greg999 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή και όποια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ ανοίγει, δεν έχω εικόνα.Μετά από πολλές επανεκιννήσεις ανοίγει τελικά, μου βγάζει μήνυμα για επαναφορά συστήματος, την κάνω και τότε ανοίγει. Στην άρχη είπα μήπως κατι δεν πάει καλά με την κάρτα γραφικών αλλά αφού ανοίγει έστω και μετα από αρκετές προσπάθειες, δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα. Το τσέκαρα και για κάποιον ιό, αλλα δεν βρήκα κάτι. Μήπως υπάρχει κάποιος να προτείνει κάτι??
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα. Λοιπών βγάλε την κάρτα γραφικών καθάρισε την (καιρός είναι να καθαρίσεις όλο το PC) και καθάρισε καλά την εσοχή της κάρτας γραφικών, άμα έχεις άλλαξε και το καλώδιο της οθόνης ή έστω βάλε προσωρινά άλλο.
kazaleon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν στο ξανακάνει δοκίμασε να ανοιγοκλείσεις το την οθόνη μερικές φορές, μήπως και φταίει η οθόνη και όχι το PC. Το pc σου έχει κάρτα γραφικών On-board?
gatoulismc21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 επαναφορα συστηματος εννοεις των windows; η bios;
greg999 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ναι είναι on-board. έχω δοκιμάσει την οθόνη σε άλλο υπολογιστή και δουλεύει κανονικά. Επαναφορά συστήματος των Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα