Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα πρόβλημα πολύ περίεργο...

πριν λίγες μέρες το ΗΡ πολυμηχάνημα που έχω άρχισε να κάνει νερά του στυλ ότι για να λειτουργήσει έπρεπε να ανοίγω τη θύρα των μελανιών και να την ξανακλείνω και έτσι συνέχιζε. Ασχετο ίσως και ταυτόχρονα πήγα να εκτυπώσω από word και μου λέει δε μπορεί να βρεθεί εκτυπωτής...όλα αυτά ξαφνικά αν και άλλαξα αντι-ικό 1-2 μέρες πριν.

Πάμε λοιπόν να επανεγκαταστήσουμε το πρόγραμμα All-in-One του πολυμηχανήματος και κάπου στο 54% μου βγάζει διαρκώς μήνυμα: ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΣΚΟΥ G...

Εγώ τέτοια μονάδα δεν έχω ούτε είχα. Εχω χωρισμένο σε 2 partitions το σκληρό μου (C & D) και Ε είναι το CD/DVD rom στον υπολογιστή μου (ένας ΗΡ φορητός είναι). Δεν έχω πάνω του εκείνη την ώρα ούτε flash usb ούτε τίποτα άλλο. Κάτι έχει κολλήσει στα γράμματα των δίσκων ή συμβαίνει κάτι άλλο γιατί δε με αφήνει να προχωρήσω. Μάλιστα μετά κολλάει και δε με αφήνει να ξαναπατήσω setup την εγκατάσταση και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Αλλά προγράμματα, ίντερνετ κτλ με αφήνει άνετα να τα κάνω.

Απενεργοποίησα και μετά απεγκατέστησα και το αντι-ικό μήπως έφταιγε αυτό τίποτα..

Αντέγραψα το cd με το πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας και έκανα εγκατάσταση και από εκεί μήπως έφταιγε κάτι στο cd ή στο cd-rom αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα...

Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό το θέμα;

Προφανώς έχει κολλήσει σε κάποιον εικονικό δίσκο G που όμως ποτέ δεν είχα ή έφτιαξα...

Παρακαλω βοήθεια !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...