oallosmoueautos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οποιος εχει κανει παρομοιο πραγμα ή εχει γνωσεις απο συμβολαιογραφικα παρακαλω πολυ να μου απαντησει στην ερωτηση μου.. Ο πατερας μου μου εχει κανει ενα μη ανακλητέο πληρεξουσιο ωστε να απαληφθει ενας ορος που μου εβαλε στην γονικη παροχη και ετσι να εχω το δικαιωμα να πουλήσω ενα σπίτι.. Ολα τα πληρεξουσια μπορουν να ανακληθουν.. Το θεμα ειναι πώς εγω θα καταλάβω οτι εχει κανει ανάκληση.. Δηλαδη πες οτι εγω βρισκω αγοραστη και συμφωνω να του πουλήσω το σπίτι.. Αν ο πατερας μου πχ δεν θελει να πουληθει και ανακαλέσει το πληρεξουσιο πως θα το καταλάβω εγω?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Την ανάκληση του πληρεξουσίου όταν γίνεται στη επιδίδει δικαστικός επιμελητής.
oallosmoueautos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Την ανάκληση του πληρεξουσίου όταν γίνεται στη επιδίδει δικαστικός επιμελητής. α μαλιστα.. δηλαδη ερχεται και σε βρισκει ο επιμελητης και σου λέει φερε μου το πληρεξουσιο σου γιατι ειναι ακυρο.. ΟΚ.. 1000 ευχαριστω
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Σου επιδίδει την ανάκληση, φαντάσου την κάτι σαν εξώδικο. Ένα χαρτί που λέει "ανακαλω το πληρεξούσιο κτλ κτλ". Το πληρεξούσιο δεν ξέρω κατα πόσο στο ζητάει πίσω, αλλά και να μη το ζητήσει, έτσι και το χρησιμοποιήσεις θα μπλέξεις πολύ άσχημα.
oallosmoueautos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Σου επιδίδει την ανάκληση, φαντάσου την κάτι σαν εξώδικο. Ένα χαρτί που λέει "ανακαλω το πληρεξούσιο κτλ κτλ". Το πληρεξούσιο δεν ξέρω κατα πόσο στο ζητάει πίσω, αλλά και να μη το ζητήσει, έτσι και το χρησιμοποιήσεις θα μπλέξεις πολύ άσχημα. Καταλαβα. Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα