Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ιούς το πισί σου. Κατέβασε avg και malware Και κάνει Scan συνέχεια. Βέβαια αν θες μπορείς και να κάνεις ένα format.

Συμφωνω δοκίμασε καλυτερα φορματ αφου παρεις back up τα αρχεία σου βέβαια!!

Δημοσ.

τα κατεβασα και τα 2...κανω συνεχως σκαν..εχω βρει καμποσους ιους...πολλους βρηκα και στο backup...ενας κυριος ιος που μου τον εβγαζε συνεχεια ηταν ο "svchost.exe" οπου ειναι μεσα στο system32 και μου χρησιμοποιουσε πολυ cpu.Tωρα που ξανασκαναρα δεν μου τον εβγαλε αλλα οταν μπαινω απο οποιον δηποτε broswer οταν το γυρναω στα ελληνικα παγωνει και αναγκαζομαι να βγω...τι να ειναι;

Δημοσ.

θες να αποφυγεις το φορματ?

Tωρα που ξανασκαναρα δεν μου τον εβγαλε αλλα οταν μπαινω απο οποιον δηποτε broswer οταν το γυρναω στα ελληνικα παγωνει και αναγκαζομαι να βγω...τι να ειναι;

Δεν σε πιάνω εδώ τι εννοείς??Τη γλώσσα γυρνάς στα ελληνικά?(του πληκτρολογίου πάντα)

Δημοσ.

εχει γεμισει το πσ με ιούς και έχουν μείνει υπολείματα ή καταλάθος με το σκαναρισμα μπορεί να σβήστηκε κανενα αρχείο....

Δεν μου απαντησες...το φορματ θες να το αποφύγεις??Δυσκολο το βλέπω...

(Ξεμπερδεύεις τουλαχιστον)

Δημοσ.

Αν μπορεσω ναι να το αποφυγω..εχει κανει καμποσα φορματ και ξερω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο...τωρα ξανασκαναρω.Ειναι στο 65% και εχει βρει 1 μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Ενταξει εκανα φορματ και εγκατασταση windows αλλα εβαλα 64bit.Και εχω 2gb Ram.Θα υπαρξει καποιο προβλημα; και ακομα 2 ερωτησεις..

πρωτον οταν εκανα εγκατασταση τα windows δεν μου ζητησε serial number.

δευτερον ειναι στα αγγλικα..στην εγκατασταση μου ειχε 2 επιλογες..στο ενα εβαλα ελληνικα και στο αλλο δεν ειχε,που ειναι και η κυρια λογικα.Πως θα γινει να την αλλαξω;

Δημοσ.

Σου ζήτησε αλλά έκανες παράλειψη μάλλον. Θα σου ζητήσει ενεργοποίηση των windows αλλά αυτό θα πρέπει να το ψάξεις αλλού πως γίνετε. Την αλλάζεις από τον πίνακα ελέγχου από τις γλώσσες κ.λ.π.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...