nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν μιλαμε για Torrent στο κινητο' date=' δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε ουτε στο ελαχιστο, οποτε δεν εχει νοημα.Ας κανει οτι νομιζει ο φιλος.[/quote'] Άλλη τεχνική αυτή. Να κάνουμε το παράδειγμα, κανόνα. Γενίκευση δηλαδή. Τί να πω; Μάλλον το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τις συσκευές. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει προβλημα. Υπαρχει αρνηση προς Apple προιοντα. Δεν εχει 21" οθονη, δεν εχει Torrents, δεν εχει USB, δεν εχει FX 8 Core, κλπ. Επειδη δεν τα εχει ολα αυτα, δεν ειναι χειροτερο στο Browsing και γενικα χειροτερο. Υπαρχουν μεγεθη που δεν μετριουνται. Δεν χρεωνει με το κιλο η Apple, οπως τα Android κινητα. Δεν ειναι μηλα με το κιλο. Sent from my iPhone using Insomnia
Fronimitis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Να σε ρωτησω κατι; Γιατι δεν προσπαθεις να εξηγησεις στον φιλο(μην το κανεις για μενα ειχα iphone και ημουν εν μερη ικανοποιημενος)για ποιους λογους να προτιμησει το iphone 4; Οι υπολοιποι δωσαμε καποιους λογους...
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει προβλημα. Υπαρχει αρνηση προς Apple προιοντα. Δεν εχει 21" οθονη, δεν εχει Torrents, δεν εχει USB, δεν εχει FX 8 Core, κλπ. Επειδη δεν τα εχει ολα αυτα, δεν ειναι χειροτερο στο Browsing και γενικα χειροτερο. Υπαρχουν μεγεθη που δεν μετριουνται. Δεν χρεωνει με το κιλο η Apple, οπως τα Android κινητα. Δεν ειναι μηλα με το κιλο. Sent from my iPhone using Insomnia Αν η μεγαλυτερη οθονη , το ταχυτερο 3g κλπ δεν βοηθανε στο πιο ανετο και πιο γρηγορο browsing, τι βοηθανε? Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μαθουμε.. Μεχρι στιγμης το μονο που εχουμε ακουσει ειναι ανακριβειες και αοριστιες απο τους περισσοτερους που λενε οτι το iphone 4 ειναι καλυτερο στο web browsing απο το galaxy s2.
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Να σε ρωτησω κατι;Γιατι δεν προσπαθεις να εξηγησεις στον φιλο(μην το κανεις για μενα ειχα iphone και ημουν εν μερη ικανοποιημενος)για ποιους λογους να προτιμησει το iphone 4; Οι υπολοιποι δωσαμε καποιους λογους... Διαβασα ολα τα προηγουμενα Post μου. Σε ολα με περισσοτερη εμφαση στα 4 πρωτα, εξηγω για το iPhone. Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει προβλημα. Υπαρχει αρνηση προς Apple προιοντα. Δεν εχει 21" οθονη, δεν εχει Torrents, δεν εχει USB, δεν εχει FX 8 Core, κλπ. Επειδη δεν τα εχει ολα αυτα, δεν ειναι χειροτερο στο Browsing και γενικα χειροτερο. Υπαρχουν μεγεθη που δεν μετριουνται. Δεν χρεωνει με το κιλο η Apple, οπως τα Android κινητα. Δεν ειναι μηλα με το κιλο. Sent from my iPhone using Insomnia Άλλη τεχνική αυτή τώρα;! Βασικά αναφέρεις χαρακτηριστικά desktop και όχι smartphone, οπότε οι αναφορές σου είναι άκυρες. Και η πλάκα είναι πως αύριο ψήνομαι να πάω στην Vodafone της γειτονιάς να τσιμπήσω το iPhone 5, αλλά με αυτά που διαβάζω, μάλλον θα πρέπει να φοβάμαι για τον εαυτό μου μετά από μια περίοδο χρήσης του iPhone.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Υποτίθεται ότι παίρνει smartphone δεν πρέπει να κοιτά να έχει ότι περισσότερα μπορεί σε σχέση με ένα pc; όλο τον 18 κύκλο του top gear από το κινητό το κατέβασα και το είδα, το σταθερό σπάνια το ανοίγω πλέον.Τώρα να δώσει 440 μόνο για να σερφάρει δεν το βρίσκω λογικό ας πάει σε κάτι φθηνότερο Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
arxaggelos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρεωνει με το κιλο η Apple, οπως τα Android κινητα. Δεν ειναι μηλα με το κιλο. Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι με το γραμμάριο. Για να μην πω με το σταγονόμετρο. 1
TEOKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αν η μεγαλυτερη οθονη , το ταχυτερο 3g κλπ δεν βοηθανε στο πιο ανετο και πιο γρηγορο browsing, τι βοηθανε? Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μαθουμε.. Μεχρι στιγμης το μονο που εχουμε ακουσει ειναι ανακριβειες και αοριστιες απο τους περισσοτερους που λενε οτι το iphone 4 ειναι καλυτερο στο web browsing απο το galaxy s2. Να σου πω εγώ που τα είχα και τα δυο συγχρόνως ; (Κοίτα στις αγγελίες μου στο προφίλ μου τα πούλησα εδώ μέσα ) Στο iPhone διάβαζα καλυτερα . Ήταν πιο ευκρινή τα γράμματα. Σε ταχύτητες , το ίδιο τα έβρισκα και τα δύο.
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Να σου πω εγώ που τα είχα και τα δυο συγχρόνως ; (Κοίτα στις αγγελίες μου στο προφίλ μου τα πούλησα εδώ μέσα ) Στο iPhone διάβαζα καλυτερα . Ήταν πιο ευκρινή τα γράμματα. Σε ταχύτητες , το ίδιο τα έβρισκα και τα δύο. Να και μια σοβαρη απαντηση! Και εγω κατοχος και των 2 κινητων ημουν, απο iphone 4(και πιο πριν iphone 2g, 3g, 3gs) πηγα σε galaxy s2. Πραγματι λογω λιγο μεγαλυτερης αναλυσης στο iphone 4, τα πολυ μικρα γραμματα φαινονταν πιο καθαρα. Αλλα σε οσες σελιδες δεν ειχαν μικρα γραμματα, αυτη η διαφορα δεν υπηρχε/δεν γινοταν αισθητη. Αλλα παντου υπηρχε η αισθητη διαφορα στην ταχυτητα λογω του διπυρηνου galaxy s2(οπως και απο το μονοπυρηνο iphone 4 στο διπυρηνο iphone 4s) , του ταχυτερου 3g που εχει το s2 σε σχεση με το iphone 4 και παντου υπηρε η ασιθητη διαφορα λογω της ανεσης της μεγαλυτερης οθονης. Και αυτο για την ταχυτητα δεν χρειαζεται τεκμηριωση, υπαρχουν απειρα βιντεακια στο youtube που φαινεται ποσο πιο γρηγορα φορτωνει μια σελιδα ή μια εφαρμογη το galaxy s2 (ή το iphone 4s) σε σχεση με το iphone 4. Tελος, ειδικα στο browsing(λογω κρατηματος) , το iphone 4 εχει και το προβλημα στο σημα με το κρατημα , οπως παραδεχθηκε και η ιδια η apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα