Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

έχω μια μαύρη μπλούζα με ασπρο γιακά και ενα πράσινο καρό πουκάμισο με ασπρα τετραγωνάκια.

σε πλύση που έγινε μαζί με καφέ σεντόνι έγινε ανταλλαγή χρωμάτων και όπου υπήρχε άσπρο, έγινε γκρί-καφέ. τα ρούχα δεν τα αφησα να στεγνώσουν.

αν βάλω λευκαντικό ή υπερλευκαντικό θα επανέλθει το ασπρο χρώμα ή θα επηρεαστούν και τα υπόλοιπα χρώματα ;

αυτή τη στιγμή δοκιμάζω την ξεβαφή πλυντηρίου για 2η φορά (με μεγαλύτερη δόση)

---Χλωρίνη αποκλείεται να βάλω---

ευχαριστώ

Δημοσ.

Λοιπόν το έχω πάθει κι εγώ.Αγαπημένη μπλούζα.Δοκίμασα τα πάντα,λευκαντικό,σόδα,λεμόνι,άσπρο ξύδι τίποτα.Τελικά σκεπτόμενη ότι η μπλούζα είναι για πέταμα έβαλα ένα AZAX πολυκαθαριστικό που είχα στο μπάνιο.Το χρώμα έφυγε χωρίς να πάθει κάτι το ρούχο.Δεν το πίστευα.Δεν μου ξανασυνέβει για να είμαι 100% σίγουρη ότι δουλεύει,πάντως στην μπλούζα δούλεψε-μπορεί να έχει αμμωνία δεν ξέρω.Αυτά.

Αυτό εννοώ.

Δημοσ.

Μαφαλντα ΣΟΒΑΡΑ; :confused: με Αζαχ ξαναρθε μπλουζα στο φυσιολογικο της χρωμα;;;;

Η μανα μου οταν την εχει πατησει ετσι,βαζει το ρουχο μονο του σε λεκανη με ξεβαφη πλυντηριου(δε θυμαμαι μαρκα)

Γενικη συμβουλη: αν εχετε αμφιβολια για το αν θα ξεβαψει η οχι το χρωμα του ενος ρουχου σε αλλο βαλτε μια χρωμοπαγιδα μεσα για σιγουρια...

Δημοσ.

Σοβαρά.Το έβαλα στα χαζά-νεύρα είχα-και έφυγε το χρώμα.Η μπλούζα δεν είχε βάψει παντού αλλά σε κάποια σημεία,εκεί ψέκασα με το ΑΖΑΧ και ειλικρινά δεν το πίστευα.Λεωνίδα αν το δοκιμάσεις πες μας αν καθάρισε.Μην στεγνώσει το ρούχο.

Δημοσ.

τραγωδία στη 2η πλύση!!! αφού απελπίστηκα κ έβαλα 2πλάσια δόση και απο 40 βαθμούς ανέβασα στους 60 η μπλούζα πήρε κιτρινίλα πάνω στο μαύρο και το πουκάμισο συνέχισε να είναι καφέ ! ο γιακάς ούτε για αστείο δεν άλλαξε το γκρι ...

στη συνέχεια έβαλα λίγο νερό σε ενα κουβά τα έριξα μεσα για 3-4 ώρες με 1 φακελάκι ξεβαφή και πήγα για καφέ ! όταν γύρισα η μπλούζα είχε γίνει καφέ με λίγες μαυρες στάμπες και το πουκάμισο πορτοκαλί ...

το θετικό ειναι πως το πουκάμισο μάλλον φοριέται και θα μου πηγαινει και το πορτοκαλάκι... η μπλούζα δεν φοριέται !!! σκέφτομαι να τη βάψω μαύρη με ανεξίτηλη μπογιά για ρούχα ! ολόμαυρη θα φοριέται τουλάχιστον ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...