Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα guys,

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το laptop μου και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Κατ αρχας το μοντελο ειναι Sony Vaio SVE14A1S1E/B - Black.

Δυστυχως κατεστρεψα τα partition του δισκου μου με αποτελεσμα να μην κανει καθολου boot.

Εστησα παλι τα windows 7 αλλα αντιμετωπιζω αρκετα προβληματα με τα προγραμματα της sony και με τους drivers.

Για παραδειγμα δεν μπορω να βρω το προγραμμα για την camera , αν θυμαμαι καλα ηταν το ArcSoft WebCam Companion 3.

Στο site της sony βρηκα αρκετα απο αυτα που ηθελα αλλα και παλι το laptop δεν ειναι στην κατασταση που ηταν πριν.

Η βασικη μου ερωτηση ειναι ,υπαρχει καποιος τροπος να ξαναστησω το laptop απο την αρχη οπως ακριβως τον πηρα απο την sony?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

http://www.insomnia....vaio-vgn-cr21s/

Δες αυτο

"Αξιότιμε κύριε Χ,

ευχαριστούμε για το e-mail που μας στείλατε.

Πρώτα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πια partition στον υπολογιστή.

Σβήστε τον υπολογιστή, συνδέστε τον στο ρεύμα και αφαιρέστε όλες τις εξωτερικές συσκευές (εάν δηλαδή χρησιμοποιείτε εξωτερικό mouse θα πρέπει να το αφαιρέσετε).

Θα πατήσετε το POWER και αμέσως μετά το πληκτρο F10 πολλές φορές ανα δευτερόλεπτο (tik tik tik tik). Μέχρι να εμφανίσει το RECOVERY WIZARD (βοηθός ανάκτησης).

Σε περίπτωση που δεν ανοίξει σημαίνει ότι έχει σβηστεί και θα πρέπει να αγοράσετε τα δισκάκια ανάκτησης, τα οποία κοστίζουν 42.35Ευρώ.

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπέζης ή μέσω πιστοτικής κάρτας.

Εάν ενδιφέρεστε για την αγορά καλέστε το 0080044142962 με τον σειριακό αριθμό του VAIO"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...