Προς το περιεχόμενο

HTC 8X - Πρώτη επαφή με το Windows Phone 8 smartphone της HTC (video)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως γνωρίζαμε ήδη, η HTC ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο της smartphone για την πλατφόρμα των Windows Phone 8,το HTC 8X το οποίο είδαμε από κοντά και μας εντυπωσίασε.Ήδη τα πρώτα δείγματα για τη νέα φιλοσοφία στο σχεδιασμό των κορυφαίων smartphone της εταιρείας φάνηκαν από τη σειρά One για Android η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για τον σχεδιασμό αλλά και την ποιότητα κατασκευής των συσκευών που παρουσίασε η HTC.

 

http://www.youtube.com/watch?v=swiYv5XcBYs

 

8X αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας αυτής και ξεχωρίζει για τον όμορφο σχεδιασμό του αλλά και τα υλικά κατασκευής του στα οποίο κυριαρχεί το polycarbonate το οποίο βλέπουμε συνήθως στη σειρά Lumia της Nokia. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η οθόνη 4,.3' ιντσών τεχνολογίας Super LCD 2 με τα 341ppi η οποία είναι απλά από τις κορυφαίες που έχουμε δει ποτέ και με HD ανάλυση η οποία επιτέλους υποστηρίζεται από την πλατφόρμα της Microsoft.

 

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο διπύρηνος επεξεργαστής S4 της Qualcomm στο 1.5GHz με κορυφαίες επιδόσεις και με 1 gb ram. Οι δύο κάμερες του 8X ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους. Η πίσω κάμερα των 8megapixel είναι η ίδια με αυτή που έχουμε δει και στο One X με αυτόματη εστίαση και LED flash και η οποία διαθέτει αισθητήρα BSI για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ένας τομέας που οι εταιρείες κινητών τηλεφώνων δίνουν όλο και περισσότερη προσοχή τελευταία. Η μπροστινή κάμερα η οποία προορίζεται για βιντεοκλήσεις και υποστηρίζει μάλιστα και αυτή εγγραφή Full HD video, διαφέρει από άλλες αντίστοιχες προτάσεις αφού με βάση την ευρεία γωνία στην οποία είναι τοποθετημένη, μπορεί να εμφανίζει στον συνομιλητή μας ένα αρκετά μεγαλύτερο χώρο γύρο μας και όχι μόνο το πανέμορφο κεφάλι μας.

 

p1100411h.jpg

 

 

 

 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τη υποστήριξη NFC, χωρητικότητα 16gb, απουσία microSD θύρας, μπαταρία 1800mAh, GPS αλλά και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Beats Audio για πρώτη φορά σε Windows Phone. Μάλιστα η HTC μας ανέφερε ότι η είσοδος για τα ακουστικά διαθέτει το διπλάσιο voltage από σχεδόν όλα τα smartphone της αγοράς, με αποτέλεσμα πιο δυνατό ήχο κάτι που επιβεβαιώσαμε.

 

Η HTC ξεκινάει ήδη να κυκλοφορεί το 8X σε διάφορα χρώματα και σε αρκετές αγορές μεταξύ των οποίων και η Ελληνική στην οποία θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο Νοέμβριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ καλη κινηση της HTC να μη βαλει πανω απο 4.3" στη ναυρχιδα της για τα WP8. Ακομα καλυτερα το 8S στις 4" που φαινεται οτι εχει και πολυ συμμαζεμένο μέγεθος. Το μονο που εχω διαφωνια ειναι η χρηση διχρωμιας του 8S ειδικα στο μαυρο μοντελο. Η Nokia εκανε ασχημα για μενα που δεν εχει σασι σε στυλ και μεγεθος του lumia 800 για τα WP8. Κατι με ενοχλει στο 820 αλλα χωρις να το εχω δει απο κοντα βεβαια ακομα. Το 920 πολυ ωραιο αλλα για τα γουστα μου ως τωρα μεγαλο και αρκετα βαρυ οπως φαινεται. Εντυπωσιακο ομως πρεπει να το παραδεχτω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλο...μακαρι να ερθει σε φυσιολογικη τιμη γιαιτι πηξαμε στις 600αρες

599 από ότι είπε ο παρουσιαστής! Άλλα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ με προβληματίζει η απουσία SD , όχι λόγο χώρου αλλα ίσως επιδή μέσω SD να μπορείς να το πειράξεις καλύτερα με Hacks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...