sintalkas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά έχω το xperia u αγορασμένο από cosmote ( Γερμανός ) από ότι είδα πολλοί που το έχουν αγοράσει από αλλού ,έχουν ήδη αναβαθμίσει σε ics αλλά εμένα ακόμα να την πάρει αν και είπε η cosmote μέσα στον Οκτώβριο ,έχει κανένας σας cosmote branded xperia u και να έχει βάλει ics επίσημη rom ?
koularasss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 την εχει παρει,εσυ απο που βλεπεις αν υπαρχουν ενημερωσεις?απο το κινητο ή οταν το συνδεεις στον υπολογιστη?
sintalkas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 από το pccompanion το ελληνικό έχω βάλει αλλά μόλις πάω στο support zone ->ενημέρωση λογισμικού μου βγάζει πως έχω ήδη το πιο ενημερωμένο ,παρόλο που έχω την 2.3.7
sintalkas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 τελικά παιδιά κανένας με cosmote κινητό που να έβαλε το παγωτάκι ?
kostas_dr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Υπομονή, και φιλική συμβουλή: αν για σένα είναι πολύ σημαντικό θέμα οι αναβαθμίσεις, τότε την επόμενη φορά πάρε Nexus. Είναι η καλύτερη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα