Haldol Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε το s2 η iphone4s και θα καταλαβεις τι εννοω. Δεν μπορει σνα συγκριθει ενα μονοπυρινο με ενα 2πυρινο, η διαφορα ειναι μεγαλη και πλεων φαινεται εντονα αμα τα πιασεις και τα 2 στα χερια σου. Παντα για χρηση ιντερνετ, το angry birds μπορει να το παιζουν και τα 2 το ιδιο καλα. Όχι δε μ' έπιασες. Δεν είπα ότι κάποιο μεταγενέστερο high-end smartphone δε θα είναι καλύτερο. Φυσικά και θα είναι, αυτό δεν είναι το λογικό; Η διαφωνία μου είναι στο κομμάτι που λες ότι το iPhone 4 είναι "ακατάλληλο για surfάρισμα". Ακόμα και στις μέρες μας τα πάει εξαιρετικά, ασχέτως αν κάποια τα πάνε ακόμα πιο καλά. Το "ακατάλληλο" είναι άστοχο σαν όρος.
lary7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Για να το ξανα-πω μπας και γινω κατανοητος, το παλικαρι θελει να παρει ενα κινητο για σερφαρισμα κυριως, με τα δεδομενα αυτα το 4ρι δεν ειναι καταλληλο σαν επιλογη. Γιατι? Γιατι ειναι μονοπυρηνο με μικρη οθονη, οπως καταλληλο δεν ειναι το Galaxy S1 και δεκαδες αλλα κινητα. Που ακριβως δεν γινομαι κατανοητος? Αμα του το δωσουν σαν δωρο τοτε μια χαρα θα μπορει να σερφαρει αλλα αμα παει να αγορασει κινητο τοτε το ποιο καταλληλο ειναι ενα διπυρηνο. Μην παιζουμε με τις λεξεις, και ενα Htc tatoo σερφαρει αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειναι ακαταλληλο για σερφαρισμα σαν επιλογη. Το να λεμε λοιπον SII καλυτερο απο το iPhone 4, εχει να κανει με την προτιμηση στο λειτουργικο. Ουτε το SIII, ουτε το SSΙΙΙV ειναι καλυτερο απο το iPhone 4. (πολυ)καλυτερο στο σερφαρισμα, κυριως λογω hardware. Αλλοιως θα ηταν χαζοι οι της Αpple να πανε να βγαλουν το 4s διπυρηνο cpu. Οταν χρειαζεται ο επεξεργαστης (πχ σερφαρισμα σε βαριες σελιδες) οτι λειτουργικο και να εχεις τα εκατομμυρια τρασνιστορς που εχει μεσα μετρανε και τιποτα αλλο.
atsidas11 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Τις διάβασα και εμαθα μερικά πράγματα π δεν ήξερα.απλά δεν μπορώ ν καταλήξω ποιό απο τ δυο είναι καλύτερο σε θεμα ταχύτητας ανεξαρτήτου λογισμικού..τώρα έχω το 3g και ειναι χάλια στ ίντερνετ..
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 To Android λογω προφανως χειροτερου λειτουργικο θελει Specs. Το οτι εβγαλε το 4s με Dual Core ειναι μια φυσικη εξελιξη. Καλυτερο ειναι το 4S απο το 4, αλλα μπορει να γινει αμεση συγκριση λογω ιδιου λειτουργικου. Ειναι αρκετοι χρηστες iPhone που ειναι Αντροϊντακιδες. Πανε σε Android και γουσταρουν. Καλα κανουν! Μπορει πλεον να τους αρεσει περισσοτερο. Υπαρχει ομως μια διαφορα. Οποιος απο αυτους εχει εκτιμισει το iPhone και εχει παει σε Android, κανει σωστες συγκρισεις. Δεν μιλαει για Specs και πυρηνες. Θα επρεπε να πει κατι πιο ουσιαστικο. Οποτε προσωπικα δεν μου λεει κατι αν καποιος ειχε και τα δυο για ιδιο χρονικο διαστημα και κρινει. Με ενδιαφερει πως το κρινει. Επισης το 3G με το 3GS εχουν μεγαλη διαφορα. Μπορω να πω οτι τρεχει το iOS 6 πολυ σωστα...
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Όταν ένας πομποδέκτης έχει ταχύτητα λήψης 7Mbps είναι τεχνικά πιο αργός από έναν που είναι 14Μbps. Αλλά κάποιος "πορωμένος" έχει θα ανάγει το θέμα σε θέμα αναγκών, άρα θα χρησιμοποιήσει την υποκειμενικότητα ως μέσο για να μειώσει την τεχνική αδυναμία της συσκευής. [πχ Μειονέκτημα-Αδυναμία], οκ το iPhone μου με ικανοποιεί μιας και από κινητό δεν χρειάζονται πάνω από 2-3Mbps για γρήγορο surfάρισμα. To ότι κάποιος από το Android smartphone του κατεβάζει torrent πχ και εξαντλεί τα 14Mbps του πομποδέκτη του και άρα έχει πιο γρήγορο internet, μας αφήνει αδιάφορους γιατί εμείς δεν χρησιμοποιούμε το iPhone μας για torrents. [πχ Έλλειψη] Το iPhone μου δεν έχει ράδιο αλλά δε με νοιάζει γιατί δεν ακούω ράδιο ή όταν θέλω να ακούω ακούω webradio. Μα το webradio χρησιμοποιεί data, αλλά οκ, πάντα έχω mobile internet στο κινητό μου. Πάντα μια απάντηση για όλα. Γενικά πάντα αυτή η τακτική ακολουθείται, να απαξιώνουμε τις ελλείψεις ή τα μειονεκτήματα. Αλλά όπως και να το κάνουμε, το 14Mbps θα είναι πάντα πιο γρήγορα από τα 7Mbps. ΥΓ: Το δικό μου Gorilla Glass δεν έχει ίχνος γρατσουνιάς και είμαι χωρίς ζελατίνα, μόνο μια θήκη πουγκί χρησιμοποιώ εννίοτε. Και το έχω 2 χρόνια το Galaxy S. Δεν μπορώ να φανταστώ πως με "φυσιολογική καθημερινή χρήση" μπορεί να γρατσουνιστεί η επιφάνεια Gorilla Glass. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως με την ίδια χρήση, οποιαδήποτε άλλη οθόνη θα είχε γίνει matte. 2
ektor7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 To Android λογω προφανως χειροτερου λειτουργικο θελει Specs. Οχι πλεων,με τα JB! Ακομη και τα μονοπυρινα με 512mb ram,τρεχουν περιφημα και ειναι σταθεροτατα! 1
lary7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει ομως μια διαφορα. Οποιος απο αυτους εχει εκτιμισει το iPhone και εχει παει σε Android, κανει σωστες συγκρισεις. Δεν μιλαει για Specs και πυρηνες. Θα επρεπε να πει κατι πιο ουσιαστικο. Οποτε προσωπικα δεν μου λεει κατι αν καποιος ειχε και τα δυο για ιδιο χρονικο διαστημα και κρινει. Με ενδιαφερει πως το κρινει. Οταν η συγκριση αφορα συγκεκριμενη χρηση που χρειαζεται επεξεργαστικη ισχυ τοτε ειναι απαραιτητο να μιλας για Specs και πυρηνες, ποσο μαλλον οταν η διαφορα σε ισχυ δεν ειναι 10-20% αλλα 200-300%. Μια βαρια σελιδα ή κατι αλλο βαρυ στο ιντερνετανοιγει ποιο γρηγορα σε ενα 2πυρηνο απο οτι σε ενα μονοπυρηνο, αρκετα ποιο γρηγορα, κανοντας ποιο smouth την διαδικασια. I rest my case, ο καθενας αναλογως την εμπειρια του μπορει να κρινει....
MasterX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 εγω προτεινω S2 Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Fronimitis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 To Android λογω προφανως χειροτερου λειτουργικο θελει Specs. Το οτι εβγαλε το 4s με Dual Core ειναι μια φυσικη εξελιξη. Καλυτερο ειναι το 4S απο το 4, αλλα μπορει να γινει αμεση συγκριση λογω ιδιου λειτουργικου. Ειναι αρκετοι χρηστες iPhone που ειναι Αντροϊντακιδες. Πανε σε Android και γουσταρουν. Καλα κανουν! Μπορει πλεον να τους αρεσει περισσοτερο. Υπαρχει ομως μια διαφορα. Οποιος απο αυτους εχει εκτιμισει το iPhone και εχει παει σε Android, κανει σωστες συγκρισεις. Δεν μιλαει για Specs και πυρηνες. Θα επρεπε να πει κατι πιο ουσιαστικο. Οποτε προσωπικα δεν μου λεει κατι αν καποιος ειχε και τα δυο για ιδιο χρονικο διαστημα και κρινει. Με ενδιαφερει πως το κρινει. Επισης το 3G με το 3GS εχουν μεγαλη διαφορα. Μπορω να πω οτι τρεχει το iOS 6 πολυ σωστα... Εσυ το εχεις παει τελειως γενικα το θεμα ενω η συγκριση ειναι μεταξυ 2 συγκεκριμενων κινητων. Κι αναμεσα σε αυτα τα 2 η εμπειρια χρησης της πλοηγησης στο ιντερνετ γερνει κατα πολυ προς το S2. Ταχυτητες μεχρι 21Μbps(SGS2) εναντι 7,2 (iphone 4),δυπηρινο το ενα,μονοπυρινο το αλλο,4,3" οθονη ο γαλαξιας εναντι 3,5" το 4αρι.Υποστηριξη flash player το Ανδροειδες ενω το μηλοφωνο οχι. Στην αναλυση οθονης σαφες καλυτερο το iphone 4.Οπως επισης η ρετινα μου αρεσει περισσοτερο. Σαν λειτουργικα δεν εχει νοημα να τα συγκρινεις,τον καθενα οτι τον βολευει. Κι εσυ ακομα ομως μας λες οτι ειναι καλυτερο το ios αλλα δεν μας εξηγεις γιατι.Π.χ. για σενα το itunes μπορει να ειναι χρησιμο,για μενα ηταν χασιμο χρονου.Αλλος μπορει να θελει να βαζει καρτες μνημης,να χρησιμοποιει το bluetooth του,να αλλαζει μπαταριες και να εχει ραδιοφωνο χωρις ιντερνετ.Ειναι ολα θεμα γουστου,δεν υπαρχει καλυτερο λογισμικο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Aρχικα βλεπω εναν χρηστη να ζηταει να του προτεινουν κινητο για browsing. Δεν υπαρχει κινητο καταλληλο για browsing, απλως ΟΛΑ κανουν λιγο πασαλειμα στο ζητημα browsing. Οτι κινητο τηλεφωνο και να εχεις ειτε μονοπυρηνο, ειτε 30πυρηνο, ειτε με 3,5'' ειτε με 4.2'' ανετο browsing δεν θα κανεις. Συνηθως το browsing στα κινητα αφορα τα βασικα και τα αναγκαια και οχι να ανοιγεις 5 tabs μαζι, να σκρολαρεις, να κατεβαζεις κλπ κλπ. Αν τελικα θες να τα κανεις αυτα, τοτε εισαι σε λαθος κατευθυνση γιατι δε θα σε ικανοποιησει κανενα απτα 2 κινητα που εχεις υποψιν σου. Θες ipad. Αν απτην αλλη θες τυπικη χρηση browsing για τα βασικα και τα αναγκαια που θα χρειαστει να κανεις απο το κινητο, τοτε και το iphone 4 και το s2 σε καλυπτουν. Οι διαφορες τους αναλυθηκαν στις προηγουμενες σελιδες, προσωπικα θα πηγαινα σε iphone αφενος επειδη η apple ΘΑ μου παρεχει υποστηριξη για καποια χρονια ακομα (ενω η samsung οπου ναναι πεταει χαρταετο με το s2-οπως εκανε και με το s1, μολις 16-18μηνες μετα την κυκλοφορια του) και αφεταιρου επειδη στο κινητο θελω η χρηση να ειναι ευκολη, λιτη και χωρις πολλα-πολλα, κυριως ομως ΣΤΑΘΕΡΗ, αρα ios. 2
