_chris_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 επειδή έτυχε να παραγγείλω αρκετά πράγματα απο το ebay αυτό το διάστημα (τελευταίο μήνα) και έχω και άλλα στα υπόψην, έχω παρατηρήσει πως σε πολλά έχουν ανέβει οι τιμές. μιλάω για διάφορα είδη απο διαφορετικούς πωλητές. παράδειγμα: επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κάρτα μνήμης microSD κεραία wifi στα παραπάνω έχω δει αυξήσεις >20% μιλάω για πράγματα που έχω ήδη παραγγείλει και βλέπω τώρα πως είναι πιο ακριβά. το ίδιο και με μερικά που έχω στη watch list. έχουν ανέβει και σε αυτά οι τιμές. παρατηρήσατε κάτι τέτοιο; (αναφέρομαι στις τιμές σε $ και όχι στην ισοτιμία €)
vergogc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εγω δεν ειχα κατι συγκεκριμενο υποψη μου, αλλα οντως ενω εψαχνα,το ελεγα απο μεσα αυτο που εσυ εκραζεις σε ποστ. Εβλεπα τσιμπιμενες τιμες για τα δεδομενα του ebay, αλλα ελεγα,μηπως απλα μου φαινοταν εμενα!
kage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 μηπως εγιναν power sellers ενω πριν δεν ηταν? γενικα και τα 3 που λες εχουν περαση αυτον τον καιρο...
LiquidOS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω έχουν αυξηθεί οι προμήθειες του ebay.. ..οπότε, όπως γίνεται παντού και πάντα, το επιπλέον κόστος των πωλητών το επιβαρύνονται οι αγοραστές,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα