Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια!

θελω να ρωτησω κατι που δεν ειναι τοσο σχετικο με το θεμα αλλα να μην ανοιγω αλλο θεμα....

εχει βγαλει καποια εταιρεια mobile internet το οποιο να το χρησιμοποιεις εσυ οποτε θες σαν καρτοκινητο ας πουμε?

δηλαδη να εχω το στικακι μαζι μου και πχ αμα παω διακοπες για δεκα μερες και θελω ιντερνετ με μια καρτα να εχω προσβαση για καποιες μερες?

Δημοσ.

και ολα αυτα επειδη για καποιο λογο οι φοιτητες ΕΑΠ παλι κατουρησαν στο πηγαδι και δεν πηραν ακαδημαικη ταυτοτητα.. με ενοχλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που οι αιωνιοι φοιτητες εχουν μια χαρα δικαιωματα και του εαπ τους φερονται σαν ζητιανους. α ρε ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.
καλημερα παιδια!

θελω να ρωτησω κατι που δεν ειναι τοσο σχετικο με το θεμα αλλα να μην ανοιγω αλλο θεμα....

εχει βγαλει καποια εταιρεια mobile internet το οποιο να το χρησιμοποιεις εσυ οποτε θες σαν καρτοκινητο ας πουμε?

δηλαδη να εχω το στικακι μαζι μου και πχ αμα παω διακοπες για δεκα μερες και θελω ιντερνετ με μια καρτα να εχω προσβαση για καποιες μερες?

Μιας και το thread είναι για την Vodafone, αυτό που θες είναι το προϊόν Vodafone Καρτοinternet, που ουσιαστικά είναι προπληρωμένο internet.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

μία ερώτηση σχετικά off-topic για να μην ανοίγω καινουριο θέμα,

η συγκεκριμένη σύνδεση συμφέρει για streaming (Youtube) και co-op gaming?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα' date='

μία ερώτηση σχετικά off-topic για να μην ανοίγω καινουριο θέμα,

η συγκεκριμένη σύνδεση συμφέρει για streaming (Youtube) και co-op gaming?

Ευχαριστώ![/quote']

4 gigs για video streaming δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

4 gigs για video streaming δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση αλλά μήπως ξέρεις αν ειναι οκ για online gaming?(είμαι λιγο άσχετος με το θέμα)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση αλλά μήπως ξέρεις αν ειναι οκ για online gaming?(είμαι λιγο άσχετος με το θέμα)

Για online gaming φτανουν, αλλα εχε υποψην το αρχικο download που μπορει να θελει ακομη κι αν εχεις το DVD του παιχνιδιου, οπως και τα updates που βγαζουν που και που (αυτα βεβαια δεν ειναι το ιδιο μεγαλα).

Εγω για καιρο τωρα παιζω μεσω 3G, και τα 4GB ειναι υπεραρκετα μονο για το gaming.

Δημοσ.

Για online gaming φτανουν, αλλα εχε υποψην το αρχικο download που μπορει να θελει ακομη κι αν εχεις το DVD του παιχνιδιου, οπως και τα updates που βγαζουν που και που (αυτα βεβαια δεν ειναι το ιδιο μεγαλα).

Εγω για καιρο τωρα παιζω μεσω 3G, και τα 4GB ειναι υπεραρκετα μονο για το gaming.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την βοήθεια να στε καλά!

Οπότε λέω να το πάρω (απλά θα περιορίσω το Youtube-εως καθόλου, οπότε και θα μου φτάσουν τα 4GB), ετσι κι αλλιώς ούτε 5 ευρώ δεν είναι.:)Λογικά θα αξίζει !

Δημοσ.
Παιδιά το cu ομιλίας το έκανε κανείς απο ΕΑΠ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Θέλει τα ίδια δικαιολογητικά με VMB University οπότε δεν θα έχεις θέμα νομίζω. ;)

Δημοσ.

Παιδιά το cu ομιλίας το έκανε κανείς απο ΕΑΠ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Κατέθεσα τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση για το φοιτητικό Internet. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα έλαβα την απάντηση ότι "δεν δίνεται σε φοιτητές του ΕΑΠ." Επειδή όμως υπήρξε και περαιτέρω επικοινωνία σχημάτισα την εντύπωση πως είναι ένα θέμα το οποίο εξετάζουν και πιθανόν να έχουμε σύντομα απάντηση. Πιθανολογώ πως εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να υλοποιηθεί τεχνικά το αίτημα καθώς οι ταυτότητες του ΕΑΠ διαφέρουν από τις υπόλοιπες. Αυτά προς το παρόν.

Σαν πρώτο βήμα καλό θα είναι οι φοιτητές του ΕΑΠ να αποστείλουν ο καθένας προσωπικά το αίτημά τους μαζί με την διαμαρτυρία τους σε ενδεχόμενο αποκλεισμό χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο site της Vodafone http://www.vodafone....=2&menuId=10828

Πάντως είναι ένα από τα θέματα στα οποία προετοιμάζονται ιδιαίτερες μορφές διαμαρτυρίας γιατί ο αποκλεισμός ενός ΑΕΙ με αυθαίρετα κριτήρια δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός αδιαμαρτύρητα. Θέλω όμως να πιστεύω ότι η Vodafone θα επιδείξει την απαιτούμενη ευαισθησία ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των φοιτητών του ΕΑΠ.

Δημοσ.

παιδια γίνεται για ΕΑΠ

βαλτε τον πωλητη να ψαξει αν ειστε δικαιουχος και θα δει ότι προβλέπεται και για ΕΑΠ

επιμείνετε

πειτε ότι το έχουν πάρει άλλοι συμφοιτητες σας

αν δεν το κάνει κάποιο καταστημα πηγαίνετε σε άλλο

αλλά το ΕΑΠ δεν εξαιρείται

με ταυτοτητα αστυνομική και ταυτοτητα φοιτητη ΕΑΠ

Δημοσ.

παιδια γίνεται για ΕΑΠ

βαλτε τον πωλητη να ψαξει αν ειστε δικαιουχος και θα δει ότι προβλέπεται και για ΕΑΠ

επιμείνετε

πειτε ότι το έχουν πάρει άλλοι συμφοιτητες σας

αν δεν το κάνει κάποιο καταστημα πηγαίνετε σε άλλο

αλλά το ΕΑΠ δεν εξαιρείται

με ταυτοτητα αστυνομική και ταυτοτητα φοιτητη ΕΑΠ

Αναφέρεσαι στο Ιντερνετ ή στα πακέτα ομιλίας του CU? Γιατί όσον αφορά το πρώτο έχει ξεκαθαριστεί ότι περιλαμβάνει και τους φοιτητές του ΕΑΠ, το δεύτερο όμως (φοιτητικά πακέτα ομιλίας CU, που είναι και αποκλειστική ευθύνη της Vodafone) εκεί δυστυχώς ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...