βοήθεια αλλά τελικά τα περισσότερα τα βρίσκεις μόνος σου.... Καταλαβαίνεις την αντίφαση σε αυτή την πρόταση πιστεύω...
x_maras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δυστυχώς μετά από 6 ώρες ψάξιμο δεν μπορώ να βρω απάντηση για αυτό που ψαχνω . Απορώ , καθόλου δεν ασχολείται κανείς με το real time streaming εδώ στην Insomnia ; Εγώ ασχολούμε με real time data streaming, αλλά χρησιμοποιώ τις εξής τεχνολογίες που ίσως να μη σε βολεύουν. Παρόλα αυτά σου δίνω κάποια links για τους ρίξεις μια ματιά. Σαν βάση χρησιμοποιώ τη "Redis". Πρόκειται για μια in-memory βάση που μπορεί να γράψει επίσης στο δίσκο και μέσα σε όλα τα καλούδια της έχει και ένα πολύ εύκολο στη χρήση PubSub. (publish/subscribe) Στη συνέχεια ακούω τα διάφορα κανάλια όπου η βάση κάνει publish με ένα node.js, redis-client, και τέλος κάνω push τα data σε real time στον client με socket.io Τώρα το αν θα χρησιμοποιήσεις flash στο front-end, είναι δική σου επιλογή. Εκεί επίσης δε μπορώ να σε βοηθήσω, όχι μόνο επειδή δε γνωρίζω flash, αλλά και οι front-end γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις php ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε βολεύει για να κάνεις publish με τη redis (όλα αυτά σχετικά με τη redis). Μπορείς ακόμη να στείλεις στη βάση Lua scripts (εγώ αυτό κάνω) τα οποία κατά την εγγραφή δεδομένων, πέρα από τους οποιουσδήποτε ελέγχους που κάνουν και τις διάφορες λειτουργίες, μπορούν να κάνουν publish τα data που θες, μετά την εγγραφή, στο κατάλληλο κανάλι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα