Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω απολυτήριο 11,5 από γενικό λύκειο το οποίο τελείωσα το 2011, γνωρίζει κανείς αν γίνετε να το αλλάξω τον βαθμό? (αν ναι τι πρέπει να κάνω)

Δημοσ.

Να πας σε ένα λύκειο(τεχνικό κατά προτίμηση) και να γραφτείς με το απολυτήριο γυμνασίου, δεν θα πεις ότι έχεις βγάλει το λύκειο.Θα ξαναφοιτήσεις από την αρχή βέβαια άλλα 3 χρόνια αλλά οκ μπροστά στον βαθμό τι είναι 3 χρονάκια;;;

Δημοσ.

αν εισαι μαθητης τυχαιος/τουριστας/το καλο παιδι που δε διαβαζει αλλα δεν κανει φασαριες οποτε να τον περασουμε τοτε γινεται. και εγω 11 εχω δυστυχως :P

• Like 1
Δημοσ.

Να πας σε ένα λύκειο(τεχνικό κατά προτίμηση) και να γραφτείς με το απολυτήριο γυμνασίου, δεν θα πεις ότι έχεις βγάλει το λύκειο.Θα ξαναφοιτήσεις από την αρχή βέβαια άλλα 3 χρόνια αλλά οκ μπροστά στον βαθμό τι είναι 3 χρονάκια;;;

Λείπω από την Ελλάδα χρόνια, αλλά το 1992, πήγα από την 1η Γενικού Λυκείου, κατευθείαν στην 2α του ΤΕΛ. Μήπως γίνεται αυτό και σήμερα;

Και δεν το έκανα αυτό λόγω βαθμών (γύρο στο 17-18 ήμουν συνέχεια από το Γυμνάσιο) αλλά λόγω της ειδικότητας που άνοιξαν στο ΤΕΛ εκείνη την εποχή, και δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Βέβαια η μλκ ήταν ότι με 19,2 (άτιμη Ιστορία να γράψω 17 στο τέλος) και 1925 μόρια δεν πέρναγα όπου ήθελα με το 5%. Αντίθετα από το Γενικό περνούσαν με 7άρια στο πανεπηστίμιο.

Τελικά αυτό δεν μου βγήκε σε κακό. Ο μόνος που δεν "σπούδασε" από όλους τους συμμαθητές μου, αλλά είμαι και μόνος που κάνει την δουλειά που του αρέσει από σχετικά μικρός, δεν ήμουν ούτε μία εβδομάδα άνεργος από το 1997 που τελείωσα με το Στρατό, και φυσικά είμαι ευχαριστημένος.

Αντίθετα έχω συμμαθητές, που τώρα ετοιμάζονται να πάνε Στρατό! ή είναι άνεργοι στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Ή κάνουν δουλειές του ποδαριού, περιμένωντας την πρόσληψη από το Δημόσιο μιά μέρα. Ή πέρνουν υπολλαπλάσια λεφτά από εμένα (τυπικό 400-1000 μισθό) και γκρινιάζουν.

Οι βαθμοί δεν είναι το παν. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι να πιάσεις μια δουλειά που σου αρέσει, και να την κάνεις χωρίς να βαριέσαι.

Έτσι πας μπροστά, και κανείς δεν κοιτά τους βαθμούς ή άλλα χαρτιά, παρά μόνο την εμπειρία στην δουλειά σου, και το τί έχεις κάνει.

Και ναι για όσους ακόμα απορούν τί σκτ κάνω. Είμαι προγραμματιστής, και ζω στην Αγγλία. (Ναι με το απολυτήριο ΤΕΛ του 1994). Αλλά δεν είχα πρόβλημα εργασίας σχετικά στην Ελλάδα.

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω απολυτήριο 11,5 από γενικό λύκειο το οποίο τελείωσα το 2011, γνωρίζει κανείς αν γίνετε να το αλλάξω τον βαθμό? (αν ναι τι πρέπει να κάνω)

Το πρώτο βήμα θα ήταν να μάθεις ορθογραφία.

Το δεύτερο είναι να κατανοήσεις πως: και 20 να είχες στο απολυτήριο λυκείου, τι θα άλλαζε στη ζωή σου? ΤΙΠΟΤΑ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...