vergogc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Αγορασα αυτα τα ακουστικα απο το ebay, και σημερα που ηρθαν και τα δοκιμασα στο κινητο μου(Huawei 8800), ακουγεται καπως ''μακρινος'' ο ηχος! Σαν να ερχεται απο μακρια! Ενω στο pc δεν το κανει αυτο. Αν δειτε εχει ενα κουμπακι On/Off, οταν το παταω αυτο, ερχεται ο ηχος σωστας! Αλλα αυτο μαλλον ειναι το κουμπι για να απαντησεις σε κληση! Τι μπορει να φταει? Με αλλα ακουστικα δεν το κανει το κινητο μου? Και αν το θεμα το εχουν τα ακουστικα, πως στο Pc λειτουργουν κανονικα? :-( :-(
arianos16 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το παθαινω και εγω αυτο με οτι νοκια ακουστικα βαζω....
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πλησίασε το κινητό σου πιο κοντά στο αυτί σου. Διορθώθηκε;
digia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το κινητό πρέπει να φταίει . Ότι ακουστικά και να έχω πάρει ο ήχος ακούγεται μακρινός !!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Όταν ακούς ήχο με τα ακουστικά, μετακίνησε το κινητό σου προς το αυτί σου για να πλησιάσει ο ήχος και πες εάν έφτιαξε.
vergogc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Όταν ακούς ήχο με τα ακουστικά, μετακίνησε το κινητό σου προς το αυτί σου για να πλησιάσει ο ήχος και πες εάν έφτιαξε. Τωρα ορεξη για πλακα εχεις? Γεμισε ο κοσμος τρολλακια.... 1
11demian111 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 προφανως στο κουμπι ειναι συνδεδεμενη μια αντισταση, και μολις το πατας, απελευθερωνεται η αντισταση για να καταλαβει το κινητο το πατημα. μαλλον η αντισταση βρισκεται στο ιδιο καλωδιο με του σηματος των ακουστικων. αρα χρειαζεσαι το συγκεκριμενο μοντελο ακουστικων για το συγκεκριμενο κινητο
vergogc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 προφανως στο κουμπι ειναι συνδεδεμενη μια αντισταση, και μολις το πατας, απελευθερωνεται η αντισταση για να καταλαβει το κινητο το πατημα. μαλλον η αντισταση βρισκεται στο ιδιο καλωδιο με του σηματος των ακουστικων. αρα χρειαζεσαι το συγκεκριμενο μοντελο ακουστικων για το συγκεκριμενο κινητο Δηλαδη το κινητο μου, χρειαζεται συγκεκριμενο τυπο ακουστικων? Και γιατι ο μ@@@@ στο ebay εγραφε οτι εκανε και για το δικο μου? BLUE HANDSFREE HEADSET HEADPHONE MiCROPHONE for Huawei U8800 Pro
john654321 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασε να μην βαλεις φουλ τερμα το βύσμα μεσα το παθαίνω με ακουστικα νοκια στο λαπτοπ και αμα δεν εχεις τερμα το βύσμα πεζουν κανονικα !
nilosgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασε να μην βαλεις φουλ τερμα το βύσμα μεσα το παθαίνω με ακουστικα νοκια στο λαπτοπ και αμα δεν εχεις τερμα το βύσμα πεζουν κανονικα ! Ναι, αυτό δοκίμασε. Το παθαίνα με το Samsung Louvre αρκετές φορές.
11demian111 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασε να μην βαλεις φουλ τερμα το βύσμα μεσα το παθαίνω με ακουστικα νοκια στο λαπτοπ και αμα δεν εχεις τερμα το βύσμα πεζουν κανονικα ! αυτο γινεται γιατι το sleeve (αυτα τα βυσματα ειναι τεσσαρων επαφων, η μυτη λεγεται tip, καθε ενδιαμεσο δαχτυλιδι ring και η επαφη διπλα στο πλαστικο του βυσματος sleeve) χρησιμοποιειται απο το μικροφωνο. αν δεν βαλεις το βυσμα τερμα μεσα, δεν κανει επαφη το sleeve.
nemesiskp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το κανει και σε εμενα αυτο με το ιδιο κινητο.Κατι με ασυμβατοτητα πρεπει να παιζει.Ειχα παει να παρω ενα σετακι στα γρηγορα απο την vodafone και η κοπελα εκει μου ειπε να τα δοκιμασουμε γιατι πολλα δεν παιζουν,και οντως τα συγκεκριμενα που ειχα διαλεξει ειχαν το ιδιο θεμα.Τελικα βρηκαμε κατι αλλα που παιζανε σωστα.Δοκιμασα και με αλλα ακουστικα και κανει το ιδιο,οποτε πρεπει να βρεις συμβατο.
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τωρα ορεξη για πλακα εχεις? Γεμισε ο κοσμος τρολλακια.... Πέρα από την πλάκα... Προφανώς η αναμονή στο κινητό σου έχει επαφές για περισσότερες λειτουργίες πέρα από το να ακούς ήχο. Το θέμα είναι ότι το βύσμα που χρησιμοποιείς δεν "κάθετε" σωστά για τις επαφές που είναι για να μεταδίδουν μόνο ήχο και αυτό που ακούς, μάλλον, είναι κάποιο "leakage" σήματος. Άρα, τα ακουστικά που έχεις δεν "κάνουν" για αυτό το κινητό. Πάρε κάποια (ή καλύτερα δοκίμασε) που να υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες που έχει το hands free της εταιρείας του κινητού σου.
vergogc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Οχι οσο βαθια και να το βαλω, δεν αλλαζει κατι! Αν ομως δεν το βαλω πολυ βαθια, δουλευουν κανονικα, απλα εκει βγαινει ευκολα μετα, και δεν δουλευει! Μου την δεινει που γραφει οτι κανει για το κινητο μου, τι να του κανω εγω τωρα? τι?
pournaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Τα ακουστικα αυτα, ισως ειναι για αηφονι η για καποιο αλλο κινητο και τα πουλησε αυτος για χαβαη. Τι θελω να πω. Υπαρχουν 4 επαφες στο βυσμα, 2 για το σημα (left right), μια για το διακοπτη και μια για τη γειωση. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουν κοινο πρωτοκολλο ολα τα κινητα και εχουν μπερδεμενη τη γειωση με το κουμπι του διακοπτη. Πχ ενα μοντελο εχει το 3 γειωση και το 4 διακοπτη, ενω ενα αλλο μοντελο εχει το 3 διακοπτη και το 4 γειωση. Ετσι ενω ο διακοπτης λειτουργει (διοτι κανει κυκλωμα), τα δυο θετικα που ερχονται για τον ηχο δεν εχουν γειωση. Αυτο δημιουργει και το προβλημα. Σε παρομοια ακουστικα που εχω παρει απο κινα, μου ειχε μεσα κι ενα καλωδιακι ανταπτορα που αλλαζει εσωτερικα αυτα τα δυο καλωδια. Χωρις το καλωδιο εχω το ιδιο προβλημα, με το καλωδιακι αυτο, ολα λειτουργουν μια χαρα. Αντιθετα σε αλλο τηλεφωνο, χωρις τα καλωδια λειτουργουν αψογα, με το καλωδιακι κανουν το προβλημα. Παρε ενα παραδειγμα http://www.meelec.co...ptr-trrs-35.htm 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα