johnbond Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Είδα αυτό το βίντεο που μιλάει για το σωστό τρόπο ζυγίσματος. Και εκτός των άλλων λέει και οτι οι ηλεκτρονικές ζυγαριές επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό απο την θερμοκρασία. Στο πείραμα που έκανε η μέτρηση αυξήθηκε μέχρι ένα κιλό στα 45 περίπου που ζύγιζε λόγω της αλλαγής θερμοκρασίας. Άρα για παράδειγμα μια γυναίκα που ζυγίζεται και βλέπει οτι πήρε ένα ,ενάμιση κιλό μπορεί να είναι αποτέλεσμα λανθασμένης μέτρησης,οπότε τσάμπα ο πανικός και η δίαιτα. Θέλω να δοκιμάσω και εγώ το πείραμα για να δω αν η δικιά μου χάνει. http://www.youtube.com/watch?v=cYMNPP2ZR1U
Haldol Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δε ξέρω αν φταίει η τιμή, αλλά τείνω να συμφωνήσω στην πρόταση "οι ηλεκτρονικές ζυγαριές είναι ότι να'ναι". Έχω μια ζυγαριά του Carrefour η οποία υποστηρίζει και λειτουργία λιπομέτρησης, μέτρησης υγρών, κλπ. Καλά, σε αυτά όλες χωλαίνουν, δε με απασχολεί. Αλλά στο ζύγισμα; Μία μέρα ανεβαίνω πάνω με παντόφλες και ρούχα και με βγάζει ~65 κιλά. Μετά βγάζω τα ρούχα, ανεβαίνω ξυπόλητος... και δείχνει ~66 κιλά. Οι δυο μετρήσεις με διαφορά ενός λεπτού, σε ίδια θερμοκρασία - υγρασία - ίδια όλα. Εγώ αφαίρεσα βάρος, η ζυγαριά μ' έδειξε βαρύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα