android7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς αν παίζει προσφορά σε Libero πουθενά ???? Ψάχνω να βρω τα up&go αλλά έχουν ανεβάσει τιμές όλοι πάλι
REDODIN7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς αν παίζει προσφορά σε Libero πουθενά ???? Ψάχνω να βρω τα up&go αλλά έχουν ανεβάσει τιμές όλοι πάλι Δεν νομιζω, γιατι δεν δοκιμασεις πανες ιδιωτικης ετικετας ?
android7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Έχω δοκιμάσει και του lidl και pampers κτλ. και τα ποιο απορροφητικά είναι αυτά, ασε που το 6αρι (αν θυμάμαι καλά το νούμερο από το Lidl) της είναι λίγο μικρο πια , φοράμε 7αρι γιατί βγάζουμε αρκετό πράγμα
android7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν ενδιαφέρει κανέναν ο Γαλαξίας έχει 50% στα Libero
AMWN_RA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τωρα γυρισα απο μαρινοπουλου και τα εχει μειον 50%
savvinio82 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 νομίζω μασουτη Αποστολή από το διαστημοπλοιο μου με τη χρήση Insomnia App
android7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 αν ενδιαφέρει κάποιον έχει προσφορά στα ΑΒ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα