Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γειά σας παιδιά!

καταρχήν να σας πω ότι έχω το πρόγραμμα conn-x φοιτητικό αορίστου 24Mbps και η χρέωση είναι 26,722 το δίμηνο.Επειδή με το πάγιο τα τηλέφωνα και ΦΠΑ μου έρχεται συνολικά ο λογαριασμός του ΟΤΕ περίπου 67 ευρώ.Επειδή μου φαίνονται πολλά πήγα να ρωτήσω στον ΟΤΕ αν υπάρχει κάποιο άλλο πακέτο, η αλλιώς να αναγκαστώ να ρίξω την σύνδεση μου στα 2Mbps.

Μου είπε ότι υπάρχει ένα φοιτητικό του δίοδος και από ότι κατάλαβα συνολικά θα χρεώνομαι κανά 10ευρω παρακάτω.

βασικά θέλω να ρωτήσω τα εξής:Αν μπω σε νέο πρόγραμμα του δίοδος(μου είπε ότι πρέπει να ξανακάνω από την αρχή αιτήσεις κτλ) θα πρέπει να προπληρώσω την σύνδεσή μου για 1 χρόνο.Βασικά σκέφτομαι να φύγω του χρόνου τον Σεπτεμβρη από την πόλη που σπουδάζω οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει να προπληρώσω για 1 χρόνο.

Αν ρίξω την υπάρχουσα σύνδεσή μου στα 2 πάλι είμαι δεσμεμεύνος για 1 χρόνο με τον ΟΤΕ??

Θα πάω να τα ρωτήσω και αύριο αυτά γιατί σήμερα ειχα δουλειά και ήμουν λίγο βιαστικός απλά ρωτάω εδώ να πάρω μια πρώτη γεύση για να ξέρω πως να το χειριστώ.

ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από maniac89
Δημοσ.

Κοιτα και για το φοιτητικο της forthnet το οποιο δεν ειναι διαμεσω διοδος.εχει μια καλη προσφορα απο οτι θυμαμαι που ειχαν πει εδω στο forum.

Δημοσ.

Είτε κάνεις στον ΟΤΕ αλλαγή προγράμματος είτε πας σε άλλη εταιρία η 12μηνη δέσμευση είναι σίγουρη.Με βάση αυτό έχεις 3 επιλογές.

1)Μένεις ΟΤΕ και αλλάζεις το πρόγραμμα με βάση τη νέα τιμή 15,25+8=23,25 ευρώ τον μήνα

2)Πας CYTA η οποία σου κάνει δώρο τα τέλη ενεργοποίησης και 1 μηνιαίο πάγιο.Ετήσιο όφελος σε σχέση με ΟΤΕ 55 ευρώ περίπου.

3)Πας Forthnet η οποία έχει τον πρώτο χρόνο 17,90/μήνα και μετά τον πρώτο χρόνο περίπου στα 26 ευρώ.Ετήσιο όφελος σε σχέση με ΟΤΕ 5*12=60-30(τόσα είναι περίπου τα τέλη ενεργοποίησης)=30 ευρώ περίπου.

ΥΓ:Οι τιμές αφορούν έως 24 mbps ταχύτητα.Forthnet kai cyta δεν είναι μέσω του "δίοδος"

Αν σε ενδιαφέρει μόνο για ένα χρόνο CYTA,ύστερα forthnet και στο τέλος ο ΟΤΕ.Αν σε ενδιαφέρει για πάνω από έναν χρόνο CYTA,ΟΤΕ και στο τέλος forthnet.

Δημοσ.

Eίμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση:

>24άρι connx πάνω από χρόνο ( εντωμεταξύ, τον τελευταίο μήνα, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τη γραμμή, έχει χειροτερέψει πολύ)

>θέλω να ρίξω την τιμή

>του χρόνου το Σεπτέμβριο θέλω να φύγω ( να μην πω, τον Ιούλιο)

Παίρνοντας το πάσο, με πληροφόρησαν για φοιτητική προσφορά douple play της vodafone στα 15€/μήνα.

Θα ξαναπάω να σιγουρευτώ και να μάθω πληροφορίες όπως: αν το σταθερό είναι voip, πόσα λεφτά θέλουν για την αλλαγή παρόχου/ ενεργοποίηση, τί ρούτερ δίνουν κ.λπ.. Δεν ξέρω, έχει κανείς άποψη για 24άρι internet της vodafone;

Θα πάω και forthnet να ρωτήσω, μιας και το ανέφερε και ο poulinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...