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Φιλε atsidas11, εκτος απο το ποιο ειναι πιο γρηγορο και πιο ανετο στο browsing(με διαφορα το galaxy s2), σε ενδιαφερει το θεμα τιμης? Γιατι τα 2 κινητα δεν ειναι στην ιδια τιμη. To samsung galaxy s2 16gb παιζει στα 330€ περιπου ενω το iphone 4 8gb παιζει στα 440€. Ειναι δηλαδη 30+% ακριβοτερο. Επισης σε ενδιαφερει το θεμα εγγυησης? Η apple εμπιστευεται το iphone 4 με 1 χρονο εγγυηση σε αντιθεση με την samsung που δινει 2 χρονια εγγυηση. Το μεγεθος του αποθηκευτικου χωρου σε απασχολει? Το iphone 4 εχει 8gb που δεν επεκτεινονται, οποτε χωρανε λιγα παιχνιδια,εφαρμογες, τραγουδια και τηλεοπτικες σειρες κλπ. (με μια εφαρμογη για navigation, καναδυο καλα 3d παιχνιδια και μερικα τραγουδια θα εχουν τελειωσει τα 8gb) Το galaxy s2 εχει 16gb(διπλασιος χωρος) και μπορεις με 20€ να αγορασεις ακομα 32gb sd card, για να εχεις συνολο 48gb. Επισης, στη θεση σου θα εκανα αναμονη περιπου ενα μηνα και θα περιμενα για το lg nexus 4 που θα ερθει περιπου στα 320€ και ειναι κινητο που ειναι σε τελειως διαφορετικη κλαση απο αυτα τα 2. Αν βιαζεσαι ομως, σκεψου και το samsung galaxy nexus που παιζει περιπου στα 300€. Καλο ειναι να το ψαξεις λιγο παραπανω και να μην πιστευεις ανακριβειες που γραφονται απο διαφορους κολλημενους οπως οτι το SAR δεν μετραει, οτι η μεγαλυτερη οθονη δεν εχει να λεει για το σερφαρισμα, το Android δεν ειναι απλο, ειναι δυσχρηστο και δεν μπορει να το δουλεψει ο οποιοσδηποτε (τοτε γιατι το προτιμαει η πλειονότητα?) κλπ κλπ. Οπως και να εχει, στα χρηματα γυρω στα 300-350€ υπαρχουν εξαιρετικα κινητα και δεν χρειαζεται να ανεβεις στα 440€(που ειναι 30-50% περισσοτερα χρηματα) του iphone 4 που ειναι μαλιστα αισθητα υποδεεστερο κ με μικροτερη αντοχη στο χρονο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2012 από haHa
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν μιλαμε για Torrent στο κινητο, δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε ουτε στο ελαχιστο, οποτε δεν εχει νοημα. Ας κανει οτι νομιζει ο φιλος.
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Και επειδη η ταχυτητα παιζει μεγαλο ρολο , ειδικα οταν μιλαμε για προηγουμενης γενιας κινητα, δες εδω διαφορες σε επιδοσεις που εχει το iPhone 4 με το iPhone 4s στο φορτωμα σελιδων. Αναλογες διαφορες(ισως και μεγαλυτερες λογω γρηγοροτερου 3g στο s2) να περιμενεις και μεταξυ galaxy s2 και iphone 4: http://www.anandtech...w-att-verizon/4 Παρομοιες διαφορες μεταξυ iphone 4 και iphone 4s υπαρχουν και στο launch time διαφορων εφαρμογων. Οπως βλεπεις, το ποσο δυνατος ειναι ενας επεξεργαστης κανει μεγαλη διαφορα στο web browsing και στις εφαρμογες. Ειδες ποσο κερδιζει το iphone 4s που ειναι διπυρηνο σε σχεση με το iphone 4. Αντιστοιχα κερδιζει και το galaxy s2. Σε web browsing και στις εφαρμογες θα δεις μεγαλη διαφορα, χωρια την ανεση της μεγαλυτερης οθονης.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν μιλαμε για Torrent στο κινητο' date=' δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε ουτε στο ελαχιστο, οποτε δεν εχει νοημα.Ας κανει οτι νομιζει ο φιλος.[/quote'] Γιατί ρε φίλος Εγώ κατεβάζω από το κινητό Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Το μπολικο δεν ειναι παντα και καλο... Να εχει, να εχει, να εχει μηπως χρειαστει. Αλλη φιλοσοφια παιδια. Προφανως και ενας που θελει πολλα οπως Torrents, turbo, scart, hdmi, rca, i7, μνημες, usb, firewire, κλπ, ουτε καν το σκεφτεται για iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα