assenav Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ερώτηση έχω τον πίνακα αλήθειας και θέλω να φτιάξω το λογικό κύκλωμα, πως μπορώ να το κάνω??
Lanike71 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 ερώτηση έχω τον πίνακα αλήθειας και θέλω να φτιάξω το λογικό κύκλωμα, πως μπορώ να το κάνω?? Γράφεις τη συνάρτηση,κάνεις απλοποιήσεις και "ζωγραφίζεις" σύμφωνα με τους κανόνες,πύλες ΑΝD=πολλαπλασιασμός,OR=πρόσθεση κλπ. Αν δεν ξέρεις τίποτα από αυτά,υπάρχουν και software που κάνουν τη δουλειά. Τι από τα 2 θα κάνεις;
nilosgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Απ τον πινακα θα βρεις τη συναρτηση αληθειας* και μετα ολα ειναι ευκολα *σαν αθροισμα γινομενων ή σα γινομενο αθροισματων EDIT: Lanike71 με προλαβες
assenav Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 οκ ευχαριστώ παιδιά θα το παλέψω και ότι άλλη απορία θα σας ρωτήσω...αν και άσχετη απ' ότι φαίνεται θα το παλεύω πολλές ώρες... Γράφεις τη συνάρτηση,κάνεις απλοποιήσεις και "ζωγραφίζεις" σύμφωνα με τους κανόνες,πύλες ΑΝD=πολλαπλασιασμός,OR=πρόσθεση κλπ. Αν δεν ξέρεις τίποτα από αυτά,υπάρχουν και software που κάνουν τη δουλειά. Τι από τα 2 θα κάνεις; θα παλέψω τον πρώτο τρόπο και αν δω τα σκούρα τα ξαναλέμε... ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα