arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά έχει κανένας κουζίνα για μαγείρεμα με αέριο; Δεν εννοώ με φιάλες προπανίου κλπ, εννοώ αυτές που συνδέονται με την παροχή αερίου της θέρμανσης. Θα ήθελα γνώμες αν αξίζει η αγορά τους, αν είναι επικίνδυνες, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Εχω μαγειρέψει και μου εχουν μαγειρέψει σε τετοιες κουζίνες στην Ιταλια (η πλειοψηφία εκει χρησιμοποιεί φυσικού αεριου). Στο μαγείρεμα και στην οικονομία (με τις εκει τιμές ηλεκτρικό ρεύμα/αέριο) εχω να σου πω πως αξιζει και πολυ μάλιστα. Ως προς την ασφάλεια δεν ξερω, αλλα φαντάζομαι πως ειναι τοσο ασφαλείς οσο και το αέριο που χρησιμοποιούμε στη θέρμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ¨Εχω στο σπίτι εδώ και ένα χρόνο. Άκρως οικονομική επιλογή σε σχέση με το ρεύμα. Αφενός μεν γιατί είναι φθηνότερο το αέριο αφετέρου δε γιατί το αέριο είναι άμεσο στο μαγείρεμα. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ενέργεια πρώτα να ζεσταθεί η αντίσταση και μετά το σκεύος. Όσο για την ασφάλεια είναι το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν ειδικές βαλβίδες που σταματουν το αέριο αν τύχει κάποιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά έχει κανένας κουζίνα για μαγείρεμα με αέριο; Δεν εννοώ με φιάλες προπανίου κλπ, εννοώ αυτές που συνδέονται με την παροχή αερίου της θέρμανσης. Θα ήθελα γνώμες αν αξίζει η αγορά τους, αν είναι επικίνδυνες, κλπ. Αν δεν εννοείς κάτι άλλο - το οποίο δεν κατάλαβα - εκτός από το προφανές, η αγορά όχι μόνο αξίζει, αλλά επιβάλλεται! Η οικονομία που κάνεις συγκριτικά με την ηλεκτρική, είναι τεράστια. Μέχρι βέβαια να τη δώσει στους Έλληνες φωστήρες και να στείλουν τις χρεώσεις του φυσικού αερίου στα ύψη... Αν η σύνδεσή της γίνει σωστά, δεν ενέχει κανένα κίνδυνο (δε θυμάμαι μάρκες συγκεκριμένα, αλλά κάποτε είχα δει κάποιες, που «έκοβαν» την έξοδο του αερίου από τις εστίες σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αν κατά λάθος άνοιγε η παροχή σε κάποια χωρίς να ανάψει). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Dee, ναι το προφανές εννοώ (όχι δηλαδή τις παλιές που έπαιρναν την μπουκάλα με τη στρόφιγγα) Αν ξέρει κανένας και καμιά σοβαρή μάρκα να προτείνει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Θέλεις εντοιχιζόμενη ή μη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν αποφάσια ακόμη αν αλλάξω κουζίνα. Οπότε για αρχη ας πούμε μη εντοιχιζόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εδώ και 5 χρόνια, από μία Bosch (μη εντοιχιζόμενη) που έχω στο σπίτι, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Τα πρώτα δύο χρόνια τη δούλευα με φιάλη - δεν είχαμε ακόμα φυσικό αέριο - και τα τελευταία τρία με φυσικό. Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Οι γονείς μου στην Ελλάδα, έχουν εντοιχιζόμενη της AEG, καμιά δεκαριά χρόνια. Επίσης ευχαριστημένοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Επίσης μπορείς να τα έχεις και τα δυο, τον φούρνο με ηλεκτρικό ρεύμα και τα μάτια με αέριο όπως έχω εγώ,στα μάτια κάθε μέρα σχεδόν μαγειρεύεις ενώ στον φούρνο δεν πιστεύω κάθε μέρα να κάνεις φουρνιστό. πάρε μια ιδέα από φούρνους που έχουν και τα δυο. http://www.beslist.nl/products/huishoudelijke_apparatuur/ovens_fornuizen/c/merk~902~~type_kookplaat_oven~106495 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι κακή ιδέα, απλά γενικά τον τιμάω και τον φούρνο. Άλλα θα το έχω σοβαρά υπόψη, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 το καλυτερο μαγειρεμα κανει το γκαζι. ολοι οι επαγγελματιες γκαζι χρησιμοποιουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Στο εξωτερικό πάντως επειδή υπάρχει εδώ και χρόνια, το θεωρούν φυσιολογικό κάτι έχουν συνηθίσει. Στην Ελλάδα επειδή είναι πολύ πρόσφατο και δεν έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό στην καθημερινότητά μας, παίζει και ο παράγοντας φόβος, μη σου σκάσει και καλά στα μούτρα όταν πας να κάνεις αυγά ξερωγω. Ο.μπαμπάς μου δεν ψήνεται επειδή κάποτε παραλίγο να εκραγεί στο χωριό μας μια φιάλη προπανίου δίπλα μας, από παλιά μαντεμένια κουζίνα, παρόλο που του εξηγώ ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση η φάση. Θέλω να πιστεύω ότι με τις αυξήσεις του ρεύματος, εάν κάποιος γενικά τη χρησιμοποιεί, την κάνει απόσβεση σχετικά σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 για 5 χρονια εδω στο βελγιο ειχα γκαζι, ουδεποτε υπηρξε προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αν φοβάται το γκάζι πάρε επαγωγικές εστίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα