rounsmith Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Έχει ιούς το πισί σου. Κατέβασε avg και malware Και κάνει Scan συνέχεια. Βέβαια αν θες μπορείς και να κάνεις ένα format.
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Έχει ιούς το πισί σου. Κατέβασε avg και malware Και κάνει Scan συνέχεια. Βέβαια αν θες μπορείς και να κάνεις ένα format. Συμφωνω δοκίμασε καλυτερα φορματ αφου παρεις back up τα αρχεία σου βέβαια!!
newgeneration Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 τα κατεβασα και τα 2...κανω συνεχως σκαν..εχω βρει καμποσους ιους...πολλους βρηκα και στο backup...ενας κυριος ιος που μου τον εβγαζε συνεχεια ηταν ο "svchost.exe" οπου ειναι μεσα στο system32 και μου χρησιμοποιουσε πολυ cpu.Tωρα που ξανασκαναρα δεν μου τον εβγαλε αλλα οταν μπαινω απο οποιον δηποτε broswer οταν το γυρναω στα ελληνικα παγωνει και αναγκαζομαι να βγω...τι να ειναι;
Antwni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 θες να αποφυγεις το φορματ? Tωρα που ξανασκαναρα δεν μου τον εβγαλε αλλα οταν μπαινω απο οποιον δηποτε broswer οταν το γυρναω στα ελληνικα παγωνει και αναγκαζομαι να βγω...τι να ειναι; Δεν σε πιάνω εδώ τι εννοείς??Τη γλώσσα γυρνάς στα ελληνικά?(του πληκτρολογίου πάντα)
newgeneration Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ναι την γλωσσα...οταν παταω alt+shift παγωνει..
Antwni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 εχει γεμισει το πσ με ιούς και έχουν μείνει υπολείματα ή καταλάθος με το σκαναρισμα μπορεί να σβήστηκε κανενα αρχείο.... Δεν μου απαντησες...το φορματ θες να το αποφύγεις??Δυσκολο το βλέπω... (Ξεμπερδεύεις τουλαχιστον)
newgeneration Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αν μπορεσω ναι να το αποφυγω..εχει κανει καμποσα φορματ και ξερω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο...τωρα ξανασκαναρω.Ειναι στο 65% και εχει βρει 1 μεχρι στιγμης.
newgeneration Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Σε ολικο σκαναρισμα για αλλη μια φορα μου εβγαλε μονο 1 ιο..Παλι ο ιδιος τον εχω βαρεθει...καμια λυση;
rounsmith Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Format. Η μοναδική λύση. Και στήστα όλα από την αρχή 1
newgeneration Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ενταξει εκανα φορματ και εγκατασταση windows αλλα εβαλα 64bit.Και εχω 2gb Ram.Θα υπαρξει καποιο προβλημα; και ακομα 2 ερωτησεις.. πρωτον οταν εκανα εγκατασταση τα windows δεν μου ζητησε serial number. δευτερον ειναι στα αγγλικα..στην εγκατασταση μου ειχε 2 επιλογες..στο ενα εβαλα ελληνικα και στο αλλο δεν ειχε,που ειναι και η κυρια λογικα.Πως θα γινει να την αλλαξω;
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Σου ζήτησε αλλά έκανες παράλειψη μάλλον. Θα σου ζητήσει ενεργοποίηση των windows αλλά αυτό θα πρέπει να το ψάξεις αλλού πως γίνετε. Την αλλάζεις από τον πίνακα ελέγχου από τις γλώσσες κ.λ.π. 1
newgeneration Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Οκ την γλωσσα την αλλαξα μεσω Updates.Κανω μερικα προγραμματα εγκατασταση και μετα θα κανω ρεσταρτ να δω αν εγινε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα