Προς το περιεχόμενο

HTC One X απο κινα 230$ ?!?!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει και ο τιτλος εχω βρει ενα σαιτ που πουλαει το one x 32gb 230$ (177ευρο δλδ)

μαζι με τα μεταφορικα παει καπου στα 200 ευρο.. τσαμπα αν σκευτει κανεις ποσο πουλειεται στην ελλαδα.

ειμαι καχυποπτος ομως για την χωρα προελευσης..τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει γιαυτο ρωταω εδω.

φοβαμαι μηπως ειναι κανενα αντιγραφο.

δεν ξερω αν επιτρεπετε να ποσταρω το λινκ, γιαυτο δεν το βαζω. αν επιτρεπεται θα το βαλω.

Δημοσ.

Δες λιγο τα χαρακτηριστικα του κινητου απο κατω και δες μετα και ενος κανονικου ΟΝΕ Χ. Ειναι ενα πιστο αντιγραφο.

Αν και απο οτι βλεπω θα σου το στειλουν με τα λογοτυπα της HTC πανω, καθως αν παρατηρησεις οπου λεει "Logo" κανονικα λεει "HTC"

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, μακριά!

Κοιτα.. Αν θελει να κανει τη μουρη του απο οτι διαβαζω και στα σχολια ειναι καλο. Αλλα γενικα εγω δε θα το επαιρνα!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι ο stratos νόμιζε ότι επρόκειτο για το κανονικό one x και όχι για κάποιον κλώνο.

Οντως αυτο νομιζε και γιαυτο τωρα ξερει οτι ειναι κλωνος. Αλλα παρα πολυ καλη αντιγραφη!

Δημοσ.

Δες λιγο τα χαρακτηριστικα του κινητου απο κατω και δες μετα και ενος κανονικου ΟΝΕ Χ. Ειναι ενα πιστο αντιγραφο.

Αν και απο οτι βλεπω θα σου το στειλουν με τα λογοτυπα της HTC πανω, καθως αν παρατηρησεις οπου λεει "Logo" κανονικα λεει "HTC"

τα specs αποτι βλεπω ειναι τα ιδια αν οντος ισχυουν.. (1.5ghz επεξεργαστη , 1gb ram etc..)

αν οντος ειναι αυτα γιατι να μην το παρει καποιος? ειδικα αν περνει και την jelly bean...

Δημοσ.

Sar και άθλιας ποιότητας ηλεκτρονικά.Τι να τον κάνω το 1.5 ghz αν δεν μπορεί να συναγωνιστεί μονοπύρηνο;Η τι να την κάνω την φωτογραφική αν βγάζει σαν κινητού του 2006;Επίσης το λειτουργικό σίγουρα δεν θα ναι optimized.

Επίσης μηδενική υποστηρίξη απο xda,κλπ.Μετά είναι θέμα εγγύησης.

Προσωπικά χίλιες φορές να πάρω ένα κινητό απο γνωστές εταιρίες και ας είναι υποδεέστερο αλλά ξέρω τι αγοράζω και ότι έχει ελεγχθεί.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...