Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Προσπαθω να κανω μια συνθεση με ταβανι τα 320€ δεδομενου του οτι ηδη εχω αυτη

την καρτα γραφικων --> VTX3D HD7850 1GB GDDR5

Aυτη ειναι μια συνθεση που εκανα απ'το mindfactory.de (δειτε εικονα).

Πιστευετε οτι κατι χρειαζεται αλλαγη?

post-222960-0-86715600-1351601920_thumb.png

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι. Βάλε από τώρα 8GB μνήμη και σκληρό δες κάποιον με μεγαλύτερη εγγύηση όπως ο caviar blue.

Βασικά από Ελλάδα τα βρίσκεις στα ίδια σχεδόν χρήματα, δεν βλεπω το λόγο να μπεις στη διαδικάσία να παραγγείλεις από γερμανία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με καλύτερο κουτι, δίσκο, τροφοδοτικο και μια οικονομικη ψύχτρα στα 390 ευρω.

post-247983-0-56192100-1351619516_thumb.png

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Αναλογα το budget αλλα ενας καλος x4 τις περισσοτερες φορες αρκει.

Εγώ έλεγα να πάω σε i5 με z77 μητρική αλλά βλέπω ότι με amd η τιμή πέφτει κατακόρυφα, επομένως μπορώ να συμβιβαστώ και με λίγο χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τον i5.

Άρα θα ήθελα έναν vfm δυνατό επεξεργαστή της amd για gaming.

Δημοσ.

FX 6300. Με i5 δε συγκρίνεται κανένας αλλά αντιληπτή διαφορά κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει.

Την ίδια άποψη έχω και εγώ και επειδή δεν μου αρέσει να πληρώνω brands (ειδικά τέτοια εποχή) γιαυτό ψάχνομαι σε amd αλλά δεν ξέρω καθόλου τα μοντέλα τους...

Δημοσ.

Στα παιχνιδια σε αναλυσεις 1080/1900p εισαι gpu bound ετσι και αλλιως.Δεν σε απασχολει η cpu τοσο,αρκει να τροφοδοτει τη καρτα σωστα.

FX 6300/4300 κοιτας.

Δημοσ.

Δεν πληρώνεις brands. Διαφορά υπάρχει και είναι πραγματική, το αντιληπτή είναι άλλο θέμα. Το αν αξίζει έχει να κάνει τόσο με την τσέπη (κυρίως) όσο και με το πόσο ψείρας είναι ο καθένας. FX 6300 από μένα.

Δημοσ.

Στις αναλυσεις που παιζουν οι περισσοτεροι η μονη περιπτωση που το ψαχνει κανεις για συγχρονο επεξεργαστη ειναι με 2 καρτες η κανα μονολιθικο τερας.Βεβαια πρεπει να υπαρχει και ισορροπια.

Τελη της βδομαδας θα χουν διαθεσιμοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Στις αναλυσεις που παιζουν οι περισσοτεροι η μονη περιπτωση που το ψαχνει κανεις για συγχρονο επεξεργαστη ειναι με 2 καρτες η κανα μονολιθικο τερας ή αν δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική στενότητα οπότε παίρνεις το καλύτερο..Βεβαια πρεπει να υπαρχει και ισορροπια. +1

Τελη της βδομαδας θα χουν διαθεσιμοτητα.

Fixed. +1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...