Προς το περιεχόμενο

iPphone 4 ή Galaxy S2 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κοιτατε τα Specs; Τρεχουν διαφορετικο λειτουργικο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Οι δυνατότητες του πομποδέκτη HSDPA είναι υπεράνω λειτουργικού.

Όπως και η ανάλυση/μέγεθος οθόνης, Gorilla glass, SAR, αυτονομία κλπ...

• Like 2
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ειναι το HSDPA;

Εχει φοβερη αναλυση το iPhone. Retina.

Gorilla Glass; Δεν το ξερω. Παντως το εχω δυο χρονια και εχω τις φυσιολογικες μικρες γρατζουνιες που φαινονται με προσοχη κατω απο τον ηλιο, οπως ολα τα κινητα, ειτε με Gorilla ειτε με Dog Glass.

Το SAR δεν ειναι κατι που πρεπει να μας απασχολει. Μιλαμε με Hands Free. Αν δεν μιλας με Hands Free, πιθανοτατα να εχεις προβλημα με οποιοδηποτε κινητο.

Η αυτονομια παιζει ρολο και το iPhone εχει πολυ καλη διαχειριση ενεργειας. Πριν πεσεις για υπνο το φορτισεις. Τι να πας για υπνο με 20% μπαταρια, τι με 40%. Θα πρεπει να το φορτισεις και στις δυο περιπτωσεις.

Δημοσ.

Τι ειναι το HSDPA;

Εχει φοβερη αναλυση το iPhone. Retina.

Gorilla Glass; Δεν το ξερω. Παντως το εχω δυο χρονια και εχω τις φυσιολογικες μικρες γρατζουνιες που φαινονται με προσοχη κατω απο τον ηλιο, οπως ολα τα κινητα, ειτε με Gorilla ειτε με Dog Glass.

Το SAR δεν ειναι κατι που πρεπει να μας απασχολει. Μιλαμε με Hands Free. Αν δεν μιλας με Hands Free, πιθανοτατα να εχεις προβλημα με οποιοδηποτε κινητο.

Η αυτονομια παιζει ρολο και το iPhone εχει πολυ καλη διαχειριση ενεργειας. Πριν πεσεις για υπνο το φορτισεις. Τι να πας για υπνο με 20% μπαταρια, τι με 40%. Θα πρεπει να το φορτισεις και στις δυο περιπτωσεις.

Το ότι αδιαφορείς για τις διαφορές, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν.

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν για Marketing. Οποιος εχει Apple αδιαφορει γιατι πολυ απλα δουλευει γρηγορα και σταθερα. Το Software ειναι το θεμα και το Software ειναι που κοστιζει. Hardware βαζεις με το κιλο και ψαρωνουν οι εμπειροι καταναλωτες του Android... Αλλος εχει τη χαρη και αλλος το ονομα τελικα. :)

Παραπανω με ρωτησες και απλα σου απαντησα.

Δημοσ.

Εχεις δουλεψει ποτε σου Android κινητο ή ετσι τα λες;

Τωρα πια με τα διπυρηνα και τετραπυρηνα οχι μονο κανεις τη δουλεια σου αλλα και πολλα παραπανω.

Δημοσ.

Φυσικα εχω δουλεψει. Θα ηθελα μαλιστα να εχω ενα Galaxy Note για αλλαγη, αλλα οχι να δωσω το iPhone.

Οπως ειπα παραπανω, εχουν περισσοτερες δυνατοτητες απο το iOS.

Ειναι πολλα πραγματα στο iOS που ειναι μικρα και κανουν τη διαφορα στην εμπειρια χρησης. Μικρες, ομορφες λεπτομερειες. Αυτες ή τις εκτιμας ή οχι. Σχετικα απλα ειναι τα πραγματα.

Δημοσ.

Ειχα iphone 3G,3GS και iphone 4.Ημουν πολυ ευχαριστημενος να σου πω την αληθεια.

Αναμεσα σε αυτες τις αγορες επαιρνα και κανα windows phone και καποια Android.

Μεχρι να βγουν τα πρωτα δυπηρινα ολο σε iphone κατεληγα.Ε μετα τελος.Ολα ηταν πολυ καλυτερα στο Android.

Αποκορυφωμα οταν πηρα το Galaxy S2.Εκει ξεχασα τελειως τα iphone.

Ολα αυτα βαση της δικης μου κρισης και χρησης βεβαια.

Παρολαυτα στο σερφαρισμα στο internet ειναι πιο γρηγορο το galaxy S2 ακομα κι απο το 4S.

Μεγαλυτερη οθονη,ταχυτητα και flash player ειναι μεγαλα συν.

Δημοσ.

Ναι, ο καθενας βαζει δικα του θελω.

Δεδομενο ειναι οτι δεν συγκρινουμε Specs σε διαφορετικα λειτουργικα. Ειδικα οποιος ξερει 2-3 βασικα πραγματα.

Δημοσ.

Βασικα χρειαζοταν μεγαλυτερη μνημη ραμ το iphone και το καταλαβαν στην Apple και βαλανε στο 5αρι 1GB.

Κι οχι το ios δεν χρειαζεται σουπερ ντουπερ χαρακτηριστικα για να δουλεψει αξιοπρεπεστατα.

Ειναι η ελευθερια που σου δινει το Android μαζι με την ταχυτητα των σημερινων specs που για μενα το κανουν ασυναγωνιστο.

Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν,δεν ειμαι fanboy(Κι αυριο μπορει να μου την βαρεσει και να δωσω το Galaxy S3 μου για Nokia Lumia),απλα αυτη τη στιγμη πιστευω πως το Android σε συνδυασμο με μια καλη συσκευη ειναι μπροστα.

Δημοσ.

Θα ελεγα οτι το Android θελει παραπανω RAM, μιας και απ' οτι φαινεται οι εφαρμογες δεν κλεινουν μονες τους. Αυτο εχω καταλαβει.

Αντιθετα στο iPhone η περισσοτερη μνημη, δινει την ευκολια για περισσοτερες εφαρμογες σε λειτουργια σναμονης και τιποτα αλλο, αφου αν χρειαστει ενα προγραμμα μνημη η οποια δεν υπαρχει, δεν θα κλεισει καποιες αλλες. Δεν χρειαζεται να εκινανε απο την αρχη, αρα ταχυτητα.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που το παλικαρι θελει ενα κινητο για ιντερνετ και τετοια τοτε η ολη συζητηση ειναι ανευ ουσιας. Το iphon 4 το απλο δεν κανει για τετοια χριση, λιγο η μικρη οθονη, λιγο ο μονος πυρηνας, λιγο η ραμ το κινητο θα σερνεται σε πολλες περιπτωσεις σερφαρισματος. 1000 φορες το S2 για την χρηση που το θελει για να ανοιγει της σελιδες ανετα και να μην κολαει σε σχεση με αλλες συγχρονες συσκευες. Μπορει τα iphone 1 - ipad 1 να τρεχουν μια χαρα πολλες εφαρμογες αλλα για σερφαρισμα δεν κανουν πλεων.

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα εγώ με το iPhone 4 πρέπει να νιώθω ότι "κολλάει" ή ότι δε κάνει για surfάρισμα; Λίγο έλεος lary7. Σίγουρα από τότε έχουν βγει πολλές συσκευές, πολλές αρκετά πιο γρήγορες, αλλά όχι να φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι το iPhone 4 "δε κάνει για surfάρισμα".

:)

Δημοσ.

Δοκιμασε το s2 η iphone4s και θα καταλαβεις τι εννοω. Δεν μπορει σνα συγκριθει ενα μονοπυρινο με ενα 2πυρινο, η διαφορα ειναι μεγαλη και πλεων φαινεται εντονα αμα τα πιασεις και τα 2 στα χερια σου. Παντα για χρηση ιντερνετ, το angry birds μπορει να το παιζουν και τα 2 το ιδιο καλα.

Δημοσ.

Σε σελιδες που δεν ειναι mobile, θες τουλαχιστον Galaxy Note, για να μην πω iPad.

Σε σελιδες που ειναι mobile τρεχουν αριστα σε iPhone 3GS.

Οποτε η τοσο μεγαλυτερη οθονη δεν εχει να λεει για το σερφαρισμα.

Μην ξεχναμε εφαρμογες οπως Facebook,Twiter, instagram, skroutz, και παρα πολλες αλλες, υπαρχουν αντι της σελιδας και τρεχουν και αυτες αριστα ακομα και σε 3GS.

Το Single Core iPhone 4 τρεχει επισης μια χαρα.

Το να λεμε λοιπον SII καλυτερο απο το iPhone 4, εχει να κανει με την προτιμιση στο λειτουργικο. Ουτε το SIII, ουτε το SSΙΙΙV ειναι καλυτερο απο το iPhone 4.

Δεν ειδα να λεμε για ποιοτητα κατασκευης, ενω για specs και μεγεθος οθονης, λεμε πολλα.

Συνηθως οσοι ρωταμε αναμεσα σε iPhone ή Android, λεω, Android. Αν θες να παρεις iPhone, κοιτας λιγο απο εναν φιλο σου καποια πραγματα και αποφασιζεις. Δεν βαζεις τα Specs.

Δεν εχει νοημα να λεμε αυτο ειναι καλυτερο απο το αλλο. Απλα να μην συγκρινουμε με βαση οτι μας συμφερει καθε φορα. Αν δεν μπορει καποιος να εκτιμισει καποια πραγματα δεκτο, αλλα οχι οτι δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

Κατσε γιατι θα με τρελανεις...Πριν παρω το Galaxy S2 λογω καποιου οικονομικου προβληματος ειχα ξεμεινει με το 3GS.Πολυ αθλιο ρε φιλε το internet browsing.Να πω για την απαισια αναλυση οθονης που θελει σουπερ ζουμ για να δεις;Ή για την ταχυτητα;

Νταξει αμ σε βολευει αυτο παω πασο αλλα δεν ειναι ουτε καν αξιοπρεπες browsing αυτο.

Το οτι τρεχει μια χαρα ακομα το iphone 4 δεν σημαινει οτι ειναι πιο γρηγορο απο το Galaxy S2.

Ποιοτητα κατασκευης ναι οκ παω εγω τωρα πασο.Βεβαια τρεμει η καρδια σου μην σου πεσει και σπασει το γυαλι,οπως και το αλουμινιο που με bumper μου αφησε σημαδια.

Αλλα οπως ειπα και σε αλλο ποστ για μενα ειναι ενα απο το ομορφοτερα κινητα το iphone 4/4s.

Επισης αν εσενα σ'αρεσει το ios δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερο το Android.

Γουστα ειναι...Παρε δοκιμασε και κρινε στην τελικη.

Κι αν θες τη γνωμη μου δεν υπαρχει καλυτερο.Καπου το ενα κερδιζει και καπου χανει.Τα ζυγιζεις και διαλεγεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...