Προς το περιεχόμενο

Γενικές απορίες


insomnia's

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

είμαι νέος εδω και είπα να κάνω μερικές ερωτήσεις για αρχή. Λοιπόν, σπουδαζω ηλετρονικος μηχανικος κ μηχανικος υπολογιστων και σκέφτομαι να στραφώ προς τα δίκτυα. Ποιά είναι η γνώμη σας γενικά για τον τομέα?Εγκρίνεται? :P Και όσοι έχουν κάποια εμπειρία απο την αγορά εργασίας, ας ενημερώσουν.

Απλά ανησυχώ γιατί όπως έχω διαβάσει και σε άλλα posts στην σχολή κάνουμε αρκετή θεωρία και καθόλου πράξη.Γι'αυτό έχω αρχίσει να ψάχνομαι σιγά σιγά (αν και νομίζω ότι εχω καθυστερήσει λιγάκι).

Επίσης, επειδή είδα αρκετές συζητήσεις για το CCNA κλπ, μου το είχε προτείνει και εμένα ένας γνωστός σαν ιδέα για το μέλλον,πόσοι από εσάς το έχετε παρει και πόσο σας έχει βοηθήσει?(γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για να πετάμε λεφτά).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να πιστοποιήσεις σε κάποιον οτι έχεις γνώσεις, εκτος απο τα κλασσικά πτυχία υπάρχουν και τα λεγόμενα certifications όπως το CCNA, compTIA, Linux κτλ. Εγω είμαι υπερ των certification και μερικές μπορείς να τις πετυχεις σε πολύ καλη προσφορά μέσω κάποιον website συνήθως στην Αγγλία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου,αν ήθελαν και οι υπόλοιποι που ασχολούνται με τον τομέα να μου πουν 2 λόγια θα με βοηθούσε αρκετα!

 

Σόρρυ αν είμαι λίγο αρχάριος γενικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,μπορειτε να μου πειτε με τι να ξεκινησω να ασχολουμαι πανω σε δικτυα περα απο τα βασικα που γνωριζω? Καποια βασικα πραγματα (πρακτικα κυριως) που πρεπει να ξερω αλλα δεν διδασκονται στην σχολη!

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...