Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα περιστατικό που παρατήρησα και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, είτε προς σχολιασμό είτε προς εξήγηση:

Είμαι κάτοχος ενός Sony Ericsson xperia play. Πριν από περίπου 6 μήνες είδα ότι το ρολόι του άρχισε να πηγαίνει μπροστά. Δεν το σπουδαιολόγησα και κάποια στιγμή διόρθωσα την ώρα. Μετά από 3-4 εβδομάδες παρατηρώ ότι αρχίζει ξανά να κάνει το ίδιο. Σε ψηφιακό ρολόι δεν είχα ξαναπαρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο. Το ρύθμισα ώστε να μην παίρνει την ώρα από το δίκτυο ενώ ξαναρύθμισα την ώρα, αλλά μετά από μερικές μέρες τα ίδια. Ενώ λοιπόν είχα αρχίσει πλέον να συνηθίζω στην ιδέα ότι το ρολόι του κινητού μου δεν θα έπρεπε να το εμπιστεύομαι, είδα κάπου κάποιο τρόπο για να κάνω rooting στη συσκευή και λόγω του ότι πολλές εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες ούτε διαγράφονται, ούτε μετακινούνται στην SD (πράγμα απίστευτα σπαστικό, όσο και προσβλητικό για μένα ως πελάτη, από τη στιγμή που θα πρέπει να έχω προκαθορισμένες ανάγκες με το ζόρι, όπως facebook και gps, τις οποίες ακόμη κι αν δεν τις θέλω θα πρέπει να τις έχω, άσχετα αν δεν είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία της συσκευής), αποφάσισα εν ολίγοις να το κάνω, μιας και ούτε εγγύηση παίζει πια. Κάνοντάς το λοιπόν, εγκατέστησα και το Root App Delete και ότι δεν χρειαζόμουν ούτε εγώ, αλλά ούτε και το κινητό για να λειτουργήσει όπως facebook, gps και προεγκατεστημένα παιχνίδια τα απεγκατέστησα. Από τότε, πέρα από την απελευθέρωση σημαντικού χωρού στη μνήμη, αλλά και ξελάφρωμα των εργασιών στο παρασκήνιο, ουδέν πρόβλημα και με το ρολόι! Μπορεί κάποιος να εξηγήσει που μπορεί να ωφείλεται αυτή η βλάβη εξ αρχής και η διόρθωσή της κατ' επέκταση;

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις να εχω δει κατι αναλογο, υποθετω καποια εφαρμογη συστηματος ή οχι, εκανε conflict με την εφαρμογη του ρολογιου.

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει οτι όταν το system partition είναι full, υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Αφήνοντας γύρω στα 30ΜΒ ελεύθερα, το Android αμέσως έχει άλλο αέρα.

Μπορεί φυσικά να ταξίδευες στο χρόνο και να μην το είχες καταλάβει. Χαχαχαχαχα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...