Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους!

Αγόρασα πρόσφατα νέο λάπτοπ και -μετά λύπης- διαπίστωσα ότι το movie maker των windows 7 είναι σαφέστατα κατώτερο (από θέμα επιλογών/γραμματοσειρών κλπ) από τον προκάτοχό του,το movie maker 2.1..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να "φορτώσω" στο movie maker παραπάνω γραμματοσειρές και τρόπους εμφάνισης λεζάντας,όπως είχε ο παλιός movie maker πχ γραφομηχανή,στάξιμο κλπ? (συγκεκριμένα θέλω τον "υπότιτλο" ως τρόπο εμφάνισης τιτλων/συντελεστών)..Από γραμματοσειρες δεν έχει ούτε Book Antiqua,palatino linotype και γενικά έχει πολύ λίγες....

Δεν θέλω πρόγραμμα για video editing,τέτοια έχω αλλά δεν έχω βρει ακόμα ένα αντίστοιχο του movie maker όσον αφορά το θεμα ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ και ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ λεζάντας...

Πάνω σαυτό (αν δεν υπάρχει τρόπος να "φορτώσω" από κάποιο site παραπάνω γραμματοσειρές κλπ) έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα να κόβει/ενώνει βίντεο ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ και λεζάντα με τις γραμματοσειρές που έχει και το movie maker?

Δημοσ.

Γινεται αυτο;;

Γιατι το ψάξα στην αναζητηση του google:movie maker 2.1 windows 7 κ μου βγήκαν απαντήσεις πάνω στο ερώτημα σε site του εξωτερικού που λένε οι χρήστες οτι δοκίμασαν κ δεν πιάνει..

Έχω windows 7 home x64..

Έχεις το ίδιο κ σου πέτυχε;;

Αν ναι,με το ήδη εγκατεστημένο τι έγινε;

Παραμένει κ απλα έχεις κ το 2.1 ή πρέπει να το βγάλεις το νέο κ να βάλεις το 2.1;

Δημοσ.

Το windows movie maker 2.1, είναι μόνο για τα xp. Η αντίστοιχη έκδοση για τα windows 7, είναι η 2.6 και θα τη βρείς εδώ: http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=34 ( το MM26_EL.msi είναι η ελληνική έκδοση).

Το ήδη εγκατεστημένο απλά απεγκατέστησέ το. Δεν χρειάζεται σε τίποτα...

Δημοσ.

Ωραία!!ευχαριστω πολυ για την απάντηση!!

Κ κάτι τελευταίο..Αυτο το movie maker που απ´οτι είδα ειναι για vista,από θέμα ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ Κ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΚΛΠ έχει τα ίδια με το 2.1;Απο θέμα συμβατότητας ειναι οκ με το δικο μου λαπτοπ;

Και πάλι ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Όλα τα προγράμματα για vista είναι 100% συμβατά με τα 7, καθώς κυκλοφόρησαν(τα 7) εκτός προγράμματος προκειμένου να αντικαταστήσουν τα vista που αποδείχτηκαν προβληματικά και απέτυχαν όσον αφορά την επαγγελματική αγορά.

Ναι, στην 2.6 θα βρείς όλα όσα είχε η 2.1 και κάνει για όλους τους υπολογιστές και όταν λέμε όλους, εννοούμε όοοολους(απο τη διαφήμιση της wind :P)...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ sargio για την άμεση βοήθεια!!!

Να δούμε τί άλλη "αλλαγή" θα χρειαστεί να κάνω (μετά το disable auto arrange για την τακτοποίηση στους φακέλους και το movie maker για τα βίντεο..)

Αλήθεια,το απλό και βολικό προγραμματάκι microsoft photo editor που ήταν μαζί με τα xp και τώρα δεν υπάρχει πλεον,στα 7 έχει κάτι αντίστοιχο της microsoft? (εκτός από τη ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ..) Υπήρχε μήπως στα vista κάποια έκδοσή του που να ναι συμβατή και με τα 7?

Δημοσ.

To microsoft photo editor, είναι μέρος του microsoft office και δε παρέχεται ξεχωριστά. Για να το ανακτήσεις, πρέπει να αποκτήσεις το microsoft office απο 2007 έκδοση και μετά προκειμένου να είναι συμβατό με win 7...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...