jimisvog Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα, Αυριο με το καλο (επιτελους) περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα για την κατηγορια των αθλητων. Με την γενικη σειρα εχω περασει Τμημα Αυτοματισμου στο ΑΤΕΙΘ και εχω γραφτει. Τωρα με τα αυριανα αποτελεσματα περιμενω να δω αν θα παω στο πανεπιστημιο πληροφορικης Κερκυρα η Τει Πληροφορικης ΑΤΕΙΘ. Ενταξει αν προκυψει Κερκυρα δεν το συζηταω, εχω παει.. Αν ομως δεν προκυψει εχω το Πληροφορικης και του αυτοματισμου. Η ερωτηση μου τωρα, οι διαφορες ειναι μεγαλες σε αυτα τα 2 τμηματα? Εγω θελω να ασχοληθω τοσο με προγραμματισμο οσο και με δικτυα. Αυτο μπορει να γινει με το Αυτοματισμου και ενα μεταπτυχιακο ή αν δεν προκυψει ουτε το ΤΕΙ Πληροφορικης να ξαναδωσω?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ο αυτοματισμος ειναι εντελως διαφορετικο αντικειμενο απο αυτο με το οποιο λες οτι θες να ασχοληθεις, αρα καλα θα ηταν να μην εκτραπεις απο τον στοχο. Τωρα για το θεμα μεταπτυχιακου, ζησε Μαη να φας τριφυλλι... Αφενος ειναι μπλεξιμο το να ψαξεις μεταπτυχιακο προγραμμα στο αντικειμενο που θες, να σε εγκρινουν κλπ. Φυσικα ειναι και εξοδα. Και φυσικα ειναι και χρονος-διαβασμα κλπ. Γενικα, δεν μου φαινεται και πολυ ορθολογικη αυτη η σκεψη, αρα κοιτα να σπουδασεις το αντικειμενο που θες στην τριτοβαθμια και οχι αλλα -ουτε καν παρεμφερη- με την ελπιδα να παρεις πτυχιο και να πας μετα να σπουδασεις το αντικειμενο σου σε μεταπτυχιακο επιπεδο. 2
Makaros1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε δεν ξέρω για της Πληροφορικής, αλλά Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης είναι σαπίλα δυστυχώς Πρώτο δεν υπάρχουν καθηγητές για να γίνουν τα εργαστήρια και είναι δύσκολο να μπεις σε κάποιο τμήμα αν δεν το περάσεις με την πρώτη (εξαιρούμενοι οι πρωτοετείς που μπαίνουν οπωσδήποτε). Από τους λίγους καθηγητές που έχουμε, αρκετοί δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Επίσης οι αυτοματιστές δεν έχουν αναγνωρισμένα τα εργασιακά δικαιώματα, δηλαδή δημόσιο Ελλάδα, γιοκ. Μόνο στην ιδιωτικό τομέα αν κάνεις κάτι. Περιμένουμε ακόμη από το 1993 κάπου (δε θυμάμαι) να υπογραφούν. Σε αντίθεση με τους απόφοιτους Πληροφορικής που έχουν, αν θυμάμαι καλά. Το μόνο θετικό είναι τα μεταπτυχιακά. Έχει αρκετά και πολλά είναι εξωτερικό. Επίσης να ξες η σχολή έχει πολλή φυσική και μαθηματικά. Αυτά στα λέω σαν πρωτοετής, δικές μου εντυπώσεις, απόψεις, γνώσεις. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και Πληροφορικής πολύ. Μακάρι να περνούσα και εγώ εκεί. Edit: Η Πληροφορική δεν έχει καμία σχέση με τον Αυτοματισμού, παρόλο που στην αρχή έχει αρκετά παρόμοια μαθήματα. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2012 από Makaros1994
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα