guido Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα, Έχω το σύστημα της υπογραφής (Socket 775, Sata II) Επί της ευκαιρίας της αγοράς των Windows 8 Pro 64bit, σκέφτομαι να πάρω έναν ssd να τα περάσω εκεί, καθώς θέλω να διατηρήσω και το Installation των Windows 7 για dual boot, και χώρος για partition δεν υπάρχει. Φαντάζομαι ένας 60άρις θα μου είναι αρκετός. Οπότε ψάχνω κάτι αξιόπιστο και φτηνό (όπως όλοι ) Τωρα αν συμφέρει και κάποιος 120άρις το κοιτάμε, αλλά προτιμώ να κρατήσω χαμηλά το κόστος, καθώς σύντομα θα χρειαστώ και νέο green για data. Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 61 ευρώ Samsung 64GB στο eGate έκανα το ίδιο το Σάββατο.
guido Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστώ από τιμή μια χαρά το βλέπω. απο reviews κτλ είναι οκ; μην έχουμε θέματα με firmware updates, κολλήματα κτλ Σε σχέση με τον OCZ Vertex 3, αξίζει τα 10 ευρώ παραπάνω για μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής, ή δεν παίζει και τόσο ρόλο αφού θα το έχω για λειτουργικό; Αν και για να είμαι ειλικρινής, μεγαλύτερη βαρύτητα θα δώσω στο πιο αξιόπιστο μοντέλο.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 O Καλύτερος όλων και σε καλή τιμή.. Trust me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα