stratos93 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 οπως λεει και ο τιτλος εχω βρει ενα σαιτ που πουλαει το one x 32gb 230$ (177ευρο δλδ) μαζι με τα μεταφορικα παει καπου στα 200 ευρο.. τσαμπα αν σκευτει κανεις ποσο πουλειεται στην ελλαδα. ειμαι καχυποπτος ομως για την χωρα προελευσης..τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει γιαυτο ρωταω εδω. φοβαμαι μηπως ειναι κανενα αντιγραφο. δεν ξερω αν επιτρεπετε να ποσταρω το λινκ, γιαυτο δεν το βαζω. αν επιτρεπεται θα το βαλω.
stratos93 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Επιτρεπεται. ok http://www.aliexpress.com/item/2012-mobile-MTK-6575-phone-S720e-One-X-32G-ROM-android-google-smartphone-high-speed-CPU/572612223.html
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Eιναι κλωνος. Μεταξυ αλλων, δεν αναγραφει πουθενα ΗΤC. Αυτο ειναι το κερασακι
cris41 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 ok http://www.aliexpres.../572612223.html Δες λιγο τα χαρακτηριστικα του κινητου απο κατω και δες μετα και ενος κανονικου ΟΝΕ Χ. Ειναι ενα πιστο αντιγραφο. Αν και απο οτι βλεπω θα σου το στειλουν με τα λογοτυπα της HTC πανω, καθως αν παρατηρησεις οπου λεει "Logo" κανονικα λεει "HTC"
cris41 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Με λίγα λόγια, μακριά! Κοιτα.. Αν θελει να κανει τη μουρη του απο οτι διαβαζω και στα σχολια ειναι καλο. Αλλα γενικα εγω δε θα το επαιρνα!
kostas_dr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Έχω την εντύπωση ότι ο stratos νόμιζε ότι επρόκειτο για το κανονικό one x και όχι για κάποιον κλώνο.
cris41 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Έχω την εντύπωση ότι ο stratos νόμιζε ότι επρόκειτο για το κανονικό one x και όχι για κάποιον κλώνο. Οντως αυτο νομιζε και γιαυτο τωρα ξερει οτι ειναι κλωνος. Αλλα παρα πολυ καλη αντιγραφη!
stratos93 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δες λιγο τα χαρακτηριστικα του κινητου απο κατω και δες μετα και ενος κανονικου ΟΝΕ Χ. Ειναι ενα πιστο αντιγραφο. Αν και απο οτι βλεπω θα σου το στειλουν με τα λογοτυπα της HTC πανω, καθως αν παρατηρησεις οπου λεει "Logo" κανονικα λεει "HTC" τα specs αποτι βλεπω ειναι τα ιδια αν οντος ισχυουν.. (1.5ghz επεξεργαστη , 1gb ram etc..) αν οντος ειναι αυτα γιατι να μην το παρει καποιος? ειδικα αν περνει και την jelly bean...
Meraklis56 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Sar και άθλιας ποιότητας ηλεκτρονικά.Τι να τον κάνω το 1.5 ghz αν δεν μπορεί να συναγωνιστεί μονοπύρηνο;Η τι να την κάνω την φωτογραφική αν βγάζει σαν κινητού του 2006;Επίσης το λειτουργικό σίγουρα δεν θα ναι optimized. Επίσης μηδενική υποστηρίξη απο xda,κλπ.Μετά είναι θέμα εγγύησης. Προσωπικά χίλιες φορές να πάρω ένα κινητό απο γνωστές εταιρίες και ας είναι υποδεέστερο αλλά ξέρω τι αγοράζω και ότι έχει ελεγχθεί. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα