Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως προσανατολίζεται σε συγκεκριμένα πανεπιστήμια;

Για το Ανοιχτό για παράδειγμα μόλις μου απάντησαν ότι δεν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

Λαλακία να είναι το ανοιχτό εκτός. Μάλλον κι από την προσφορά με τη CU, ε;

Πληρώνουμε και δεν μπορούμε να βγάλουμε μια ακαδημαϊκή ταυτότητα...

Πάντως, στα μουσεία στην Αργολίδα το καλοκαίρι έμπαινα δωρεάν...

Δημοσ.

Τα νεύρα μου...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πασο δεν παιρνουμε.λεφτα δινουμε.vodafone εκπτωση δεν εχουμε.

αντε και στα...

Δημοσ.

παιδια τα 4,74ε ευρω ειναι τελικη τιμη το μηνα?

η υπαρχουν και αλλες χρεωσεις και αν ξερετε για ποσο χρονικο διαστημα μετα την ενεργοποιηση διαρκει η προσφορα!

Δημοσ.

Δεν κάνει και κανένας ακόμα επιβεβαίωση, μιας και δε μου ακούστηκε και πολύ σίγουρο το παληκαράκι της Vodafone;

Μήπως είναι όρος που μεταβάλεται ανάλογα με το σε ποιο πλευρό ξύπνησε;

Να εξηγήσω: δεν θέλω να τον θίξω, απλά δε με ικανοποίησε η απάντησή του. Του ζήτησα δηλαδή να μου πει που γράφει τους όρους της συγκεκριμένης προσφοράς, ώστε να τους διαβάσω και ως απάντηση μου είπε να ψάξω στο δίκτυο(!)

Στο κάτω-κάτω, αν τους ζαλίσουμε υπάρχει μια ελπίδα (έστω αμυδρή) να αλλάξουν κάτι. Αν δεν κάνουμε τίποτα, μάλλον δεν θα αλλάξει τίποτα.

Α, κι αν βρει κανείς περισσότερα στοιχεία (π.χ. κάποιο URL με όρους), καλό θα ήταν να μας ενημερώσει σχετικά.

Δημοσ.

Μισό,δηλαδή για το ανοικτό πανεπιστήμιο δεν ισχύει??? Εμείς που είμαστε δηλαδή κλειστό εδώ και δύο βδομάδες θα ισχύει? :huh: Μ@μώ τις καταλήψεις μου μέσα...

Δημοσ.

"Οι φοιτητές του ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) για όσο διάστημα αναγράφεται στο Δελτίο Ταυτότητας Φοιτητή. "

Δημοσ.

Σωστά fonzi, το γράφει, και μάλιστα παρακάτω, στη "Διαδικασία Ταυτοποίησης" γράφει ότι για φοιτητές ΕΑΠ "πραγματοποιείται με επίδειξης του Δελτίου Ταυτότητας Φοιτητή".

Παρ'ολα αυτά, σε δεύτερη επικοινωνία που είχα σήμερα, η κοπέλα της Vodafone ήταν κατηγορηματική: είπε ότι απαιτείται φοιτητικό πάσο, κι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τη γραμματεία της σχολής, ώστε να κάνω αίτηση για το πάσο με το δωδεκαψήφιο που διανέμεται από καταστήματα Vodafone.

Για την ιστορία, και για όσους δε γνωρίζουν, στο http://academicid.minedu.gov.gr/Default.aspx μπορείτε να ενημερωθείτε για την ταυτότητα φοιτητή. Δυστυχώς, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο δε συμπεριλαμβάνεται.

Οπότε υπάρχει μία φανερή αντίθεση, αν είναι έτσι όπως τα λέει η σημερινή κοπέλα της Vodafone. Γιατί πως είναι δυνατό η grnet να λέει ότι ισχύει και για φοιτητές ΕΑΠ, αν για τη διαδικασία απαιτείται πάσο, που δεν μπορεί να έχει κάποιος του ΕΑΠ;

Γι'αυτό πρότεινα παραπάνω να δοκιμάσουν να επικοινωνήσουν κι άλλοι, και να μας πουν τι έγινε, ώστε να μετρήσουμε πόσες διαφορετικές γνώμες θα ακούσουμε.

Δημοσ.

Νομίζω άλλο η νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα και άλλο το Δελτίο Ταυτότητας Φοιτητή.

Μάλλον αυτό που έχουμε εμείς στο ΕΑΠ είναι Δελτίο Ταυτότητας Φοιτητή οπότε και θα πρέπει να ισχύει σύμφωνα με το site.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ακαδημαϊκή ταυτότητα και δελτίο ταυτότητας φοιτητή είναι το ίδιο ή διαφορετικά πράγματα, αλλά ξέρω ότι το θέμα ξεκαθαρίστηκε στο forum των φοιτητών του ΕΑΠ: http://www.eap-forum...ewtopic&t=31457

Εκεί αναφέρει ότι έγινε διευκρίνηση εκ μέρους της ΕΔΕΤ που είχε διενεργήσει αρχικά το διαγωνισμό, λέγοντας ότι οι φοιτητές ΕΑΠ μπορούν να προμηθεύονται το Vodafone University Mobile Internet από καταστήματα αναδόχου (δηλαδή Vodafone) με επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας Φοιτητή (σε ισχύ).

Μάλιστα κάποιος φοιτητής ΕΑΠ γράφει (κάπου στην 3η σελίδα) ότι πήγε ήδη σε κατάστημα Vodafone και προχώρησε επιτυχώς όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Ηθικό δίδαγμα: οι δύο εκπρόσωποι της Vodafone (χθες και σήμερα) μου είπαν πράγματα που δεν ισχύουν...

Δημοσ.

απάντησε και η cosmote

Mobile Internet μόνο με 8,90€!

Τώρα μπορείς να σερφάρεις στο Internet από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου όπου κι αν βρίσκεσαι μόνο με 8,90€ το μήνα για πάντα!

Κάνε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Internet On The Go Student ή COSMOTE Internet Any Way 5GB από τις 6/10/2012 έως και τις 30/11/2012 και θα επωφελείσαι για πάντα από τις εξής προσφερόμενες εκπτώσεις στο μηνιαίο πάγιο:

COSMOTE Internet On The Go Student: από 25€ σε 8,90€

COSMOTE Internet Any Way 5GB: από 27€ σε 8,90€.

Προϋπόθεση για την απόκτηση της σύνδεσης COSMOTE Internet Any Way είναι ο συνδυασμός με ένα πρόγραμμα Συμβολαίου COSMOTE.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...