WANDERKING Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, denis_kos είπε Εμείς παίζουμε ακόμα, στο γραφείο φίλου λογιστή.. γι αυτο και εγω λεω κανα 2 ευρω το ατομο. ουτε για την δεη δεν φτανουν αλλα ο σκοπος δεν ειναι το κερδος αλλα να δημιουργηθει ενα community να παίζουμε και να συντηρειται ο χώρος.
ManFromEarth Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, *nenya* είπε Άντε, μιας που το επαναφέρατε μου ήρθαν οι αναμνήσεις... Το καλύτερο είναι στα σπίτια μας, με break για πίτσα/σουβλάκι/burgers/Rick and Morty, epic metal να παίζει στα ηχεία, και ένα μεγάλο -ιδανικά στρογγυλό- ξύλινο τραπέζι στη μέση. Εμείς τέτοια φάση με τους DnD συμπαίκτες μου την είχαμε μεταφέρει και στο χωριό μου μια φορά [ναι, πήγαμε για 3ήμερο DnD μέσα στις βροχές, στα βουνά, χειμώνα, όλη μέρα σχεδόν παίζαμε μπροστά στο τζάκι, μου λείπει πάρα πολύ τέτοιο σκηνικό]. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν συγκρίνεται η άνεση σ'ένα σπίτι, όπου ρε παιδί μου μπορείς να είσαι χαλαρός με παντοφλίτσες και να παίζεις με τις ώρες χωρίς άσχετους να τριγυρίζουν δίπλα σου και χωρίς να σκας ένα σωρό λεφτά κάθε φορά. Σαν μαζωξη παρθενων ακουγεται.
*nenya* Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 hour ago, ManFromEarth said: Σαν μαζωξη παρθενων ακουγεται. ΟΜΙΤΖΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα