Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ερώτησις: έχει κανείς συνδρομητής hol πρόβλημα με το site τελευταία; Έχω 1-2 μήνες που παρατηρώ ανεξήγητα "σκαλώματα" του insomnia.gr σε άσχετες φάσεις τόσο απο το σπίτι όσο και απο το γραφείο (hol και στα 2). Μπορεί να φτάσει σε σημείο να μην ανοίγει καν το site, ενώ όλες οι άλλες σελίδες πάνε σφαίρα! Και ταυτόχρονα αν εκείνη τη στιγμή μπω απο το κινητό (με διαφορετικό provider), φορτώνει κανονικά! Δεν έχει να κάνει με τη γραμμή και την ταχύτητα μιας και στο γραφείο έχουμε οπτική ίνα 250mbps up/down! Any idea?
Alxnks Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 την παρασκευη αλλαξα απο οτε isdn γραμμη double play 24αρι σε hol pstn double play 24αρι....δεν παρατηρησα κατι νεο η περιεργο σε σχεση με το insomnia. οτι κολληματα μου εκανε με οτε ενιοτε, μου κανει και με hol.
spook Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις μία εκκαθάριση τον browser cookies και λοιπά. Είχα κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει σε εμένα στην σελίδα του plaisio. Βέβαια δεν είχα πρόβλημα με το κινητό... έμπαινε κανονικά μέσω wifi. Αν πιάσει στο pc κάνε και στο κινητό ένα clean up.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 καλά μην ξεχνάμε ότι θέλουν αναβάθμιση οι servers...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις μία εκκαθάριση τον browser cookies και λοιπά. Είχα κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει σε εμένα στην σελίδα του plaisio. Βέβαια δεν είχα πρόβλημα με το κινητό... έμπαινε κανονικά μέσω wifi. Αν πιάσει στο pc κάνε και στο κινητό ένα clean up. Μου το κάνει σε διαφορετικά μηχανήματα, στη δουλειά έχω mac και στο σπίτι ένα νέο desktop PC (με όλους τους browsers).
Beerloah Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ερώτησις: έχει κανείς συνδρομητής hol πρόβλημα με το site τελευταία; Έχω 1-2 μήνες που παρατηρώ ανεξήγητα "σκαλώματα" του insomnia.gr σε άσχετες φάσεις τόσο απο το σπίτι όσο και απο το γραφείο (hol και στα 2). Μπορεί να φτάσει σε σημείο να μην ανοίγει καν το site, ενώ όλες οι άλλες σελίδες πάνε σφαίρα! Και ταυτόχρονα αν εκείνη τη στιγμή μπω απο το κινητό (με διαφορετικό provider), φορτώνει κανονικά! Δεν έχει να κάνει με τη γραμμή και την ταχύτητα μιας και στο γραφείο έχουμε οπτική ίνα 250mbps up/down! Any idea? Ναι, έχω Hellas Online - σε αυτό το μήνα μου σκάλωνε ο Chrome στη σελίδα insomnia και plaisio. Καθάρισα με CC cleaner τα πάντα και λύθηκε μόνο όταν τίκαρα την επιλογή DNS Cache. Τώρα είναι ΟΚ.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 γενικα ενα μικρο delay υπαρχει καποιες ωρες αιχμης γενικοτερα στο insomnia bill.τωρα πχ παει σφαιρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 και κάθε φορά που υπάρχει live blogging ξεσκίζεται το σύμπαν...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 γενικα ενα μικρο delay υπαρχει καποιες ωρες αιχμης γενικοτερα στο insomnia bill.τωρα πχ παει σφαιρα. Δεν εχει να κάνει με τις ώρες αιχμής μόνο. Μου το κάνει σχεδόν κάθε φορα που θα ασχοληθώ με το site για πάνω από μερικά λεπτά!
DaveMurray Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Και σε εμένα συμβαίνει αυτό αρκετά συχνά αν και δεν έχω την ροζ εταιρεία για internet... Μάλιστα πριν ολίγον καιρό, (λιγότερο από μήνα αν θυμάμαι καλά) γινόταν το κλασικό: η ιστοσελίδα αργούσε τρομερά να φορτώσει, και όταν τελικά φόρτωνε, είχε ένα άσπρο φόντο με κάποιο μήνυμα (δεν θυμάμαι ακριβώς), και αυτό συνέβαινε για ώρες. Όταν πήγα στο facebook, στην page του insomnia να ρωτήσω, γιατί το site ήταν "πεσμένο" για αρκετές ώρες, κάποιος υπεύθυνος λογικά μου απάντησε για τους "server", και πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αλλά θα διορθωθεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διορθωθεί... Υπάρχουν στιγμές που αργεί να φορτώσει η ιστοσελίδα, η στιγμές που εμφανίζει αυτό το κλασικό μήνυμα με το άσπρο φόντο... Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω για το τι φταίει, αλλά πιθανολογώ, είτε λάθος configuration στους/στον server, ίσως να χρειάζεται tweaking στον web server, mysql η στο tcp/ip, η και γενικά στο OS. Επίσης, ίσως αυξημένων αναγκών, ίσως να χρειαζόμαστε ισχυρότερους, δυνατότερους servers για να εξυπηρετούν τις ανάγκες με πιο μεγάλη ευκολία. Απλά πιθανολογώ... Βέβαια το πρόβλημα δεν υπάρχει σε μεγάλη έκταση και τόσο, δλδ δεν έχει γίνει σπαστικό, και είμαι σίγουρος πως οι υπεύθυνοι της σελίδας, κάνουν το ανθρωπίνως δυνατό για την λύση του προβλήματος και να μας προσφέρουν την απόλαυση του να χρησιμοποιούμε το insomnia όσο καλύτερα μπορούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα