Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω 180 εδωσα πριν 2 χρονια για την 6870, και ακομα με υπηρετεει αξιοπρεπεστατα.. Νομιζω ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει εως τωρα.. Με 185 να υποθεσω πως εχεις την 7850?

Οχι, και εγω την Sapphire 6870 αγορασα, ειπα "τωρα" εννοώντας πριν 2 χρονια και εγω :P

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, και εγω την Sapphire 6870 αγορασα, ειπα "τωρα" εννοώντας πριν 2 χρονια και εγω :P

Αν στις μερες μας ηταν και 15 Ε φθηνοτερη (την βρισκεις στα 158), πραγματικα θα ηταν ακομα και σημερα καλη επιλογη.. Σπουδαια καρτα... Και ειμαι σιγουρος πως την αντιστοιχη αποψη για την καρτα τους οταν βγει η σειρα 8, θα εχουν αυτοι που πηραν την 7870...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι καλύτερη απο την 650ti, κολλαει μονο στην υπαρξη της 7850 1GB. Στα 145-150 ευρω θα την ξαναγοραζα. δε το συζυταμε οτι τοτε ηταν χρυση αγορα, συμφωνω πως θα λενε το ιδιο γαι την 7870, αλλα αυτη τη στιγμη μαλλον η 660 εχει καλύτερο vfm, κατι που δεν συνεβαινε τοτε με την 560.

Δημοσ.

Ειναι καλύτερη απο την 650ti, κολλαει μονο στην υπαρξη της 7850 1GB. Στα 145-150 ευρω θα την ξαναγοραζα. δε το συζυταμε οτι τοτε ηταν χρυση αγορα, συμφωνω πως θα λενε το ιδιο γαι την 7870, αλλα αυτη τη στιγμη μαλλον η 660 εχει καλύτερο vfm, κατι που δεν συνεβαινε τοτε με την 560.

Ισχυει.. Το μονο που με στεναχωρησε με την 660, ειναι οτι στην εκδοση της palit ανεβασαν την τιμη απο τα 210 που ηταν για λιγο διαστημα στα 230+.. Στα 210 για την 660, ηταν πραγματικα εξαιρετικη τιμη.. Αλλαααα....... Οσοι προλαβαν.......

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Σε αναλυση 640Χ480 προσπαθω να διαβασω τις απαντησεις σας... σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τα σχολια σας...

Ψαχνοντας σημερα σ'ενα μαγαζι στην γειτονια μου, μού προτειναν την 6850, γυρω στα 150-160 euros... Τι λετε? Οχι για την τιμη, για την ποιοτητα...

(και η 7850 ειναι στα υπ'οψιν, αλλα γενικα μου προτειναν την 6850 σαν κατι πολυ καλο για την τιμη της...)

Να επαναλαβω για μια ακομη φορα, οτι η μεγιστη αναλυση 1650Χ1080 με 2Χ ή καθολου antialiasing ή κατι ελαφρα χαμηλοτερο (σε αναλυση) ΔΕΝ με χαλαει καθολου!!!

Βαζω και μερικες φωτογραφιες για να καταλαβετε τι εχει συμβει...

post-83222-0-62950700-1352376157_thumb.jpgpost-83222-0-49742900-1352376174_thumb.jpgpost-83222-0-67073700-1352376191_thumb.jpgpost-83222-0-77946100-1352376207_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση την 6850 σε αυτή την τιμή!

1000 φορές την 7850 με 160 ευρώ από amazon.

ΥΓ: welcome to the club!

+1, η 6850 δεν επωφελειται σε επιδόσεις απο τους καινουριους drivers της AMD, με αποτελεσμα να εχει πλεον ιδιες επιδόσεις με την 7770, η οποια καταναλωνει λιγοτερο ρευμα και διατίθεται σε τιμες που ξεκινουν απο τα 115 ευρω. Μην σε πιασουν κοροιδο, ακομη και αν σε συμβουλευουν λαθος εν αγνοια τους. Οι πιο vfm επιλογες κατω των 200 ευρω ειναι η 7770 στα 115 ευρω και η 7850 στα 175 ευρω. θα εβαζα και την 7850 στα 160 ευρω απο το Amazon, αλλα δεν ειναι σίγουρο οτι δεν πληρωνεις μεταφορικα. K_dinos, εσυ πως εισαι σιγουρος πως δεν πληρωνεις? To amazon λεει 25 bp μεταφορικα στην ελλαδα.

Δημοσ.

Να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη?

Μιας και δεν σε πολυ-ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (τουλάχιστον όσο παλιότερα), γιατί δεν κοιτάς για καμια φτηνή 7770 σαν αυτή

http://www.e-gate.gr...d7770-1gd5.html (σε 1680χ1050 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε high ρυθμίσεις και λίγο antialiansing/anisotropic),

και να δώσεις και κανα 60άρι για έναν ssd σαν αυτόν

http://www.e-gate.gr...7pc064b-ww.html?

Με 170 κάτι ευρό (οσο κάνει δλδ μια 7850), θα έχεις και καλή κάρτα για παιχνίδια και θα αναβαθμίσεις συνολικά την αποκρισιμότητα του υπολογιστή σου.

υγ: Δεν το λέω, για να τρολάρω τα παιδιά απο πάνω, που σου τα λένε πολύ σωστά, απλά νομίζω οτι overall είναι λίγο πιο συμφέρουσα πρόταση.

• Like 2
Δημοσ.

K_dinos, εσυ πως εισαι σιγουρος πως δεν πληρωνεις? To amazon λεει 25 bp μεταφορικα στην ελλαδα.

Μιλάμε για αυτή την κάρτα: http://www.amazon.co...no_cart_title_1

Λέει: Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery

Το Super Saver Delivery αν δεις εδώ αναφέρει και την Ελλάδα, και λέει οτι ειναι δωρεάν τα μεταφορικά αν το προϊόν κάνει πάνω από 25 λίρες (Minimum Spend Threshold).

Έχω παραγγείλει κι άλλες φορές και όντως ήταν δωρεάν

Επίσης: http://www.amazon.co...odeId=200355380

How do I get FREE Super Saver Delivery?

1.Place over £25 of eligible items in your Shopping Basket.*

2.Proceed to checkout.

3.Make sure your items are being delivered to a single delivery address in the eligible European destination.

4.Select Super Saver Delivery as your delivery method. See your delivery times here.

5.Select "Group my items into as few deliveries as possible" as your delivery preference.

6.Place your order.**

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για αυτή την κάρτα: http://www.amazon.co...no_cart_title_1

Λέει: Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery

Το Super Saver Delivery αν δεις εδώ αναφέρει και την Ελλάδα, και λέει οτι ειναι δωρεάν τα μεταφορικά αν το προϊόν κάνει πάνω από 25 λίρες (Minimum Spend Threshold).

Έχω παραγγείλει κι άλλες φορές και όντως ήταν δωρεάν

Επίσης: http://www.amazon.co...odeId=200355380

How do I get FREE Super Saver Delivery?

1.Place over £25 of eligible items in your Shopping Basket.*

2.Proceed to checkout.

3.Make sure your items are being delivered to a single delivery address in the eligible European destination.

4.Select Super Saver Delivery as your delivery method. See your delivery times here.

5.Select "Group my items into as few deliveries as possible" as your delivery preference.

6.Place your order.**

Οκ τωρα καταλαβα σε ευχαριστω.

Να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη?

Μιας και δεν σε πολυ-ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (τουλάχιστον όσο παλιότερα), γιατί δεν κοιτάς για καμια φτηνή 7770 σαν αυτή

http://www.e-gate.gr...d7770-1gd5.html (σε 1680χ1050 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε high ρυθμίσεις και λίγο antialiansing/anisotropic),

και να δώσεις και κανα 60άρι για έναν ssd σαν αυτόν

http://www.e-gate.gr...7pc064b-ww.html?

Με 170 κάτι ευρό (οσο κάνει δλδ μια 7850), θα έχεις και καλή κάρτα για παιχνίδια και θα αναβαθμίσεις συνολικά την αποκρισιμότητα του υπολογιστή σου.

υγ: Δεν το λέω, για να τρολάρω τα παιδιά απο πάνω, που σου τα λένε πολύ σωστά, απλά νομίζω οτι overall είναι λίγο πιο συμφέρουσα πρόταση.

+1, αν και θεωρω αυτην την εκδοση της 7770: http://www.skroutz.gr/s/1801781/Asus-Radeon-HD7770-1GB-DirectCU-V2.html λιγο καλύτερη αγορα λόγω του συστηματος ψύξης. Επίσης, εφόσων ο topic starter δεν εχει αυστηρο budget, καλο ειναι να προτιμησει τον Samsung 830 128GB.

Δημοσ.

Μου φαινεται οτι θα καταληξω στην 7850... Οχι οτι με χαλαει, αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλη αγορα και θα με βγαλει "ασπροπροσωπο", οπως και η 8800... Απλα υπολογιζα κατι λιγοτερο οικονομικα, αλλα... "κομματια να γινει"!!!

Εννοειται οτι οι γνωμες εξακολουθουν να ειναι ευπροσδεκτες...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω, που σου τα έχουν πει πολύ σωστά. Και θα συμφωνήσω επίσης πως NVidia αξίζει να βλέπεις από την 660 και πάνω. Άρα δεν είναι για εσένα.

Εγώ θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ. Αν σκοπεύεις στο άμεσο/σχετικά άμεσο μέλλον να αλλάξεις οθόνη, να πας οπωσδήποτε στην 7850. Ειδάλλως η 7770 θα σε καλύψει απόλυτα. Και να έχεις και τα μάτια σου ανοικτά να τσιμπήσεις έναν SSD κάποια στιγμή (όπως ειπώθηκε ξανά) στην πρώτη προσφορά

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη τη παρεα...

Εδω και 5 χρονια εχω την παλια-καλη EVGA GTX-8800 η οποια μπορω να πω οτι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο, σε βαθμο που δεν μπορουσα να φανταστω οταν την αγορασα (εστω και αν "εσκασα" 500 ευρωπουλα...).

Δεν παιζω πλεον πολλα παιχνιδια, οταν ομως αποφασισω να παιξω, με αφηνει "αφωνο" με τις επιδοσεις της... Κανοντας καποιους συμβιβασμους σε antialiasing κλπ. κλπ. μπορω να παιξω τα συγχρονα παιχνιδια μεχρι και σε 1650Χ1080 (δεν ανεβαινω παραπανω λογω monitor)

Εδω και μερικες ημερες ομως, διαπιστωνω προβληματακια... τρεμοπαιγμα της εικονας στο desktop, αλλοιωμενα γραφικα οταν φορτωνω καποιο παιχνιδι, μεχρι μπλε οθονες... ειναι φανερο οτι κατι δεν παει καλα... αν κανω restart και ΔΕΝ ξαναφορτωσω παιχνιδι, μπορω να πω οτι την "παλευει"... Αν φορτωσω, "τα παιζει"...!!! Εδω να σημειωσω οτι ειμαι full updated σε drivers... Επισης, οταν το κακο παραγινε, απεγκατεστησα drivers, τους ξαναπερασα, αλλα καμμια αλλαγη...

Η ερωτηση μου δεν εχει να κανει με το πως μπορω να διορθωσω ολα αυτα, ισως και να μην γινεται αν ΟΝΤΩΣ εχει προβλημα λογω... γηρατειων!

Θελω την γνωμη των "ψαγμενων" για το ποια απο τις συγχρονες καρτες μπορουν να μου δωσουν τις επιδοσεις της GTX-8800... δεν ειμαι σε θεση να δωσω 600 ή 700 euros... Ασε που ακομα και να μπορουσα, αυτα τα θηρια δεν χωρανε στο κουτι μου!!!

Υπαρχει καποια καρτα 200-300 euros ΤΟ ΠΟΛΥ που να μου δινει ΤΑ ΙΔΙΑ με αυτη που εχω? Δεν με νοιαζει αν θα ειναι παλι Nvidia ή αν θα γυρισω σε Ati, δεν με αφορουν τετοιες "κοντρες"...

Το μηχανημα που εχω το βλεπετε στην υπογραφη μου...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Σταυρος

Ενα μικρο τιπ. Βγαλε την καρτα και κοιτα ολους τους πυκνωτες. Δες αν καποιος εχει φουσκωσει ή σκασει τελειως. Αν εχει γινει κατι τετοιο πηγαινε την καρτα σε εναν ηλεκτρονικο (της γειτονιας σου) και ζητα του να σου αλλαξει ολους τους πυκνωτες. Στο λεω εκ πειρας, εχω μια 9800 GTX+ και ειχε σκασει ενας πυκνωτης και μου εκανε διαφορα προβληματα μεχρι που σταματησε να μου στελνει σημα τελειως. Αλλαξα τους πυκνωτες και η καρτα παιζει απροβληματιστα.

Σε περιπτωση που δεν θελεις να κανεις κανουρια αγορα, με το παραπανω τροπο, πληρωνοντας περιπου 10 ευρω εχεις καινουρια καρτα να κανεις την δουλεια σου.

Χρηστος.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι είσαι καλα! :)

Από amazon δεν βλέπω να αναφέρει τη διάρκεια εγγύησης, στα ελληνικά μαγαζιά λέει 3 χρόνια

Εχω την εντυπωση οτι πληρωνεις εξτρα για εγγυηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...