sportteo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Εχω 2 partition ενα το c με τα 98 se+ το d με χp .Οταν θέλω να κλείσω τα 98 πάντα εχει τσεκαρισμένο την επανακίνηση και ο υπολογιστής παρόλο που κανει να κλείσει απλός μαυρίζει η οθόνη και μετα ουτε επανακίνηση ουτε τίποτα -κολάει .Τώρα μετα απο ψυχρή εκκινηση κάνει scan disk αλλά οταν πάει να κλείσει εχει τσεκαρισμένη την επανακίνηση και παρόλο που τσεκάρω το κλείσιμο πάλι κολάει.Εψαξα αν τρέχει κάτι στο υποβαθρο αλλα βλέπω οτι ουτε σε dos κανει επανακίνηση .Καμμιά ιδέα ????ξέχασα οτι στα xp ολα ειναι τέλεια .Ευχαριστω ολους που θα απαντήσουν :roll:
polidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Ti ta thes re file mou ta 98?Kata tin gnomi mou afti ti stigmi axizoune mono gia paixnidia.Eine kalo litourgiko alla vlepis prepi na pigenoume mprosta.Vale kai se afto to partition XP an to thes gia piramata.
sportteo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 εχω και 2 παιδιά και οπως είπες παίζουν παιχνίδια .Βρήκα τη λύση στο insomnia σε παρόμοια topic ευχαριστώ .
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2003 εχω και 2 παιδιά και οπως είπες παίζουν παιχνίδια .Βρήκα τη λύση στο insomnia σε παρόμοια topic ευχαριστώ . Παρε τους ενα playstation να βρει την υγεια του ο υπολογιστης!!!!Εγω αυτο εκανα και ...ησυχασα!!!
sportteo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 εχω και απο αυτό αλλα και 120 παιχνίδια copy αλλα τα βαρέθηκαν αστα να πάνε θέλουν input και συγκίνηση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 εχω και απο αυτό αλλα και 120 παιχνίδια copy αλλα τα βαρέθηκαν αστα να πάνε θέλουν input και συγκίνηση. Αμαν!!! Ολα τα παιδια ιδια ειναι φαινεται....Ομοιοπαθης κι εγω αλλα αντιστεκομαι!!!!Ενα παιχνιδι καθε φορα στο pc.....
jimn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Αρε τι με περιμένει σε 5-6 χρόνια(ακόμα ο δικός μου είναι 2 1/2)
DimitrisKTM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Γιαννη, οσο απανταμε τοσο θα μας τα ζαλιζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.