Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Παίδες έχω χάσει τον μπούσουλα σχετικά με την συσκευή HTC One X!

Την αγόρασα πριν από λίγο καιρό από ένα παιδί, ο οποίος το είχε "ξεκλειδώσει". Από τότε έχω χάσει τον ύπνο μου σχετικά με την εγγύηση. Άλλοι λένε πως δεν υπάρχει εγγύηση μόνο για αλλαγή μητρικής, άλλοι λένε πως και ηχείο πχ να θέλει αλλαγή δεν το καλύπτει η εγγύηση λόγω ξεκλειδώματος, άλλοι λένε πως και να γίνει relock πάλι θα είναι χωρίς εγγύηση γιατί θα υπάρχει στα αρχεία της htc, οπότε δεν ξέρω ποιον να πιστέψω και ποιον όχι.

Όσοι είναι σίγουροι για τις γνώσεις τους παρακαλώ να απαντήσουν, πραγματικά χρειάζομαι κάποια καθοδήγηση.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Η εγγυηση χανεται εφοσον εχει ξεκλειδωθει. Εχουνα αναφερθει ομως περισταυικα οπου στο σερβις εκαναν τα στραβα ματια.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τι εννοείς,έχει "ξεκλειδωθεί?Είναι rooted το τηλέφωνο?

Για όσο είναι rooted δεν ισχύει η εγγύηση,μόλις κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων συνεχίζει να σε καλύπτει.

Δημοσ.

Nαι, το κινητό είναι rooted. Δηλαδή αν κάνω relocked θα ξαναέχω εγγύηση? Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου απορία, όλοι λένε κάτι διαφορετικό. Εσένα ποιος στο έχει πει?

Σε ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Αλλαξα τον τιτλο σε κατι πιο σαφες. Παρακαλω να ειστε περιγραφικοι στους τιτλους των θεματων σας. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...