rezoma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έστω οτι τελειώνεται το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της Ασοεε και έχετε την δυνατότητα να κάνετε ενα master στην Ευρωπη. Τι master κατά την γνώμη σας εχει περισσότερη επαγγελματική απορρόφηση? Τι πουλάει με λιγα λόγια ποιο πολύ αυτην την στιγμή στην Ευρωπαϊκή αγορά και κυρίως την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ αγορά? Έχω ακούσει οτι τώρα τελευταία οτι εχει συνδυασμό οικονομικών και πληροφορικής είναι top! Έχετε κάποια άποψη επι αυτού? Θα εκτιμούσα πολυ οποιαδήποτε απάντηση! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2012 από rezoma
alan2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τελείωσα το οικονομικό της ΑΣΟΕΕ, το μεταπτυχιακό στο οποίο γράφτηκα είναι το διετες της πληροφορικής του πανεπιστημίου Πειραιά. Δέν ξέρω αν πουλάει όσο ενα πχ ΜΒΑ , αλλα πήγα γιατι μου αρέσει το αντικείμενο.Ο συνδυασμός πληροφορικής και οικονομικών πιστεύω είναι καλός για οποιον ασχοληθεί με πχ Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
rg550 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 για να πάρεις όσο το δυνατό περισσότερες απαντήσεις προσδιόρισε για ποιά Ευρωπαική χώρα ενδιαφέρεσαι... για παράδειγμα δεν θα ζητάνε τα ίδια "βιογραφικά" στη Σλοβακία με την Γερμανια...
rezoma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 για να πάρεις όσο το δυνατό περισσότερες απαντήσεις προσδιόρισε για ποιά Ευρωπαική χώρα ενδιαφέρεσαι... για παράδειγμα δεν θα ζητάνε τα ίδια "βιογραφικά" στη Σλοβακία με την Γερμανια... Για την Γερμανία ενδιαφέρομαι κυρίως φίλε μου!
in2dark Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Κανε οτι εχει σχεση με quantitative και προγραμματισμο και θα βρεις ευκολα δουλεια στην φρανκφουρτη. Φυσικα μαθε και τελεια γερμανικα.
rezoma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Κανε οτι εχει σχεση με quantitative και προγραμματισμο και θα βρεις ευκολα δουλεια στην φρανκφουρτη. Φυσικα μαθε και τελεια γερμανικα. Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Πως θα μπορούσα να συνδυάσω την σχολή μου, με προγραμματισμό? Και τι είδους προγραμματισμό?
in2dark Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνω για το phd αλλα μπορει και να το κανει αργοτερα. Οι συναδελφοι μου παντως στην γερμανικη επενδυτικη τραπεζα δεν ειχαν phd, καποιοι το καναν κατα την διαρκεια. Ακομα κει ειναι παντως με fat salaries.... 100 χιλιαρικα περιπου το χρονο.... Αυτα... και καλη τυχη!!!
CarbonFibre Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Αν θέλεις την αποψή μου είναι καλύτερο να κάνεις ένα MBA από το να κάνεις μεταπτυχιακό πληροφορικής. Για θέσεις που έχουν σχέση με πληροφορικη-διοικηση συνήθως προτιμούν πληροφορικούς με mba ή εμπειρία σε management και όχι το αντίθετο. Στα οικονομικά όλοι κυνηγούν το investment banking από αυτά που έχω δει. Αν επιμένεις σε ΙΤ finance ρίξε μια ματιά σε αυτό το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα