Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε τι γίνετε με αυτό το θέμα, βρήκε ο αδερφός μου ένα σεμινάριο που θα παίρνει 10 ευρώ τη μέρα για κάνα μήνα αλλά φοβάται μην του κόψουν το επίδομα.

Μπορείτε να μου πείτε τη ισχύει γιατί τα λεφτά τα έχουμε ανάγκη αλλά είναι λαλακια να χάσουμε το επίδομα.

Δημοσ.

Αν εμπλεκεται ο οαέδ ή με κάποιο τρόπο η καρτα ανεργίας του ναι χανει και το επιδομα και το δικαιωμα ανεργίας. Χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελούν τα voucher για εκμάθηση Η/Υ που εχανες της ανεργία..

• Like 1
Δημοσ.

Αν εμπλεκεται ο οαέδ ή με κάποιο τρόπο η καρτα ανεργίας του ναι χανει και το επιδομα και το δικαιωμα ανεργίας. Χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελούν τα voucher για εκμάθηση Η/Υ που εχανες της ανεργία..

Τόσο καλά άρα στην ουσία είναι για ανεργους που δεν παίρνουν επίδομα.
Δημοσ.

Τόσο καλά άρα στην ουσία είναι για ανεργους που δεν παίρνουν επίδομα.

Στην ουσία ειναι για να "καταπολεμήσουν" πλασματικά την ανεργία... It's all about numbers...

• Like 3
Δημοσ.

Αρα το αποκλειουμε :fear:

Στην αρχη χαρηκα γιατι ξερω οτι και τα σεμιναρια πιανονται σαν χρονος ανεργιας τουλαχιστον στις προκυρηξεις αλλα τωρα με προσγειωσες αποτομα.

Δημοσ.

Αρα το αποκλειουμε :fear:

Στην αρχη χαρηκα γιατι ξερω οτι και τα σεμιναρια πιανονται σαν χρονος ανεργιας τουλαχιστον στις προκυρηξεις αλλα τωρα με προσγειωσες αποτομα.

Μπορείς να πας εσύ στο σεμινάριο, αντί του αδερφού σου. Και ο αδερφός σου να πάει αργότερα, όταν θα κοπεί το επίδομα.

Δημοσ.

Μπορείς να πας εσύ στο σεμινάριο, αντί του αδερφού σου. Και ο αδερφός σου να πάει αργότερα, όταν θα κοπεί το επίδομα.

Ειναι ολοκληρη ιστορια αλλα εγω δεν μπορω να παω ηταν μονο για τον αδερφο μου.
Δημοσ.

Μεχρι του χρονου τι κανουμε ομως ???

Τι να σου πω ρε φίλε, κάνε δουλειές του ποδαριού, μοίρασε φυλλάδια, περίπτερο, λαχαναγορά, ψάξε για εργάτης σε εργοστάσια, αχθοφόρος, οδηγός ταξί, σερβιτοριλίκι, κτλ κτλ.

Φύγε εξωτερικό, πάνε στην εκκλησία μιας και είσαι θρήσκος για βοήθεια, το drama queen στα forums δεν αποδίδει λεφτά, αλλιώς θα το έκανα κι εγώ και πάρα πολλοί ακόμα.

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε, κάνε δουλειές του ποδαριού, μοίρασε φυλλάδια, περίπτερο, λαχαναγορά, ψάξε για εργάτης σε εργοστάσια, αχθοφόρος, οδηγός ταξί, σερβιτοριλίκι, κτλ κτλ.

Φύγε εξωτερικό, πάνε στην εκκλησία μιας και είσαι θρήσκος για βοήθεια, το drama queen στα forums δεν αποδίδει λεφτά, αλλιώς θα το έκανα κι εγώ και πάρα πολλοί ακόμα.

Γιατι ποιος εκανε το drama queen ???

Φιλε τα πραγματα ειναι δυσκολα αργα ή γρηγορα ολοι θα φαμε το παλουκι!

Υπαρχουν ατομα που εχουν μεγαλυτερη αναγκη και δεν μπορουν να εργαστουν αυτους πρεπει να βοηθαει η εκκλησια, εγω θελω απλα δουλεια αλλα που δεν παιζει τιποτα!

Δημοσ.

Γιατι ποιος εκανε το drama queen ???

Φιλε τα πραγματα ειναι δυσκολα αργα ή γρηγορα ολοι θα φαμε το παλουκι!

Υπαρχουν ατομα που εχουν μεγαλυτερη αναγκη και δεν μπορουν να εργαστουν αυτους πρεπει να βοηθαει η εκκλησια, εγω θελω απλα δουλεια αλλα που δεν παιζει τιποτα!

Όταν για 200 ευρώ τον μήνα μου πόσταρεις απάντηση, "τι κάνουμε μέχρι του χρόνου" το γυρίζεις στο drama queen.

Δουλειές του ποδαριού που θα σου δώσουν ένα εισόδημα των 400-500 Ευρώ, έστω και μαύρα με συνθήκες εκμετάλλευσης υπάρχουν ακόμα. Κάνε κάποια από αυτές και ταυτόχρονα ψάχνε και κάτι στον τομέα σου. Με την κλάψα δεν κάνεις τίποτα, ιδίως σε αγνώστους σε ένα φόρουμ.

Άνοιξες το thread, σου απαντήσαμε, λύθηκε η απορία σου, προχώρα παρακάτω, όχι "τι κάνουμε μέχρι του χρόνου;"

Ο πατέρας μου έχει αναπηρία πάνω από 80%. Εδώ και 2 μήνες του έχουν κόψει το επίδομα αναπηρίας, γιατί έπρεπε να ξανακάνει τα χαρτιά του. Να τρέχει πάλι στους γιατρούς για βεβαιώσεις της κατάστασής του, λες και υπάρχει περίπτωση να του φυτρώσουν καινούργια άκρα. Προς το παρόν είναι με την μικρή του σύνταξη μόνο. Θα τα πάρει μαζεμένα, μέχρι να τα πάρει όμως να'ναι καλά τα παιδιά του, αλλιώς.....στην εκκλησία που πήγε μία φορά, γιατί δεν ήθελε να ρίξει τα μούτρα του σ'εμάς, του έστειλαν 2 κιλά μακαρόνια και ένα πεντάκιλο λάδι. Από τότε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δυο φορές που τον είδε ο παπάς στον δρόμο με το αναπηρικό καροτσάκι, αναστροφή και άλλαξε δρόμο. Μην μου λες για εκκλησίες λοιπόν και μαμακίες βραδιάτικα.

Δημοσ.

Τα 200 ευρω θα ηταν βαλσαμο μεχρι να βρω κατι, το μεχρι του χρονου ηταν γενικη ερωτηση δηλαδη θα εχουμε βρει δουλεια κλπ.

Ψαχνω για δουλεια κα περιμενω κατι στα μεσα νοεμβρη ολα παιζεταο οπως και στη συνεντευξη που πηγα και δεν εγυνε τιποτα.

ΓΙα το μπαμπα σου ευχομαι τα καλυτερα και σε καταλαβαινω απολυτα εμας μας το ειχαν κοψει για 5 μηνες και δεν ειχαμε ουτε για φαρμακα αφου εγω δεν δουλευα και ο αδερφος μου τα εβγαζε τσιμα τσιμα καναν και απεργιες φαρμακοποιοι χεσε μεσα.

Αν μπορεις πηγαινε και πριζε τους μηπως το τρεξουν το θεμα.

Για την εκκλησια τι να σου πω παιζει να ηταν καθικι ο παπας δυστηχως αυτα συμβαινουν, πηγαινε αν θες σε καποια αλλη ενορια ή στη μητροπολη,

Δημοσ.

Για την εκκλησια τι να σου πω παιζει να ηταν καθικι ο παπας δυστηχως αυτα συμβαινουν, πηγαινε αν θες σε καποια αλλη ενορια ή στη μητροπολη,

Δυστυχώς πάνω κάτω τα ίδια είναι , μόνο αν πέσει σε εκκλησία με εθελοντές μάχιμους. Π.χ. έχουμε μία εκκλησία στην πόλη που έχουν οργανώσει συσσίτιο οι εθελοντές , τα περισσότερα λεφτά των δωρεών πάντα πήγαιναν στη μητρόπολη , οι παπάδες λειτουργούν ως εισπράκτορες της Μητρόπολης. Εμείς οικογενειακώς κάποτε που ήμασταν ευκατάστατοι οικονομικά βοηθούσαμε και κάποια στιγμή όταν τους χρειαστήκαμε δεν πήραμε καμία απολύτως βοήθεια, ούτε ένα λάδι ρε αδερφέ τίποτα έτσι για το γαμώτο...

Πολύ μεγάλη βλακεία να διακόπτεται η ανεργία για ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα τύπου 500 ευρώ που ήταν το voucher κ.λ.π. Έχει ακουστεί ότι για όσους εξαντλούν τους 12 μήνες επιδόματος ανεργίας θα τους δίνουν για κάποιο χρονικό διάστημα ένα επίδομα των 200 ευρώ .

Δημοσ.

Δυστυχώς πάνω κάτω τα ίδια είναι , μόνο αν πέσει σε εκκλησία με εθελοντές μάχιμους. Π.χ. έχουμε μία εκκλησία στην πόλη που έχουν οργανώσει συσσίτιο οι εθελοντές , τα περισσότερα λεφτά των δωρεών πάντα πήγαιναν στη μητρόπολη , οι παπάδες λειτουργούν ως εισπράκτορες της Μητρόπολης. Εμείς οικογενειακώς κάποτε που ήμασταν ευκατάστατοι οικονομικά βοηθούσαμε και κάποια στιγμή όταν τους χρειαστήκαμε δεν πήραμε καμία απολύτως βοήθεια, ούτε ένα λάδι ρε αδερφέ τίποτα έτσι για το γαμώτο...

Πολύ μεγάλη βλακεία να διακόπτεται η ανεργία για ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα τύπου 500 ευρώ που ήταν το voucher κ.λ.π. Έχει ακουστεί ότι για όσους εξαντλούν τους 12 μήνες επιδόματος ανεργίας θα τους δίνουν για κάποιο χρονικό διάστημα ένα επίδομα των 200 ευρώ .

Τοσο καλα ε, εμας εδω οι εκκλησια δυνει και ρουχα και τροφιμα και βεβαια ειναι τιμη μας που εχουμε και τον πατερ Αντωνιο με τη κιβωτο του κοσμου :-D

Ναι ειναι μεγαλη βλακεια τωρα ακουγονται πολλα εδω λενε να το μειωσουν για οσους το παιρνουν δευτερη φορα!!!!

Με κοινα και με τουτα δεν εχω ψαχτει και εγω ξερεις αν οι μηχανικοι μπανουν στον οαεδ γιατι μου εχουν πει πως οχι ουτε καρτα ανεργειας παιρνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...