Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S3 i9300 Vs i9305


nionionio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα & καλό Σάββατο

Θέλω να θέσω τον προβληματισμό μου σε ευρύ και πιο έμπειρο κοινό ώστε να συλλέξω απόψεις.

Καταρχάς να πω πως ήμουν χρόνια fan της Nokia, έγινα fan της apple με το iPhone4 και 4s και τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το γυρίσω σε Android. Κυρίως γιατί βαρέθηκα το IOS και σκέφτηκα ότι το ip5 δεν θα μου προσφέρει τίποτα παραπάνω εκτός από ότι είναι πανέμορφο J

Άρχισα λοιπόν να ψάχνω το galaxy και κάπου στην μελέτη διαπίστωσα ότι κυκλοφορούν διάφορα μοντέλα. Κοιτώντας δύο από αυτά λοιπόν, βρήκα ότι η διαφορά του κορυφαίου 9305 με το 9300 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι 1gb περισσότερη Ram και η υποστήριξη δικτύου 4g/LTE ή όπως το λέμε.

Άρχισα λοιπόν να αναζητώ το 9305 το οποίο το έχουν πολύ λίγα καταστήματα στην Ελλάδα (ως παραεισαγωγή) κοιτάζοντας δε και τη λύση να το φέρω από κάποια ευρωπαϊκή χώρα.

Οι σκέψεις μου στις οποίες θα ήθελα βοήθεια είναι οι εξής:

  1. Έχουν κάποια άλλη τεχνική διαφορά τα δύο μοντέλα εκτός από αυτές που ανέφερα;
     
  2. Τι παίζει με τα updates του Android; Είναι ασφαλές να πάρω κινητό από το εξωτερικό; Από ότι κατάλαβα παίρνεις update ανάλογα με τον πάροχο που είναι δηλωμένο το κινητό. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει;
     
  3. Τρίτο και βασικότερο: αξίζει να κυνηγήσω το 9305 για τη ram και το LTE; Θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να πάω να πάρω ένα από ΓΕΡΜΑΝΟ κλπ.(με μία μικρή επιδότηση) και να μην ψάχνομαι με άσχετα καταστήματα και παραεισαγωγές…

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και περιμένω να ακούσω τις σκέψεις της παρέας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά χαρά,

η μοναδική άλλη διαφορά εκτώς αυτών που αναφέρεις (κ έχω προσέξει),είναι το ακόμα χαμηλότερο SAR στο i9305.

 

Eίναι απόλυτα ασφαλές να πάρεις τηλέφωνο από εξωτερικό,παίρνεις όλα τα official updates με διαφοροποιήσεις στις ημερομηνίες.Απλά πρόσεξε,ανάλογα τη χώρα που θα το πάρεις,ενδέχεται να μην υπάρχει menu στα ελληνικά,για ορισμένους είναι πρόβλημα (αν το πάρεις από EU θα έχει ελληνικά).

 

Με τη RAM τώρα τι να σου πω ..ανάλογα τη χρήση υποθέτω.Γενικά δε θα έχεις πρόβλημα σε καμία περίπτωση με το 1gb - το τηλέφωνο πάει σφαίρα - και το 4g δεν είναι ευρέως διαδεδομένο ακόμα (1-2 πάροχοι δίνουν πιλοτικά?).

 

Άν είσαι gadgetakias με την έννοια ότι θες πάντα το top notch,χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιείς όλες τις δυνατότητες,πας στο 9305,αλλιώς πας στο κλασικό που είναι σε εξαιρετική τιμή atm (440e συσκευή,δεν ξέρω που παίζει το 9305).

 

Good luck!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanx για την απάντηση,

το θέμα τον μενού δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, με αγγλικό μενού τα χρησμοποιώ.

SAR είναι η ακτινοβολία;

 

Gadgetakias κλπ ναι είμαι, γιαυτό το ψάχνω... απλα σκέφτομαι μήπως τσάμπα ψάχνω να βρω το 9305 (που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο να το βρώ) και ουσιαστικά η διαφορά των μοντέλων δέν αξίζει τον κόπο... μήπως είναι απο εκείνα τα πράγματα που δεν θα σε πειράξουν ποτέ αν δεν φτάσεις να δείς τα δύο κινητά δίπλα δίπλα... (καταλαβαίνεις)

 

Anyway, Thanx a lot!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...