Exwapories Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα πεδια, ειχα στο pc μου 2 πεντακοσαρες (kingstom)ram συνολο 1g με τοσο δεν παω πουθενα οποτε πηρα μια 2g επιπλεον...λοιπον μολις την βαζω βλεπω οτι εχω συνολικα 1,5g ενω κανονικα επρεπε να ειχα 3g τι φτεει?εγω πιστευω πως μαλλον η μητρικη μου επηδη ειναι 6 χρονων δεν συκωνει 3g αλλα το max 1.5g..η φτεει κατι αλλο?τις ειχα βαλει την 2giga στην αριστερη και τις αλλες 2 πεντακοσαρες στην δεφια ωστε να τις διαβαζει αλλα τπτ..1.5 ελεγε επισης πεζει μετα απο τις πολλες τις αλλαγες να τις εκαψα και τις 2 πεντακοσαρες γιατι οταν εβγαλα την 2g και εβαλα σκετα τις 2 πεντακοσαρες δεν μου εδιχνε στην οθονη...
Rod@X Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ποια μητρική έχεις? Στο site του κατασκευαστή θα δεις τι σηκώνει , αφού δουλεύει δεν έκαψες τίποτα.
Exwapories Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 http://www.gigabyte......<br /><br />αυτην εχω....μεχρι 4g λεει μας δουλευει? και εβαλα + αυτην την ram http://www.e-shop.gr...l?id=PER.553931 βασικα τωρα απο οτι ειδα εδω http://download.giga...ga-945pl-s3.pdf λεει πιες ram υποστηριζει και στις kingstom που πηρα εγω δεν εχει αυτην που αγορασα....αλλα και παλι μου την διαβαζει απλα δεν την διαβαζει σαν 2g αλλα ως 1.5g ειτε την εχω μονη της ειτε την εχω με τις αλλες 2 πεντακοσαρες ram (οπως και να τις βαλω δηλαδη μου δειχνει 1.5g) ενω max επρεπε να ειχα 3g...
Rod@X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Βλέπει 4χ1. Αν την ανταλαξεις με 2Χ1 gb μαλλον θα τις δει όλες.
Exwapories Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 4x1 μαλιστα εισε συγουρος?γιατι δεν λεει τπτ τετοιο ξεκαθαρα λεει 4slots με max μνημη 4g....εγω τωρα που εχω 2g και 2 απο 500 ?δεν μπορω να κανω τιποτα ε??πρεπει να παρω καινουργιες?μηπως γινετε να κανω ανταλλαγη προιοντος?την πηρα απο e-shop..
Rod@X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω από εκεί αλλά εδώ στις αγγελίες του forum θα βρεις σίγουρα. Δοκίμασε με δανεικές πρώτα να βεβαιωθείς
Exwapories Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ρεσυ τωρα ειμαι με την 2g ram και δεν ξερω για ποιον λογο δεν μου δειχνει οθονη!!!τον ανοιγω κανονικα αλλα δεν μου δειχνει οθονη??ξες τι μπορει να εχει?εγω πιστευω σκληρος ειναι η καπιο καλοδιο του σκληρου θα το testaro..
doakes Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Βγαλτη τελειως την 2αρα δεν κανει για τη μητρικη σου.Πηγαινε αλλαξε την με 2x1GB αν ειναι καινουργια.Την ειχα κι εγω την μητρικη σου και σε διαβεβαιωνω οτι παιρνει ως 4 dimms του 1GB! 1
Rod@X Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ρεσυ τωρα ειμαι με την 2g ram και δεν ξερω για ποιον λογο δεν μου δειχνει οθονη!!!τον ανοιγω κανονικα αλλα δεν μου δειχνει οθονη??ξες τι μπορει να εχει?εγω πιστευω σκληρος ειναι η καπιο καλοδιο του σκληρου θα το testaro.. Βγάλτη από το μηχάνημα και άλλαξε τη αν μπορείς στο κατάστημα που τη πήρες; μόνο προβλήματα θα σου κάνει! Διαφορετικά βάλε αγγελία για 2Χ1 GB, αν είναι δυνατόν ίδιες με τις 2 πεντακοσάρες που έχεις
doakes Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μπλοκαρε μαλλον η μητρικη.Μου χει τυχει και μενα οταν βαλω ασυμβατη μνημη να μην POSTαρει μετα ουτε με τη σωστη.Βγαλε το καλωδιο ρευματος απο πισω και μετα βγαλε τη μπαταρια της μητρικης για 10 λεπτα και μετα ξαναβαλτη. 1
Exwapories Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 σωστα!πολυ σωστα το ειχα ξανακανει και μια αλλη φορα πως δεεν μου ηρθε να το κανω..οκ θα το προσπαθησω το βραδυ....και θα ενημερωσω μετα
h4ck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ολα τα 32b μηχανηματα παιρνουν 4GB RAM εκτος και αν εχεις κανενα που ειναι πολυ μουφα και δεν γινεται να καψεις τιποτα βαζοντας λαθος μνημη με τιποτα δοκιμασε να κανεις reset το BIOS θα εισαι μια χαρα
Exwapories Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ναι παιρνουν 4gb αλλα δεν δεχετε π.χ. μια μονο ραμ 4gb θελει ανα 1gb μνημη αν καταλαβενεις τι σου λεω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα