NoisePollution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Είμαι 17 χρονών και ξέρετε είμαι από εκείνους που διαβάζουν αρκετά, δεν κάνουν μα...κιες στο σχολείο και γενικά στη ζωή τους κτλ. Αλλά λίγο ανοίγεις την τηλεόραση και μαυρίζει η ψυχή σου, λίγο η σταθερή και απαράλλακτη ρουτίνα, ε βαρέθηκα. Γι' αυτό λέω να δώσω λίγο suspense στη ζωή μου. Και φτάνω στο ερώτημά μου που είναι : "Should I break bad?" Και επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα: Να ξεδώσω για τα καλά ή όχι; π.χ Να αρχίσω να κάνω φόνους; Να μπω σε καμιά τρομοκρατική οργάνωση; Δώστε μου ιδέες και προτάσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
pournaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Είμαι 17 χρονών και ξέρετε είμαι από εκείνους που διαβάζουν αρκετά, δεν κάνουν μα...κιες στο σχολείο και γενικά στη ζωή τους κτλ. Αλλά λίγο ανοίγεις την τηλεόραση και μαυρίζει η ψυχή σου, λίγο η σταθερή και απαράλλακτη ρουτίνα, ε βαρέθηκα. Γι' αυτό λέω να δώσω λίγο suspense στη ζωή μου. Και φτάνω στο ερώτημά μου που είναι : "Should I break bad?" Και επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα: Να ξεδώσω για τα καλά ή όχι; π.χ Να αρχίσω να κάνω φόνους; Να μπω σε καμιά τρομοκρατική οργάνωση; Δώστε μου ιδέες και προτάσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Να βρεις γκομενα(ες) και να την ξεσκισεις στον π.....ο. Θα σε κανει να ξεβαρεθεις για τα επομενα 2-3 χρονια. Μετα βλεπουμε. 3
labyrinth Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 βρες καμιά γκόμενα... ουπς...με πρόλαβε ο Pournaras...
arxaggelos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Έχεις ζμπρώξει τελευταία dude; IBTL edit: 3 στα 3 έχουμε ως τώρα
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MsSuMGj5Pro χουφτωσε χουφτωσε ! 1
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ΞΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ, YOLO LOL ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις