gtferrari Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για αλλαγή προγράμματος σε cosmote. Βασικά έχω 18μηνο συμβόλαιο και έχουν περάσει 9 μήνες και τώρα μπορώ να αλλάξω το πάγιο μου. Ξέρει κανείς μέχρι πόσο μπορώ να το κατεβάσω? Είμαι υποχρεωμένος να πάω σε κάποιο από τα απεριόριστα πακέτα που έχει ή μπορώ να πάω όπου θέλω όπως εδώ: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T15/xml/Personal__contractplans__contractplan_mideniko/section/OtherTariffPlans . Ρωτάω γιατί θέλω να μηδενίσω το πάγιό μου και να πάω να κάνω καινούργια σύνδεση (μάλλον σε άλλη εταιρία) για να πάρω και το iphone 5!
gs20309 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για αλλαγή προγράμματος σε cosmote. Βασικά έχω 18μηνο συμβόλαιο και έχουν περάσει 9 μήνες και τώρα μπορώ να αλλάξω το πάγιο μου. Ξέρει κανείς μέχρι πόσο μπορώ να το κατεβάσω? Είμαι υποχρεωμένος να πάω σε κάποιο από τα απεριόριστα πακέτα που έχει ή μπορώ να πάω όπου θέλω όπως εδώ: http://www.cosmote.g...therTariffPlans . Ρωτάω γιατί θέλω να μηδενίσω το πάγιό μου και να πάω να κάνω καινούργια σύνδεση (μάλλον σε άλλη εταιρία) για να πάρω και το iphone 5! τα 18μηνα συμβόλαια βάση της καινούργιας πολιτικής έχουν δυνατότητα μετάβασης στο 12μηνο σε χαμηλότερο πρόγραμμα. Αλλά για να είσαι σίγουρος ρώτα κατευθείαν σε ένα κατάστημα ή στο 13838. λογικά το χαμηλότερο που μπορείς να πας είναι στο 20 αλλά μπορείς να πάρεις τηλ. να ζητήσεις και καλά μετατροπή σε καρτοκινητό για να τους κάνεις να σου δώσουν κάποια έκπτωση και ταυτόχρονα να ζητήσεις να μεταβείς στο χαμηλότερο πακέτο. that's the only way. Δες πρώτα τις επιδοτήσεις που θα βγουν βέβαια για το 5άρι γιατί είναι ολίγοντι μικρές.
gtferrari Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Έχω πάει και έχω ρωτήσει για το συμβόλαιο και μου είπαν ότι στους 9 μήνες μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο. Απλά ρώτησα μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω. Πάντως από την εφαρμογή της cosmote με αφήνει να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω ακόμα και σε καρτοκινητό με μικρότερο όμως πάγιο τα 20 ευρώ.
gs20309 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σαν τι παραπάνω ψάχνεις? Μηδενικό πάγιο κτλ μόνο αν στο κάνουν χαριστικά μέσω 13838 αν πεις ότι για οικονομικούς λόγους θέλεις να το μειώσεις, αλλιώς μόνο αν κλείσεις 18μηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα