Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχει ως εξής το θέμα.

Είμαστε 2 session parties που πλέον έχουμε έλλειψη χώρου για να παίζουμε το κλασσικό 2φορές/μήνα session.

Πλέον σε σπίτι υπάρχει θέμα με αυτό που είχαμε γιατί ξεκίνησε (μετά από 4-5 χρόνια συνεχούς παρουσίας) γκρίνια και δικαιολογημένη.

Θέλω να μου πουν άλλοι rpg nerds μέρη στην Αθήνα όπου δίνεται η δυνατότητα για να παίζουμε το 4-5ωρο μας.

καφετέριες, board game cafe οτιδήποτε, αρκεί να υπάρχει ησυχία, ηρεμία, και καλές τιμές (να αφήνουμε και λεφτά στο μαγαζί δεν θα είμαστε και τζαμπατζήδες).

Προτάσεις;

Δημοσ.

Τι θα λέγατε για τα καταστήματα που πουλάνε τα σχετικά είδη; Έχουν τραπέζια, terrain για wargames...

Και τσάμπα κάθονται άτομα μια χαρά (κάνουν και διαφήμιση στο μαγαζί ν τους βλέπουν άλλοι πελάτες), αν εσείς αφήνετε και κάνα φράγκο αγοράζοντας κάτι μικρό θα είστε πάντα ευπρόσδεκτοι.

Δημοσ.

Σε Fantasy Shop κλπ δεν ψηνόμαστε γιατί δε γουστάρουμε να έχουμε τον κάθε "RPGπατέρα" να κοιτάει με το κλασσικό επικριτικό βλέμμα και να ρωτάει όλη την ώρα "και τι κάνετε εκεί, και τι κάνετε εδώ και τι κάνετε παραπέρα".

Γενικά καμιά καφετέρια playhouse φάση που να επιτρέπει RPGs.

Όχι Δρακοφοίνικα btw γιατί είναι πανάκριβος στο να νοικιάσεις χώρο για να παίξεις.

Δημοσ.

Αν γνωρίζεστε χρόνια και εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, ενοικιάστε ένα γραφείο, με λιγότερο από 100 ευρώ+παγια, μπορείτε να έχετε ένα γραφείο 20τμ. Δες στη χρυσή ευκαιρία.

Δημοσ.

Αν και το avatar σου μου την σπαει απιστευτα σου εχω λύση.

http://www.espairos.gr/portal/

Λέγεται εσπαιρος και ειναι ακριβως αυτό που ψαχνεις. Διαμορφωμένος χώρος στον οποιο πληρωνεις ενα ποσο ανα μηνα και μπορεις να πας οσες φορες θες. Ειναι συλλογος ατομα που τους αρεσει το Hobby και εμπλεκονται σε πολλες παρομοιες δραστηριοτητες. Ριξε μια ματια στο site και αν χρειαστεις το οτιδηποτε στειλε μου Pm για διευκρινήσεις. Εχουν βιβλιοθηκη με επιτραπεζια και βιβλια Rpg τα οποία μπορεις να χρησιμοποιήσεις btw.

Δημοσ.

Ο ένας από τα παιδιά χρωστάει 9 μήνες στον Έσπαιρο και οι άλλοι δεν θέλουν να δίνουν το 30άρι το τρίμηνο :P

Ο Έσπαιρος αξίζει αν παίζεις πολλές φορές μέσα στον μήνα (κάποια από τα παιδιά είναι και μέλη) αλλά για 2 φορές τον μήνα είναι too much στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Περισσότερο βολεύει να δίνουμε ξέρω 'γω κανα 1.5ευρώ/άτομο σε καφετέρια σε στυλ playhouse of tea.

Όσο για το νοίκιασμα χώρου πιστεύω ότι απάντησα με το ότι δεν θέλουν οι άλλοι να δίνουν 10ευρώ/μήνα για τον Έσπαιρο (που γενικά είναι γαμώ τις λέσχες), πόσο μάλλον για διαμέρισμα :D

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, WANDERKING είπε

Καλημέρα zeniath. Ηθελα να σε ρωτήσω αν ψάχνετε ακόμη χώρο για να μαζεύεστε να παίζετε; Αν ναι νομίζω ότι έχω τη λύση.

