Maarks Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα, ειχα παρει κατι απο το amazon.δεν εφτανε το πρωτο δεμα αρκετα μετα το estimate delivery,οποτε μου ειπαν οτι θα μου στειλουν δευτερο δεμα με κουριερ για να ελαχιστοποιηθει ο χρονος που περιμενω. αν φτασει μου λενε το πρωτο δεμα πριν το δευτερο,πατα cancel στην παραγγελια. ετσι κι εγινε.εφτασε σημερα το πρωτο δεμα,οποτε και πατησα cancel στην παραγγελια και τους ειδοποιησα με μειλ επισης.ομως το δευτερο δεμα ειχε ηδη φυγει απο το κτηριο τους και μου λενε οκ απλα οταν στο φερει η κουριερ μην το δεχτεις και θα μας το φερουν αυτοι πισω. το estimate delivery ειναι απο αυριο μεχρι την δευτερα. αυτες τις μερες ομως πιθανως να μην ειναι κανενας σπιτι.αν λοιπον ερθει η κουριερ με το δευτερο δεμα και ολοι λειπουν,αφηνει σημειωμα?αν ναι,απλα λοιπον εγω δεν παω να το παρω και μετα απο χ μερες το στελνουν αυτοι πισω? ή ειναι οπως τα ελτα που στο αφηνουν κατω και φευγουν?
nilosgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Συνήθως τα κούριερ σε παίρνουν τηλέφωνο πριν φέρουν το δέμα. Και εκτός αυτού πρέπει να υπογράψει κάποιος ότι έγινε η παραλαβή, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να στο αφήσουν στην πόρτα και να φύγουν
athlios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Eπίσης μπορούσες να ρωτήσεις το courier κατα την παραλαβή του πρώτου δέματος για να είσαι και σίγουρος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα