giorginho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ναι απαντησε με... 90% ακριβοτερη τιμη! Μονο αν καποιος το θελει για κινητο και δεν μπορει να το εχει απο την vodafone (δεν ξερω λενε οτι οι sim για "mobile broadband" πλεον ειναι ασυμβατες με ... κινητα τηλεφωνα γι αυτο και εχουν αλλες τιμες στο "mobile internet"!) ισως αξιζει. Μια ερωτηση (φανταζομαι ολο και καπου καποιος θα το εχει ψαξει, αν ειναι ευκολο ας μου στειλει πμ μην χαλαμε το θεμα) το στικακι της vodafone μπορει με τον καταλληλο ανταπτορα να παιξει σε tablet που δεν ειναι απο μονο του 3G? (λογικα το android με τις 1000αδες εφαρμογες του ολο και κατι θα εχει αλλα δεν ξερω καθολου)
nellos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 το τάμπλετ πρέπει να το υποστηρίζει το stick της βόντα
haHa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ναι απαντησε με... 90% ακριβοτερη τιμη! Μονο αν καποιος το θελει για κινητο και δεν μπορει να το εχει απο την vodafone (δεν ξερω λενε οτι οι sim για "mobile broadband" πλεον ειναι ασυμβατες με ... κινητα τηλεφωνα γι αυτο και εχουν αλλες τιμες στο "mobile internet"!) ισως αξιζει.Μια ερωτηση (φανταζομαι ολο και καπου καποιος θα το εχει ψαξει, αν ειναι ευκολο ας μου στειλει πμ μην χαλαμε το θεμα) το στικακι της vodafone μπορει με τον καταλληλο ανταπτορα να παιξει σε tablet που δεν ειναι απο μονο του 3G? (λογικα το android με τις 1000αδες εφαρμογες του ολο και κατι θα εχει αλλα δεν ξερω καθολου) Παιρνεις ενα τετοιο 3g wifi router: http://www.vodafone....ls-42731.action βαζεις μεσα την sim της vodafone και αυτο αναλαμβανει να μοιρασει τη συνδεση μεσω wifi τοσο στο tablet σου, οσο στο φορητο σου ή και το κινητο σου ή ακομα και το psp ή το ps3. Μπορουν μαλιστα να συνδεθουν ταυτοχρονα πανω απο μια συσκευες. 37€ το δινουν αν κανεις 1 χρονο συμβολαιο στο φοιτητικο των 4,74€ . Ειναι μακραν καλυτερο απο το στικακι , γιατι εισαι ευελικτος, δεν χρειαζεται drivers, παιζει με ολες τις συσκευες που εχουν wifi και εχει και το πλεονεκτημα οτι μπορεις να το τοποθετησεις καπου που εχει καλο σημα η vodafone, ενω το στικακι θα επρεπε να ειναι παντα πανω στον φορητο που μπορει να μην ειχε καλο σημα στο σημειο που τον εχεις. Τελος , το στικακι κινδυνευει να σπασει , επειδη εξεχει αυτο δεν εχει τετοια προβληματα, ενω επισης δεν καταναλωνει απο την μπαταρια του φορητου/tablet κλπ, γιατι εχει δικια του μπαταρια. 1
manosfp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Φοιτητής ΕΑΠ. Μόλις γύρισα απο κατάστημα Vodafone όπου με έστειλαν απο τα κεντρικά. ΕΦΑΓΑ ΑΚΥΡΟ. Sent from my iPhone using Insomnia
fragment_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ειχα κ εγω χρονια το student, απο Wind, Cosmote ... με γ@@ στην ογκοχρέωση και τα 300αρια μετα το περας, χωρις ενημερωση
manosfp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ειχα κ εγω χρονια το student' date=' απο Wind, Cosmote ... με γ@@ στην ογκοχρέωση και τα 300αρια μετα το περας, χωρις ενημερωση[/quote'] Εδώ δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα: · Η υπηρεσία διαδικτυακής πρόσβασης 3G θα παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει και να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τον όγκο δεδομένων που του υπολείπεται μέχρι την συμπλήρωση των 4GB. Συγκεκριμένα, ο χρήστης θα λαμβάνει αυτόματα ενημερωτικό SMS στο 80% και στο 100% της χρήσης του. Επιπλέον, εκτός της αυτόματης ενημέρωσης ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται όποτε θελήσει την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα ΜyVMB όπου και θα μπορεί να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τον όγκο δεδομένων που του υπολείπεται μέχρι και την συμπλήρωση των 4GB. Εκτός της ειδικής διαμορφωμένης σελίδας MyVMB, ενημέρωση παρέχεται και εφόσον αποστείλει κενό SMS στον αριθμό 1223. · Με την συμπλήρωση των 4 GB, η πρόσβαση του χρήστη στο διαδίκτυο διακόπτεται και αυτόματα ο χρήστης παραπέμπεται (re-directed) στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα MyVMB από όπου θα μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να συνεχίσει την πρόσβασή του στο internet διαλέγοντας το πακέτο όγκου δεδομένων που του ταιριάζει καλύτερα, αναλαμβάνοντας να καταβάλει την αντίστοιχη χρέωση. Εφόσον επιλεγεί κάποιο πακέτο όγκου τότε ο χρήστης αποκτά ξανά πρόσβαση στο διαδίκτυο. Εάν ο χρήστης δεν επιλέξει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα όγκου, τότε η διακοπή της σύνδεσης του στην υπηρεσία παραμένει μέχρι να ξεκινήσει ο νέος κύκλος μηνιαίας τιμολόγησης σύμφωνα με τον οποίο θα έχει εκ νέου διαθέσιμα 4GB. Sent from my iPhone using Insomnia Επειδή έχω ψιλοσκυλιάσει, παρακαλώ όποιον κατάφερε με δελτίο ταυτότητας φοιτητή ΕΑΠ να πάρει την προσφορά να ενημερώσει πως τα κατάφερε. Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν τίθεται θέμα συμβατότητας καρτών SIM Vodafone Mobile Broadband με συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
giorginho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 προσωπικα ειχα ρωτησει την cosmote και μου ειχαν πει οτι δε θα παιζει τωρα για voda δεν ξερω γενικα δεν ειχα μπει στον κοπο να το δοκιμασω αφου με καλυπταν για το κινητο τα 500ΜΒ της Q με 5 ευρω... οποτε αν παιζει γενικα καλο ειναι (πως το λεει και η διαφημιση, "γενικα καλο ειναι να εχει κανεις δουλεια...")
outlaw star Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει και αυτό για όποιον έχει what's up (τωρα για το ΕΑΠ δεν ξέρω αν ισχύει..) http://www.whatsup.gr/blog/super-prosfora-whats-gia-foitites-doro-600-kai-600mb
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει και αυτό για όποιον έχει what's up (τωρα για το ΕΑΠ δεν ξέρω αν ισχύει..) http://www.whatsup.gr/blog/super-prosfora-whats-gia-foitites-doro-600-kai-600mb Βασικά είναι ακριβώς αυτό που δίνει η Vodafone για τους φοιτητές CU Student XClusive, το οποίο μετά από λίγες μέρες έβγαλε και η Cosmote. Γενικά τα συνδυαστικά πακέτα CU Student + VMB University είναι η καλύτερη προσφορά για mobile υπηρεσίες της αγοράς. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
manosfp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει και αυτό για όποιον έχει what's up (τωρα για το ΕΑΠ δεν ξέρω αν ισχύει..) http://www.whatsup.g...o-600-kai-600mb Άλλο όμως προς whatsup και άλλο προς ΟΛΟΥΣ...
baskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Φοιτητής ΕΑΠ. Μόλις γύρισα απο κατάστημα Vodafone όπου με έστειλαν απο τα κεντρικά. ΕΦΑΓΑ ΑΚΥΡΟ. Sent from my iPhone using Insomnia Επειδη προφανως η vodafone δε το παρεχει μονη της αλλα εχει επιλεχτει σε διαγωνισμο του ΕΔΕΤ ριξτε μια ματια και εδω που λεει οτι ισχυει και για ΕΑΠ.. http://www.grnet.gr/default.asp?pid=243&la=1 Και πηγαιντε με το λινκ ανα χειρας στη Vodafone για κραξιμο αν σας πουν δεν ισχυει..
outlaw star Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Άλλο όμως προς whatsup και άλλο προς ΟΛΟΥΣ... υπάρχει πακέτο που έχει προς όλους??!
manosfp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει πακέτο που έχει προς όλους??! Ναι' date=' αυτό της Vodafone! http://www.vodafonecu.gr/gr/student-offers/ Sent from my iPhone using Insomnia Επειδη προφανως η vodafone δε το παρεχει μονη της αλλα εχει επιλεχτει σε διαγωνισμο του ΕΔΕΤ ριξτε μια ματια και εδω που λεει οτι ισχυει και για ΕΑΠ.. http://www.grnet.gr/default.asp?pid=243&la=1 Και πηγαιντε με το λινκ ανα χειρας στη Vodafone για κραξιμο αν σας πουν δεν ισχυει.. Το έχω κάνει ήδη αυτό αλλά η δουλειά μου δε γίνεται.... Sent from my iPhone using Insomnia
deadp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Για να δούμε σήμερα που θα πάω κι εγώ από εκεί... και θα περάσω κι από Cosmote για τη μείωση στο πάγιο των 5 ευρώ (θα κάνω το απεριόριστα 15... 10; έχω ελπίδες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα