Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να ακουστεί γελοίο αλλά αντιμετωπίζω με την παρέα μου, για πρώτη φορά, το εξής πρόβλημα.

ΔΕΝ μπορούμε να φτιάξουμε ένα τουρνουά 3 ομάδων για να παίξουμε μεταξύ μας.

Τα παιχνίδια δεν τα έχουμε οπότε δε μπορούμε να κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο. Όποτε τα ενοικιάζουμε, ψάχνουμε στα menus αλλά λύση δε βρίσκουμε.

Τι κάνουμε λάθος ή μάλλον τι δε βλέπουμε στα 2 παιχνίδια ?

Έκδοση : PS3

Δημοσ.

Μπορεί να ακουστεί γελοίο αλλά αντιμετωπίζω με την παρέα μου, για πρώτη φορά, το εξής πρόβλημα.

ΔΕΝ μπορούμε να φτιάξουμε ένα τουρνουά 3 ομάδων για να παίξουμε μεταξύ μας.

Τα παιχνίδια δεν τα έχουμε οπότε δε μπορούμε να κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο. Όποτε τα ενοικιάζουμε, ψάχνουμε στα menus αλλά λύση δε βρίσκουμε.

Τι κάνουμε λάθος ή μάλλον τι δε βλέπουμε στα 2 παιχνίδια ?

Έκδοση : PS3

για το pes13 τουλαχιστον που εχω μπορω να σου απαντησω.

φετος οι εξυπνοι εκει στην konami αποφασισαν να αφαιρεσουν την κοινοτητα απο το παιχνιδι, αν θελετε λοιπον διπλα με την παρεα σας πρεπει να παιζετε φιλικα παιχνιδια και απλα να κρατατε βαθμολογια νικες κλπ (εγω προσωπικα για κανενα λογο δεν θα το εκανα αυτο).με το τελευταιο official patch 1.01 και το DLV 2.00 προσθεσαν στο αρχικο μενου του παιχνιδιου μια επιλογη αλλα για online community δλδ αν ολοι σας ειχατε το pes θα μπορουσατε να μπειτε στο ιντερνετ και μεσα αυτης της επιλογης να παιζετε τα φιλικα σας (μεγιστη μαλακια που το εκαναν μονο online).

για το fifa13 δεν μπορω να σου πω κατι γιατι φετος δεν εχω ασχοληθει με το παιχνιδι, με εχει νευριασει η υπερβολικη ταχυτητα ολου του παιχνιδιου που μου ειναι αδυνατον να ασχολειθω μαζι του.

ελπιζω να βοηθησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...