Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν απο κανα μηνα, ειπα να προχωρησω σε usb 3 γιατι μου εκατσε μια δουλεια και θα ειχε πολυ data flow.

πηρα μια logilink 4-port απο το msystems και ολα καλα!

δουλευοντας σ'εναν WD usb 3, παρατηρησα οτι ο δισκος καπου κολουσε, συνεπως μου παγωνε και το software και καθε φορα επρεπε να περιμενω 1-2 λεπτα για να συνελθει. επισης δεν λειτουργουσε καθολου η μια θυρα της καρτας.

πηγα την καρτα στο μαγαζι και μου την αλλαξαν. την εβαλα στο μηχανημα, εβαλα και το molex και δεν εβλεπε κανενα δισκο. κλεινω, βγαζω το molex, και ολα καλα. οι δισκοι ειναι και παλι online.

δεν θελω να κατηγορησω το μαγαζι, το αντιθετο μαλιστα, γιατι ειναι σωστοι επαγγελματιες.

εκτιμω πως φταει το chip της VIA.

αληθεια, εχει βρει καποιος μια καρτα usb που δουλευει αψογα?

διαβασα προσφατα οτι το Renesas μPD720202 λειτουργει καλα.

Δημοσ.

Έχω ένα controller Sharkoon, με δύο θύρες, που φοράει chip Nec και λογισμικό Renesas και μέχρι σήμερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος έχοντας συνδέσει ένα εξωτερικό δίσκο WD My Book Essential 2T USB 3.0 στον οποίο έχω βάλει όλο το υλικό που χρησιμοποιώ στο video editing.

Σήμερα σύνδεσα άλλο ένα όμοιο δίσκο και παρατήρησα ότι ενώ δούλεψαν στην αρχή πολύ καλά (με ταχύτητες 115-120 ΜΒ/sec), μεταφέροντας μεγάλα αρχεία από τον ένα στον άλλο, κάποια στιγμή άρχισαν τα προβλήματα αφενός με τη διακοπή μεταφοράς ακόμη και αρχείων μικρού μεγέθους αφετέρου με τη μεταφορά αρχείων άλλοτε με μικρές ταχύτητες (περίπου usb 2.0) άλλοτε με μεγαλύτερες αλλά ποτέ με τις αρχικές. Αυτό το φαινόμενο δεν μπορώ να το εξηγήσω και ούτε βρήκα κάτι ανάλογο στο ιντερνετ.

Δημοσ.

διακοπη μεταφορας δε μου εκανε ποτε, και εχουν περασει και 3-4 Tera μεσα απο την καρτα.

σατανικα πραματα...

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη μεταφερω 413 γιγα απο απο seagate -> seagate πανω στον ιδιο controller και δεν εχω κανενα προβλημα. 63ΜΒ/s και ολα μια χαρα!! αρα καταληγω στο συμπερασμα οτι φταιει ο WD! συγχαρητηρια!

Δημοσ.

Εσύ, όμως, μεταφέρεις με 63ΜΒ/s από και προς seagate και εγώ μετέφερα εκατοντάδες γιγα με 115-120 ΜΒ/sec από και προς WD.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αργότερα την ίδια μέρα αλλά δεν έχω δοκιμάσει πάλι αφού ολοκλήρωσα αυτό που ήθελα.

Επισημαίνω ότι με τις ίδιες ταχύτητες μεταφέρω από το pc σε δίσκους WD usb 3.0 αρχεία 7-9 γιγα.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω πως επιασες τετοια ταχυτητα... και γενικα προσοχη με τους wd usb 3. μπορει βεβαια να ειναι προβληματικος ο δικος μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...