Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Υπάρχει κανείς που να ξέρει τι χρειάζεται για να το πάρουμε; Σε πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση τι θα γίνει;

Ρωτάω γιατί σε τέτοια πολυκατοικία είμαι. Άκουσα οτι πρέπει να κοπούν τιμολόγια στον καθένα ξεχωριστά σύμφωνα με την ολική αγορά ανα άτομο. Ισχύει;

Δημοσ.

Εγω εχω περιεργο μπερδεμα. Νοικιαζω διαμερισμα σε πολυκατοικια η οποια εχει κεντρικη θερμανση. Το δικο μου διαμερισμα ομως εχει αποκοπει απο την κεντρικη και εχει βαλει ο ιδιοκτητης ατομικο λεβητα πετρελαιου στο μπαλκονι.

Εχω συμβολαιο κανονικα και θεωρημενο απο την εφορια, απλα η απορια μου ειναι οτι η ΔΕΗ ειναι στο ονομα της αδερφης του που δεν ειναι εν ζωη πλεον και μου ειπε καλυτερα να τον αφησουμε ετσι οπως ειναι να μην τρεχουμε να αλλαζουμε ονοματα.

Στην παρουσα φαση εαν βαλω πετρελαιο στο δικο μου ντεποζιτο πχ 500λιτρα θα παρω επιδοτηση ή οχι;

Δημοσ.

Καταχωρησε κανεις online την αιτηση στο gsis.gr;

Καταχωρω τον αριθμο παροχης της ΔΕΗ αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει και να καλεσω στο Υπ.Οικονομικων.

Ο αριθμος συμφωνα με τον λογ/σμο της ΔΕΗ ειναι της μορφης: "Χ ΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ Χ" ειτε τον καταχωρω ετσι ειτε ολα τα νουμερα κολλητα με και χωρις την παυλα (-) το ιδιο αποτελεσμα περνω.

Δημοσ.

Αρα πρέπει να ειναι γενικό το πρόβλημα απο το gsis.gr

Θα ρωτήσω & αλλα άτομα αν έχουν το ίδιο πρόβλημα πάντως.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επίσης να προσθέσω ότι διάβασα στο σαιτ της ΔΕΗ ότι ο αριθμός παροχής στον λογαριασμό, πρέπει να συμβαδίζει με τον αριθμό που υπάρχει σε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο ρολόι της ΔΕΗ και δεν έχει χαραγμένους όλους τους αριθμούς, μόνο αυτούς που έχω με άλλο χρώμα.

ΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ Χ"

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πάλι τίποτα... Ό,τι αριθμό και να προσπαθήσω να βάλω, τον βγάζει λάθος.

Δημοσ.
"Χ ΧΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ Χ" Αυτά εδώ Συνεχόμενα.

Εσυ θα γράψεις μόνο τα πρώτα 9 ψηφια, αυτά δηλ με το κόκκινο χρωμα όπως τα έχεις και χωρίς κενά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημέρα. Το site του Υπουργείου νομίζω δίνει την δυνατότητα για όσουν νοικιάζουν σε πολυκατοικία να παρακάμψουν την διαδικασία διαχείρισης χιλιοστών πετρελαίου απο τους διαχειριστές και να υποβάλουμε μόνοι μας στοιχεία ώστε να πάρουμε το επίδομα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι , στην φόρμα συμπλήρωσης των χιλιοστών θέρμανσης για ποια περίοδο δηλώνουμε. Για παράδειγμα τους μήνες Αυγουστο - Σεπτέμβριο - Οκτώβριο καταναλώθηκαν 28 χιλιοστά , αλλά έχουμε βάλει ήδη και πετρέλαιο πριν 1 βδομάδα. αν γνωρίζει κάποιος ας μας διευκρινίσει για ποια περίοδο μέσα στο 2012 δηλώνουμε την κατανάλωση πετρελαίου και αν μπορούμε για παράδειγμα να κάνουμε την αίτηση το 2013 ώστε να συμπεριλάβουμε σχεδόν την πλήρη κατανάλωση μας όλο τον χειμώνα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ατομική θέρμανση τι γίνεται τελικά;

Μπορεί μόνο ο διαχειριστής να κάνει αίτηση ή μπορεί να γίνει και ατομικά;

Δημοσ.

Αυτα τα κριάρια του ελληνικού κράτους, πότε θα μας βάλουν τα χρήματα της επιστροφής ;

Θελεις και επιστροφη;  :P

Δημοσ.

Παλευω να μπω με το ΑΦΜ και τον αριθμο ειδοποιησης του εκκαθαριστικου αλλα τζιφος...

Ο αριθμος ειδοποιησης δεν ειναι ενα τετραψηφιο (αυτο ειναι σε εμενα), κατω απο τον αριθμο δηλωσης και δεξια απο το οικ. ετος;

Δημοσ.

Θελεις και επιστροφη;  :P

Πήρα και απ'το εκκαθαριστικό, να μην πάρω απ'τα πετρέλαια; κρίμα είμαι!

Ναι Pournaras, ένα τετραψήφιο νούμερο ειναι απ'οτι θυμάμαι. Δεν εχω τους κωδικους του ταξις προχειρους για να μπω να το σιγουρέψω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...