Απο το 2012 πιστεύω έχουν φτάσει epic lvl πλέον και έχουν αποσυρθεί.. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

χαχαχα παίζει να έχεις δίκιο. βέβαια τα rpg και γενικα τα fantasy games ειναι κόλλημα και πιστεύω ότι δεν τα σταματά εύκολα. τουλαχιστον εγώ δε μπορώ.

Δημοσ.

Άντε, μιας που το επαναφέρατε μου ήρθαν οι αναμνήσεις...

Το καλύτερο είναι στα σπίτια μας, με break για πίτσα/σουβλάκι/burgers/Rick and Morty, epic metal να παίζει στα ηχεία, και ένα μεγάλο -ιδανικά στρογγυλό- ξύλινο τραπέζι στη μέση.
Εμείς τέτοια φάση με τους DnD συμπαίκτες μου την είχαμε μεταφέρει και στο χωριό μου μια φορά [ναι, πήγαμε για 3ήμερο DnD μέσα στις βροχές, στα βουνά, χειμώνα, όλη μέρα σχεδόν παίζαμε μπροστά στο τζάκι, μου λείπει πάρα πολύ τέτοιο σκηνικό].

111.JPG.b09f84714bff4bc6b0ccfc39cdf43f4c.JPG

Δεν συγκρίνεται η άνεση σ'ένα σπίτι, όπου ρε παιδί μου μπορείς να είσαι χαλαρός με παντοφλίτσες και να παίζεις με τις ώρες χωρίς άσχετους να τριγυρίζουν δίπλα σου και χωρίς να σκας ένα σωρό λεφτά κάθε φορά. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικά δε γουσταρω να πηγαινω στα μαγαζια γιατι μου την σπαει ο κοσμος που ερχεται πανω απο το κεφαλι μου, φασαρία, δεν υπαρχει αρκετός χώρος να βάλεις ένα καφε, και αμα θες να παραγγείλεις κανα σουβλακι δεν γινεται. Ένας φίλος έχει ένα χώρο, ένα κατάστημα και το διαμορφώνει έτσι ώστε με κανα 2ευρω το άτομο να μαζεύονται οι παρέες και να παίζουν. Μέχρι τωρα παίζαμε στα σπίτια και επειδη δεν γίνεται άλλο πια έτσι κάνει αυτο το πράγμα. Στέκι για fantasy games. αλλα private φάση για άρχη γιατι το θέμα είναι αυτο που λέτε, να νιώθει ο παίχτης άνετα. τραπέζια μουσική και τα σχετικα. θα γίνει ωραία φάση. Το σπίτι ήταν καλή φάση αλλα μόνο όταν μένεις μόνος και το κακό είναι οτί δεν γνωρίζεις άλλους παίχτες.

Επεξ/σία από WANDERKING
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως επειδή αναφέρθηκε το οικονομικό πιο πάνω, ε δεν γίνεται ρε παιδιά να θέλουμε να μας δίνει το χώρο του ο άλλος και να μην πληρώνουμε το ελάχιστο αποδεκτά που είναι 1,5-2€ / ώρα.

Ναι μεν όχι τσαμπατζήδες, αλλά δεν γίνεται να γίνει και η δουλειά τσάμπα! Ο κάθε χώρος έχει πάγια έξοδα / αποσβέσεις και πρέπει να έχει και στο τέλος της ημέρας κάποιο κέρδος για να συνεχίσει να υπάρχει και εδώ ακούμε ότι είναι πολλά τα 10€ το μήνα ή διαφορετικά τα 5€ / φορά ή το 1€ / ώρα!!!!!

*έστω και αν απάντησα σε Posts 6 έτων!!!!!!! αχμ...

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...