Tzimmys Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Να σας πω την εμπειρία μου, μπας και μπει κανείς σε αντίστοιχη διαδικασία. Πριν κανα 4άρι χρόνια, πήρε η μάνα μου ένα επώνυμο ψυγείο 800ων ευρώ. Πριν λίγες μέρες έγινε διακοπή ρεύματος και από τότε δούλεψε για λίγες μέρες κάνοντας κάτι ήχους, ώσπου τελικά "πέθανε". Πήρα τηλ στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι στην πλακέτα. Την έβγαλα, βρήκα έναν πυκνωτή φουσκωμένο, την πήγα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και με 1 ευρώ βάλαμε καινούριο πυκνωτή. Ο μάστορας μου είπε ότι αυτός που φορούσε πάνω ήταν της πλάκας. Και θέλω να ρωτήσω τώρα, πάντα με γνώμονα ότι το ψυγείο ήταν εκτός εγγύησης: Αν ερχόταν μάστορας, θα άλλαζε μόνο τον πυκνωτή ή θα μας έλεγε ότι η πλακέτα είναι καμένη? Πόσα λέτε να μας χρέωναν? Δικαιολογείται ψυγείο των 800ων ευρώ να φέρει 1 πυκνωτή της πλάκας, από σύνολο δύο? Πόσα θα γλυτώσουν? Και κλείνοντας, βέβαια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το τι θα συνέβαινε πραγματικά, αλλά στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο. 1
Nikosgiann Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K2eNQvHRmC8 4
pant13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 100% θα σου λεγανε πλακετα. Ειχα την ιδια κουβεντα με εναν γνωστο μου που εκανε αφτην την δουλεια και θα επερνε και την παλια και θα την επισκευαζε και θα την ξαναπουλουσε αμα εβρισκε. Επισκευσα και εγω σε ενα δικο μου ψυγειο με κοστος 5Ε.
Tzimmys Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Υπάλληλος γραφείου φίλε, αλλά πιάνομαι με τα πάντα.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 η ποιότητα των ηλεκτρονικών είναι σχεδόν πάντα της πλάκας σε τέτοιες συσκευές (καθημερινής χρήσης). Και εννοώ τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά των στοιχείων. Προφανως οι εταιρίες κοβουνε απο παντού. Στα ηλεκτρονικά μπορείς να βγάλεις αρκετό κέρδος
pournaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Υπάλληλος γραφείου φίλε, αλλά πιάνομαι με τα πάντα. Δεν το 'πα απο κακο, απλα ηθελα να δω σε τι τομεα εισαι. Καλως η κακως η γνωση πληρωνεται σε ολες τις εργασιες, και αφου εισαι τυχερος και καταπιανεσαι με ολα, θα εχεις διπλο κερδος. Ενας ομως ας πουμε ξυλουργος, που δεν εχει τετοιες γνωσεις, θα τον τσεκουρωσει ο ηλεκτρολογος, αλλα αντιθετα, ο ξυλουργος θα τσεκουρωσει τον ηλεκτρολογο οταν θα παει να του φτιαξει πχ μια ξυλινη ντουλαπα.
kanesaxo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 MΜια απτα ιδια με μια ακριβη για την εποχή οθονη samsung. Απ'οτι εμαθα μετά, καιγοντουσαν 2 πυκνωτες στην πλακέτα τροφοδοσίας, οι οποιοι μανίσιοι είχαν μισο ευρώ ο ένας, ενώ οι αντίστοιχοι καλοί κόστιζαν...3ε ο ενας. Κι ετσι οταν την πηγα στο σερβις (1 μηνα πριν ληξει η εγγυηση) μου ειπαν πως ολες χαλάνε σε 2-3 χρόνια, απ'το ίδιο πράγμα...Τι να πείς.
Tzimmys Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δεν το 'πα απο κακο, απλα ηθελα να δω σε τι τομεα εισαι. Καλως η κακως η γνωση πληρωνεται σε ολες τις εργασιες, και αφου εισαι τυχερος και καταπιανεσαι με ολα, θα εχεις διπλο κερδος. Ενας ομως ας πουμε ξυλουργος, που δεν εχει τετοιες γνωσεις, θα τον τσεκουρωσει ο ηλεκτρολογος, αλλα αντιθετα, ο ξυλουργος θα τσεκουρωσει τον ηλεκτρολογο οταν θα παει να του φτιαξει πχ μια ξυλινη ντουλαπα. Δεν το πήρα κακά, τι είπες που θα μπορούσα να πάρω στραβά? Και είναι όντως αλήθεια αυτό που λες, έτσι συμβένει. Αλλά άλλο είναι το "η γνώση πληρώνεται" και άλλο το "θα σου πω ψέμματα και θα σε κλέψω". Ίσως και να έχεις δίκιο βέβαια, αν έπαιρναν 5 ευρώ για μια τέτοια δουλειά, πώς θα συντηρούταν οι ίδιοι? Μπορεί όταν πραγματικά υπήρχε σοβαρό πρόβλημα? Δεν ξέρω...Ή μπορεί να σου λέγανε την αλήθεια και να χρεώνανε κάτι λογικό.
kfyros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 παπάντζα παντού ρε φίλε... θα σε χρεώνανε κανένα 100άρι, έτσι δουλεύουν όλοι, στην απατεωνιά ..
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 μου βαζεις φυτιλιες τωρα γιατι εχω μια καμμενη πλακετα απο a/c...
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/200141-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-laptop/page__st__30
Tzimmys Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 τι προβλημα ειχε το ψυγειο ακριβως? Μετά από διακοπή ρεύματος, κάθε περίπου 15 λεπτά έκανε έναν προειδοποιητικό ήχο, αλλά δούλευε κανονικά. Μετά από περίπου 3 ημέρες, σταμάτησε να δουλεύει εντελώς.
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 χμ.εγω εχω 2 ψυγεια που δουλευει το μοτερ τους,αλλα δε βγαζουν ψυξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα