NoisePollution Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Άνοιξα ένα θέμα πρόσφατα: http://www.insomnia.gr/topic/463891-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1/ Δεν ξέρω γιατί οι mods το κλείδωσαν. Μάλλον φοβήθηκαν μη ξεκινήσω καμιά τρομοκρατική οργάνωση μέσω του insomnia forum. Τέλος πάντων εγώ για να είμαι εντάξει θέλω να πω ότι προφανώς δεν αντιληφθήκατε τον σαρκαστικό-ειρωνικό τόνο του μηνύματός μου. Απλά έδινα ή προσπάθησα να δώσω τροφή για συζήτηση πάνω στους διάφορους προβληματισμούς των νέων που απορρέουν από τις πρωτόγνωρες κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες στη χώρα μας. Μάλλον διάλεξα λάθος τρόπο...
athlios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 traganeus εσυ στα πόσα άρχισες το τρομπάρισμα?
traganeus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 traganeus εσυ στα πόσα άρχισες το τρομπάρισμα? Ήταν Δεκέμβρης του 2003, μια κρύα νύχτα του χειμώνα
arxaggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Απλά έδινα ή προσπάθησα να δώσω τροφή για συζήτηση Τρολολολολο
athlios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γενικά προσπάθησε να κρατησεις λιγο τεμπο γιατι σε βλέπω εχεις αρχισει και το χάνεις.
traganeus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γενικά προσπάθησε να κρατησεις λιγο τεμπο γιατι σε βλέπω εχεις αρχισει και το χάνεις. Είχα εναν τραυματισμό που με άφησε λίγο πίσω
athlios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Το βλέπω ρε φίλε, γι αυτο εκανα την επισημανση. Να βοηθησω λιγο. Προσπαθησε να αναπληρωσεις τα κενα.
traganeus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για μένα!!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Τέλος πάντων εγώ για να είμαι εντάξει θέλω να πω ότι προφανώς δεν αντιληφθήκατε τον σαρκαστικό-ειρωνικό τόνο του μηνύματός μου. Αυτά να τα πεις στα παιδιά με τις στολές που περιμένουν με το βανάκι έξω απ'το σπίτι σου. 1
labyrinth Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αυτά να τα πεις στα παιδιά με τις στολές που περιμένουν με το βανάκι έξω απ'το σπίτι σου. ψιλογ@μησε το comment....τσιμπα ενα like..
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ψιλογ@μησε το comment....τσιμπα ενα like.. Πλεονασμος. 2
labyrinth Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πλεονασμος. Έχεις δίκιο...παραφέρθηκα....Φιλιππιάδα btw...γειτονάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις