hud_red_ekfik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Γειά σας , Λοιπόν έφτιαξα ενα πρόγραμμα στη visual basic , και το ανέβασα στο internet , μόλις το κατέβασα , ο chrome μου τον έβγαλε "io" και επικινδυνο software ! τι να κάνω ???
isay Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το προγραμματάκι που έφτιαξες μήπως είναι κατα τύχη server installer;
hud_red_ekfik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 @Tmark ναι @NikosKallithea ok @ isay οχι γιατι ?
ipduh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 hud_red_ekfik h4x0r m4j0r, αλλαξε την κατάληξη με οτιδήποτε εκτός από .exe , .bat , κτλ και θα 'σαι κομπλέ ... 1
hud_red_ekfik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ναι,αλλα μετά θα πρέπει ο άλλος να την ξανα-αλλάξει ?
computeras13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το πιο απλό είναι να το ανεβάσεις σε ένα συμπιεσμένο αρχείο όπως προαναφέρθηκε.
hud_red_ekfik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 οκ,αυτό θα κάνω. Κάτι άσχετο , αφτή την μπάρα , που έχεις στο description μπορώ να την φτιάξω στο flash ?
ipduh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ναι,αλλα μετά θα πρέπει ο άλλος να την ξανα-αλλάξει ? ναι, συμπιεσέ το όπως λενε τα παιδια ... το 'πα απλώς για να ξέρεις ... και σε περίπτωση που ο Chrome γίνει πιο έξυπνος. αυτη η μπάρα είναι ένα animated gif και είναι εδώ http://i.imgur.com/lHGmL.gif πως το κάνεις με flash? .... ιδέα δεν έχω ...
hud_red_ekfik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Καλά,σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 αυτο γινετε και σε εμενα το δοκιμασα και σε zip αλλα τιποτα παλι τα ιδια
ipduh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 αυτο γινετε και σε εμενα το δοκιμασα και σε zip αλλα τιποτα παλι τα ιδια δοκίμασες να αλλάξεις τις καταλήξεις των αρχείων?
computeras13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 οκ,αυτό θα κάνω. Κάτι άσχετο , αφτή την μπάρα , που έχεις στο description μπορώ να την φτιάξω στο flash ? Όπως είπε ο @ipduh αυτό που έχω στην υπογραφή μου είναι εικόνα gif. Τώρα για flash σαφώς και μπορείς να το κάνεις. Έχω δουλέψει σε μια παλιά έκδοση director μόνο οπότε δεν μπορώ να σου δώσω πολλές λεπτομέρειες απλά φαντάσου οτι έχεις το κουτάκι που είναι η μπάρα και τα τετραγωνάκια που την διασχίζουν. Σε κάθε "σκηνή" θα μετατοπίζεις απλά την θέση από τα τετραγωνάκια. Κάπως έτσι πάει το πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα