Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη η ανασχεδιασμένη εφαρμογή του Evernote 5 για το iOS


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αναβάθμιση της διάσημης εφαρμογής σημειώσεων του Evernote για την πλατφόρμα του iOS, με ολοκληρωτικά ανασχεδιασμένο περιβάλλον και νέο τρόπο πλοήγησης μεταξύ των σημειώσεων αλλά και της κεντρικής οθόνης.Σκοπός της εταιρείας στην έκδοση του Evernote 5 είναι να κάνει πιο γρήγορη και απλή την εφαρμογή, με πιο βολικό τρόπο αναζήτησης και οργάνωσης των σημειώσεων. Ανάμεσα στις αλλαγές που ξεχωρίζουν είναι η νέα καρτέλα Places, μέσα από την οποία ο χρήστης βλέπει μέσα από το χάρτη οργανωμένες ανά γεωγραφική περιοχή τις σημειώσεις του.

Screen-Shot-2012-11-08-at-9.38.23-AM.png

Επιπλέον έχει προστεθεί η ένας νέος τρόπος προβολής των σημειώσεων του χρήστη μέσω του οποίου το περιεχόμενο αναπαριστάται με γραφικά για πιο εύκολη πλοήγηση. Με παρόμοιο τρόπο οργανώνεται και η προβολή των σημειωματαρίων, που είτε πρόκειται για προσωπικά σημειωματάρια είτε για δημόσια, οργανώνονται πλέον σε μία λίστα. Για τους χρήστες που διαθέτουν Premium λογαριασμό έχει δημιουργηθεί μια ειδική κατηγορία , από οπού μπορούν να έχουν πιο γρήγορη πρόσβαση στις αποκλειστικές για αυτούς υπηρεσίες. Μόνο για τους χρήστες iPad δίνεται η δυνατότητα γρήγορης μετάβασης στις πρόσφατες σημειώσεις που έχει επισκεφτεί ο χρήστης.

 

Η σημερινή αναβάθμιση συνοδεύεται και από τη νέα δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής για το OS X, η οποία διαθέτει επίσης ανασκευασμένο και πιο λειτουργικό περιβάλλον, καθώς η ανάπτυξή της είχε μέχρι σήμερα χαμηλότερους ρυθμούς σε σύγκριση με την έκδοση για Windows.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για πληθώρα χαρακτηριστικών που αφορούν τη μορφοποίηση και τη συνολική εμφάνιση σε εφαρμογή σημειώσεων, κάνοντας πιο περίπλοκο το μενού. Να μπορώ μέσα σε δευτερόλεπτα να ξεκινάω καινούργια σημείωση και να βρίσκω αυτή που χρειάζομαι με ενδιαφέρει. Γιατί θέλω να σημειώσω αυτό που μου λέει ο άλλος, την ώρα που μου το λέει... όχι να γράψω έκθεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αντίστοιχη έκδοση για Win8 πάντως είναι πολύ λιτή, και φαντάζομαι έτσι θα είναι και σε WP8. Ελπίζω να μην είναι στο άλλο άκρο και λείπουν βασικά features.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...